Nye Xerox Versant produktionsprintere

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 12 April 2017
OPDATERET: 12 April

Af hensyn til produktionseffektivitet, -stabilitet og –omkostninger har de fleste trykkerier fokus på udstyr, der er hurtigt, robust og driftsikkert samt ikke mindst let at betjene. Ifølge Xerox’ pressemeddelelse opfylder de nye printere i Versant-serien dette fokus.

Serien består af Versant 180, Versant 180 Performance Package og Versant 3100, der alle betegnes som produktionsprintere.

Fælles for printerne er bedre ydelse med printkapacitet fra 80-100 sider per minut der muliggør op til 350 gsm. Endvidere har printerne flere feeding- og efterbehandlingsmuligheder, der bl.a. inkluderer Inserter, Basic Punch, SquareFold Trimmer og Two-sided Trimmer. Ultra HD-opløsning og 10-bit-teknologi giver fire gange flere pixels end andre produktionsprintere og med den indbyggede Confident Color-teknologi udnyttes en fuld bredde matrixkombination, der resulterer i en fin billedkvalitet.

New York’er printvirksomheden Printegra, som producerer en bred vifte af højkvalitets trykmaterialer til virksomheder og specialfremstillede printprodukter til partnervirksomheder, har de seneste måneder testet Versant 180 produktionsprinteren. Tilbagemeldingen er positiv, står der i pressematerialet.

– Det er schweizier-kniven inden for cut-sheet printere, siger Tim Sellers, general manager, Printegra. – At have mulighed for at tilbyde full-bleeds og square folds som en indbygget funktion er en kæmpe fordel for os. Opgaver der tidligere berørte flere afdelinger kan nu klares i en arbejdsgang.

De nye Versant-printere er tilgængelige på markedet.

Læs videre

Servicevirksomhed i stabil udvikling

– En serviceaftale er billigere end et nødudkald og så medvirker den til færre produktionsstop samt længere levetid på dit udstyr, fortæller Lars Notlev.
grafiskrep_01

Rizon 10-robotten vinder Red Dot designpris

"Adaptive robotter!" Hvad er nu det? Det er intelligente robotter, som anvender kunstig intelligens (AI) og andre nye Industri 4.0 teknologier til både at se og føle omgivelserne og på basis af opsamlede input træffe de rigtige beslutninger.
Den adaptive Rizon 10 robot skriver med et konstant tryk på en touchscreen, som løbende bevæges

Print og Medier går sammen med Sign&Print

Efter at have arbejdet tæt sammen i syv år har Print og Medier og selskabet bag Sign&Print, AGI Publishing House, besluttet at lægge sig sammen. Så fremover kommer nyhedsbrevet, hjemmesiden og magasinet Print og Medier til at hedde Sign Print & Pack.
po

Beckhoff Automation viser ny modulær cobot på Automatica 2022

På Automatica 2022 i München i sidste uge tog Beckhoff det ret utraditionelle skridt at vise sin egen cobot - Beckhoff Atro - stadig på et prototype stadium. Det interessante ved Atro er, at det er en modulært opbygget cobot, så brugeren vælger selv - naturligvis afhængig af applikationen - om man vil anvende en 4-, 5-, 6- eller 7-akset robot og om man vil have længere eller kortere arme i hvert led. Det er virkelig noget nyt.
Beckhoffs nye modulære Atro cobot, vist som prototype på Automatica 2022

De seneste nyheder

Scanpack stiller det store spørgsmål: Gik du glip af fremtiden?

Dette års seminarprogram har fire fokusområder, der afspejler nogle af de mest afgørende faktorer for industriens fremtid.
scanpack-seminar

Kreativ konkurrence for designspirer på Sign Print & Pack-messen

Fremtidens Receptioner: Grafisk konkurrence for designstuderende på Sign Print & Pack i Odense 18. - 19. september 2024
reception

Drupa tiltrak væsentligt færre gæster end forventet

Besøgstallene på årets Drupa-messe er offentliggjort, og de må være en skuffelse for Drupa og Messe Düsseldorf.
drupa-besøgende

600 samlede og limede papkasser i timen med fuldt farveprint på alle sider

På Drupa præsenterede EFI sammen med Packsize en løsning til personaliseret fuldfarveprint på bølgepapkasser.
efi_drupa_01