Sign & Print 2017 i Odense – branchens store danske begivenhed

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 21 March 2017
OPDATERET: 21 March

Den 20. – 21. september bliver Odense Congress Center omdannet til mødestedet for skiltefolket og den grafiske branche. Meget vil være, som det plejer, oplyser AGI Publishing House, der sammen med Skiltebranchen i Danmark, står bag messen. Men der vil også være mange nye ting. I år holdes messen fx sammen med Danmarks nye emballage- og logistikmesse Pack Denmark, det betyder også at messen er flyttet ind i den store hal C i kongrescenteret.

Mød leverandørerne samlet på ét sted
Vil du sikre dig en mulighed til at møde alle de største leverandører, så sæt allerede nu kryds i kalenderen til et besøg i Odense. Du vil møde kollegaer, som du kan netværke med, og du vil få indtryk af det sidste nye inden for den teknologiske udvikling. OCC er tilsyneladende et “must” den 20. – 21. september 🙂

Janne Høgshøj og Jens Jørgen Hansen
Som altid vil du blive budt velkommen med Janne Høgshøjs fantastiske tryksagsudstilling. Den er blevet en succes ikke bare her i Danmark, men også i Norge og Sverige. Som noget nyt vil vi i år også invitere besøgende til at opleve det gode gamle Gutenberg-håndværk i samarbejde med moderne teknologi, det Jens Jørgen Hansen fra Letterpress, der inviterer til et besøg i det ”gamle” værksted.

Kaare Bjørn og Puneet Oberoi
Seminarer er som altid en væsentlig del af Sign & Print. På den kreative scene er det Kaare Bjørn og Intellia, der indtager podiet den 20. september, og den 21. er det Puneet Oberoi fra Softworld.

Digital Academy, Søren Winsløw og Esben Mols Kabell
Visutechs Digital Academy flytter med ind på Sign & Print og smelter sammen med AGI-scenen. Glæd dig, det bliver et program spækket med relevante og udbytterige seminarer, og en af talerne er vores egen redaktør Søren Winsløw. Og AGI afslører, at vi heller ikke i år bliver snydt for at høre Esben Mols Kabell i en eller anden form.

Fespa DM i indpakning og Hexis The Battle
Fespa wrappingmesterskab er naturligvis også en del af Sign & Print i år. Det samme gælder Hexis The Battle. De besøgende bliver ikke snydt for nogle af de gode oplevelser.

Udstillere er der også – mange.
Foreløbig udstillerliste:
Antalis – BP Printhouse – Canon – Display Graphic Supply – Danish Connection – Danish Label Coating – Dansk Skilte Inventar – Epson – EWJ – HansenPrint – Hexis – Konica Minolta – LaboPrint – Lasertryk – ModulMounter – Neopost – Print Provider/OnPrintShop – Print & Medier – Printech – Reklame Folie Danmark – Ricoh – Sign Service – Simple Sign / AMB Visuals – Storformat Danmark – Varde Skilte – Vikiallo – Vink Plast – Visutech – Xerox – Zünd

Pappe/Pap Emballage og Display – Strenometer – A-mail – Techprint – Bong – Tarapac – Boxon – FrontPac

Læs videre

Fortsat vækst i etiket- og emballagemarkedet

Det er opmuntrende at se, at digitale etiketter, emballage og udsmykning er i fortsat vækst, skriver Konica Minoltas Sacha-Vittorio Paolucci i en kommentar til markedsudviklingen.
KM_01

GRAKOM inviterede til KOMM-Dagen

Flere end 220 deltager havde tilmeldt sig det årlige arrangement, som i år havde ændret navn fra GRAKOM-Dagen til KOMM-Dagen.
Komm-dagen_05

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Johnsen Graphic Solution indgår partnerskab med Boostly

Johnsen Graphic Solutions og reklamebureaet Boostly har indgået et partnerskab med gensidige kompetenceløft for begge virksomheder.
johnsen_boostly_01

De seneste nyheder

Huuray for en printer

Den danske virksomhed, Huuray, investerede i sommeren 2023 i en ny printer for at udvide sit udbud af personaliserede gavekort.
Huuray-PR-Billeder

Fujifilm viser deres styrkede B2-repertoire på Drupa

Sammen med en stor del af Fujifilms omfattende repertoire, vil et par nye B2-printere være udstillet på Fujifilms stand på Drupa.
drupa24_fujifilm

Ny high-end foto- og plakatprinter fra Epson

Epson lancerer ny storformatprinter til de professionelle foto-, kunst- og plakatmarkeder.
Epson_P20500Series

All Creative er stolte

All Creative A/S vil vinde emballagekonkurrencen Packnorth Awards 2024.
AllCreative_01