Ny hvid blæk til HP Indigo

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 1 May 2017
OPDATERET: 1 May

Visutech, som forhandler digitalt produktionsudstyr i Norden, var i sidste uge vært for en etiketkonference. Jan-Olof Jungersten, der er stifter og indehaver af Visutech-gruppen, mener at det lønner sig bedst for forhandlere at uddanne kunderne, så de bliver bedre i stand til at få succes. Det er tanken bag Visutechs Digital Academy, hvor de inviterer til konferencer, der giver kunderne inspiration og ny viden.

Den hvide farve har tidligere været en udfordring for HP Indigo. Det ser ud til nu at være løst med en ny Premium White ElectroInk, som har en meget bedre opacitet end den eksisterende hvide mulighed.

På konferencen i Göteborg, fortalte Eric van Sloten fra HP, at de nu kan tilbyde en ny hvid blæk, Premium White Electronic, med en opacitet på 59 % – uanset medie. Premium White ElectroInk kommer også til Indigo 20000, dog først senere på året.

Der er også en Standard White ElectroInk, som i forhold til den eksisterende giver et mere ensartet print. Men flere kunder vælger Premium-versionen, og der lød mange kommentarer fra tilhørerne på konferencen, at man så frem til at prøve Premium White ElectroInk, da den tidligere hvide blæk havde givet en del udfordringer.

Eric van Sloten kunne også fortælle, at en ny Silver Ink, er på vej. HP har haft en silver-farve, men de trak den fra markedet, da den ikke fungerede tilfredsstillende i alle opgaver.

Endvidere arbejder de hos HP med en usynlig sikkerhedsblæk, som forventes at gå i beta-test efter sommer. Også fluorescerende, termo- samt selvklæbende blæk er under udvikling i øjeblikket.

Læs videre

Servicevirksomhed i stabil udvikling

– En serviceaftale er billigere end et nødudkald og så medvirker den til færre produktionsstop samt længere levetid på dit udstyr, fortæller Lars Notlev.
grafiskrep_01

Rizon 10-robotten vinder Red Dot designpris

"Adaptive robotter!" Hvad er nu det? Det er intelligente robotter, som anvender kunstig intelligens (AI) og andre nye Industri 4.0 teknologier til både at se og føle omgivelserne og på basis af opsamlede input træffe de rigtige beslutninger.
Den adaptive Rizon 10 robot skriver med et konstant tryk på en touchscreen, som løbende bevæges

Print og Medier går sammen med Sign&Print

Efter at have arbejdet tæt sammen i syv år har Print og Medier og selskabet bag Sign&Print, AGI Publishing House, besluttet at lægge sig sammen. Så fremover kommer nyhedsbrevet, hjemmesiden og magasinet Print og Medier til at hedde Sign Print & Pack.
po

Beckhoff Automation viser ny modulær cobot på Automatica 2022

På Automatica 2022 i München i sidste uge tog Beckhoff det ret utraditionelle skridt at vise sin egen cobot - Beckhoff Atro - stadig på et prototype stadium. Det interessante ved Atro er, at det er en modulært opbygget cobot, så brugeren vælger selv - naturligvis afhængig af applikationen - om man vil anvende en 4-, 5-, 6- eller 7-akset robot og om man vil have længere eller kortere arme i hvert led. Det er virkelig noget nyt.
Beckhoffs nye modulære Atro cobot, vist som prototype på Automatica 2022

De seneste nyheder

Dansk virksomhed vil vinde Packnorth Award med nyt emballageprodukt

Den danske virksomhed Grathwol oplyser, at de, som den første i verden, kan fremstille en PET-dåse med et låg af samme materiale.
Grathwol_01

Åbent hus hos Mark Andy og Pulse

Torsdag den 26. september 2024 kan du tage med til Mark Andy i Polen for at opdage, hvordan PureTones farvesæt og Monolox aniloxsystemet skaber nye muligheder på en moderne flexomaskine.
Heidi_Pulse

Hurtig omstilling på veje- og etiketteringslinje

Espera Nova er en serie af effektive veje- og etiketteringsmaskiner, som nu udvides med den nye  model Nova ES-E.
Espera_Linien

Gå ikke glip af Packnorth Award

Bidragene til årets Packnews Award kommer nu ind i en lind strøm. Det er fjerde gang, konkurrencen afholdes, og i år er prisoverrækkelsen tilbage på Scanpack-messen.
p-award_01