Horizons produkter var populære på Hunkeler Innovationdays

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 20 March 2017
OPDATERET: 20 March

Et produktions-setup med gennemgående og automatiserede workflows er i dag en forudsætning for økonomisk fremstilling, lige fra oplag på én til industriel produktion. På Hunkeler Innovationdays viste Horizon deres Smart Bindingsystemer, som muliggør en effektiv produktion af forskellige bøger i små og store oplag. Det betyder, at der åbnes døre for on-demand- og just-in-time-tilbud, som markedet i stadig højere grad efterspørger.

Inline bogproduktion
En af de vigtigepræsentationer var SmartBindingsystem, som er udviklet af Horizon og Hunkeler. Det sætter nye standarder for en rentabel, fuldautomatisk fremstilling af enkeltbøger og minioplag. Omtrent 800 variable bøger kan fremstilles i høj kvalitet i timen, takket være den automatiske indstilling af samtlige produktionsparametre.

Efter afrulning, plovfalsning, skæring og stabling i Hunkeler-boglinjen overtages forlimede bogblokke inline af den nye, fuldautomatiske Horizon Bookblock Feeder og føres videre til 4-tangs-limbinderen BQ-480. Horizon har fornyet BQ-480 fra grunden og forsynet den med stærkere stepmotorer, så fræser, sidelimning, presning og rilning nu kan indstilles væsentligt hurtigere. I forhold til tidligere systemer kan BQ-480 levere en næsten dobbelt så høj ydelse ved produktion af variable bøger. Efter limbindingen beskæres hvert enkelt eksemplar til det ønskede format af treknivs-automaten HT-1000V.

Smart Binding til industriel produktion
Horizon præsenterede også et andet Smart Binding-system med 9-tangs-limbinder til industriel produktion. I dette højeffektive koncept integreres afrulning, arkseparering, falsning, bogblokgenerering, limbinding og skæring i én fuldautomatisk, gennemgående produktionsproces.

StitchLiner Mark III var også med
Horixons nye StitchLiner Mark III live blev også vist. Det skete på Xerox-standen, hvor de demonsterede produktionen af sadelhæftede brochurer inklusive landscapeformater i forbindelse med den højtydende føder HOF-400 til sekventielt trykte digitalark. StitchLiner Mark III giver mulighed for fuldkommenautomatisk indstilling efter format og brochuretykkelse ved bukkestregsafmærkning, falsning, hæftning og skæring.

Læs videre

Fortsat vækst i etiket- og emballagemarkedet

Det er opmuntrende at se, at digitale etiketter, emballage og udsmykning er i fortsat vækst, skriver Konica Minoltas Sacha-Vittorio Paolucci i en kommentar til markedsudviklingen.
KM_01

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

Mercoprint og BEMRK går sammen

Pr. 1 februar samler Mercoprint og Bemrk kræfterne til én større og stærkere reklamevirksomhed med lokationer i Næstved og Glostrup.
mercoprint-bemrk

De seneste nyheder

Åbent hus hos Mark Andy og Pulse

Torsdag den 26. september 2024 kan du tage med til Mark Andy i Polen for at opdage, hvordan PureTones farvesæt og Monolox aniloxsystemet skaber nye muligheder på en moderne flexomaskine.
Heidi_Pulse

Hurtig omstilling på veje- og etiketteringslinje

Espera Nova er en serie af effektive veje- og etiketteringsmaskiner, som nu udvides med den nye  model Nova ES-E.
Espera_Linien

Gå ikke glip af Packnorth Award

Bidragene til årets Packnews Award kommer nu ind i en lind strøm. Det er fjerde gang, konkurrencen afholdes, og i år er prisoverrækkelsen tilbage på Scanpack-messen.
p-award_01

Addbrand overtager ICE Kuvert

Addbrand køber ICE Kuverts aktiver med virkning fra 1. august 2024. Dette skridt markerer også et generationsskifte, hvor Nanna Enemark ansættes hos Addbrand i København for at fortsætte med at servicere kunderne
ICE-Addbrand