Tilbyd kunderne 150 forskellige visitkorttyper

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 7 March 2017
OPDATERET: 7 March

Trykkerier og brokere kan nu udvide deres tilbud til kunderne med et nyt koncept, Better Business Cards, som starter ud med mere end 150 forskellige visitkorttyper.

I Danmark, Norge og Sverige er det Print Provider International i Roskilde, der tilbyder produktet.

– Virksomheder og medarbejdere har brug for visitkort, der understøtter en virksomheds brand. Med Better Business Cards kan man bestille visitkort fra adskillige typer kort, som udbydes af trykkerier i EU og Danmark og derved få adgang til mange forskellige typer kort – et sted, fortæller Morten Reitoft fra Print Provider.

Trykkeriernes kunder får et større udbud og mulighed for at bestille online. Og de kan benytte deres egne skabeloner.

Trykkerierne har også fordele. De vil kunne tilbyde deres kunder en komplet nøglefærdig visitkortløsning, hvor de kan vedligeholde data selv og bestille, når det passer dem. Selv for trykkerier, der producerer visitkort er det smart, for de kan tilmelde sig Better Business Card, som leverandør og derved udvide deres marked betragteligt, mener Morten Reitoft.

– Vi er rigtig glade for at kunne tilbyde Better Business Cards i Danmark, Sverige og Norge”, fortsætter direktør Morten Reitoft, “for jeg tror ikke, der er mange trykkerier, som kan levere SÅ stort et udbud, til så konkurrencedygtige priser og ikke mindst i samarbejde med hele markedet, uddyber Morten Reitoft.

De færdige kort leveres med reseller/broker som afsender direkte til kunden med GLS i Danmark. Leveringstid svinger fra type til type. For almindelige visitkort er der typisk 2-3 dage leveringstid, for kort der skal tiltrykkes. og hvor vores reseller selv leverer fortryk – er tiden typisk fra dag til dag eller maksimalt to dage.

Læs videre

Fortsat vækst i etiket- og emballagemarkedet

Det er opmuntrende at se, at digitale etiketter, emballage og udsmykning er i fortsat vækst, skriver Konica Minoltas Sacha-Vittorio Paolucci i en kommentar til markedsudviklingen.
KM_01

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

Mercoprint og BEMRK går sammen

Pr. 1 februar samler Mercoprint og Bemrk kræfterne til én større og stærkere reklamevirksomhed med lokationer i Næstved og Glostrup.
mercoprint-bemrk

De seneste nyheder

Dansk virksomhed vil vinde Packnorth Award med nyt emballageprodukt

Den danske virksomhed Grathwol oplyser, at de, som den første i verden, kan fremstille en PET-dåse med et låg af samme materiale.
Grathwol_01

Åbent hus hos Mark Andy og Pulse

Torsdag den 26. september 2024 kan du tage med til Mark Andy i Polen for at opdage, hvordan PureTones farvesæt og Monolox aniloxsystemet skaber nye muligheder på en moderne flexomaskine.
Heidi_Pulse

Hurtig omstilling på veje- og etiketteringslinje

Espera Nova er en serie af effektive veje- og etiketteringsmaskiner, som nu udvides med den nye  model Nova ES-E.
Espera_Linien

Gå ikke glip af Packnorth Award

Bidragene til årets Packnews Award kommer nu ind i en lind strøm. Det er fjerde gang, konkurrencen afholdes, og i år er prisoverrækkelsen tilbage på Scanpack-messen.
p-award_01