Canon er med ved DM i Skills 2017

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 26 January 2017
OPDATERET: 26 January

I forbindelse med at Canon har indledt et samarbejde med Techcollege i Aalborg, er de også repræsenteret ved DM i Skills, som netop i disse dage – 26. til 28. januar – finder sted i Gigantium i Aalborg.

Ved Skills-mesterskaberne har Canon sat en imagePRESS 750 til rådighed. Den indgår også i den aftale Canon og Techcollege

– Vi er meget glade for, at kunne være tilstede på messen og igennem vores produkter være med til at fremvise det ypperste inden for grafisk produktion. DM i Skills er stedet, hvor eleverne viser sig fra deres bedste side. På samme måde kan vi vise vores produkter fra deres bedste side, forklarer produktansvarlig Hans Dalmeijer.

Læs videre

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

Mercoprint og BEMRK går sammen

Pr. 1 februar samler Mercoprint og Bemrk kræfterne til én større og stærkere reklamevirksomhed med lokationer i Næstved og Glostrup.
mercoprint-bemrk

NIZE equipment har mange planer for 2023

NIZE equipment kom løbende ind i 2023 efter en travl afslutning på sidste år. Det betyder, at der endnu ikke er sat kurs for alle planer i det nye år, men at der bliver travlt, det er sikkert.
nize_01

De seneste nyheder

Hexis udvider med ny salgskonsulent

Det er en erfaren konsulent, som bydes velkommen hos Hexis.
michael_dyg

Heidelberg fejrer ny printerserie med spritny DFE

Heidelberg benyttede deres ”Commercial Days” til at lancere tredje generation af Versafire tonerprinter-serien samt en helt ny digital front-end (DFE) overfor deres kunder.
Heidelberg_CD_01

Kodak styrker Prinergy i version 10

Kodak fortsætter med at forbedre ydeevnen, funktionaliteten og sikkerheden i deres workflowsoftware.
kodak prinergy

Nye produkter og ny direktør hos Horizon

Horizon Nordic havde ikke kun produktnyheder med på Sign&Print-messen, men også en ny administrerende direktør.
Horizon-01