Ny alsidig produktionsprinter fra Ricoh

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 31 January 2017
OPDATERET: 31 January

Den nye Ricoh Pro-serie C5200s får europa-premiere på Sign & Print Scandinavia den 7. februar i Stockholm. Jan Brændholt tager op til Stockholm, og er klar til at præsentere den nye serie printere for interesserede. Men her og nu kan du også få lidt informationer om, hvad der venter af muligheder.

En ”light”-produktionsmaskine med high-end kvalitet
Ricoh Pro C5200s og Ricoh Pro C5210s er digitale arkfødte farveprintere, som er velegnede til fx trykkerier, inhouse-printafdelingen og marketingmiljøer.

Printer med god hastighed – hhv 65 og 80 sider perminut i 1.200 x 4.800 dpi – og en printkvalitet, der modsvarer high-end klassen. Printerne kan arbejde med en række forskellige medietyper på op til 360 g. Bannerprint på op til 1260 mm klarer Ricoh-maskinerne også.

Et par high-lights
Med de nye Ricoh Pro C5200s og C5210s printudbyderne endnu flere muligheder at tilbyde kunderne. Det gælder fx kant-til-kant, som er en unik mulighed for en light-maskine. Og brochureproduktion bliver mere effektiv, når printerne udstyres med valgfri omslagsfeeder og Plockmatic efterbehandler til ryghæftning og falsning. Ligesom der kan produceres både tre- og firefløjet produktion.

– Med Ricoh Pro C5200s-serien kan vi hjælpe produktionsprint-leverandører med at udvide deres kapacitet, siger Jan Brændholt, Product & Business Manager for PP/PPS hos Ricoh Danmark. – Det omfattende udvalg af medier og de forskellige typer efterbehandlinger, som tidligere kun var tilgængelige på vores high-end Pro-maskiner, giver nu flere muligheder for at tilbyde mindre oplag og nye produkter, herunder kreativt print på kuverter samt tre- og firefløjet falsning.

 

 

 

Læs videre

Servicevirksomhed i stabil udvikling

– En serviceaftale er billigere end et nødudkald og så medvirker den til færre produktionsstop samt længere levetid på dit udstyr, fortæller Lars Notlev.
grafiskrep_01

Rizon 10-robotten vinder Red Dot designpris

"Adaptive robotter!" Hvad er nu det? Det er intelligente robotter, som anvender kunstig intelligens (AI) og andre nye Industri 4.0 teknologier til både at se og føle omgivelserne og på basis af opsamlede input træffe de rigtige beslutninger.
Den adaptive Rizon 10 robot skriver med et konstant tryk på en touchscreen, som løbende bevæges

Print og Medier går sammen med Sign&Print

Efter at have arbejdet tæt sammen i syv år har Print og Medier og selskabet bag Sign&Print, AGI Publishing House, besluttet at lægge sig sammen. Så fremover kommer nyhedsbrevet, hjemmesiden og magasinet Print og Medier til at hedde Sign Print & Pack.
po

Beckhoff Automation viser ny modulær cobot på Automatica 2022

På Automatica 2022 i München i sidste uge tog Beckhoff det ret utraditionelle skridt at vise sin egen cobot - Beckhoff Atro - stadig på et prototype stadium. Det interessante ved Atro er, at det er en modulært opbygget cobot, så brugeren vælger selv - naturligvis afhængig af applikationen - om man vil anvende en 4-, 5-, 6- eller 7-akset robot og om man vil have længere eller kortere arme i hvert led. Det er virkelig noget nyt.
Beckhoffs nye modulære Atro cobot, vist som prototype på Automatica 2022

De seneste nyheder

Visutech får ny direktør

Efter mere end tre årtier overdrager grundlægger og administrerende direktør, Jan-Olof Jungersten, ledelsesrollen til Johan Lidström.
visutech_lidstrom

Korrekturløsning til HP Indigo giver bedre økonomi

GMG har udviklet en korrekturløsning, der er skabt specielt til HP Indigo-brugere.
GMG_HP_02

Metsä Board har nu den største kartonmaskine i Europa

Med moderniseringen af kartonmaskinen (BM1) vil Metsä Boards årlige produktionskapacitet af falsekarton stige fra 400.000 tons til 600.000 tons.
MetsäBoardHusum

ECO3 hæver barren for automatiseret avisproduktion

ECO3 ønsker at tage automatiseringen af ​​avisproduktionen til næste niveau med den nye version af deres workflow-løsning Arkitex.
Arkitex v6