Nyt netværk for Konica Minolta-brugere

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 10 January 2017
OPDATERET: 10 January

PROKOM er et selvstændigt fællesskab for brugere af Konica Minoltas produktionsprintere. Det blev startet tilbage i 2014, og fik sin officielle debut i USA på Graph Expo i september.

Der har været stor interesse for netværket, hvor medlemmerne kan komme i kontakt med hinanden, læse og udvide deres forretning gennem en blanding af online support og træning. PROKOM er en vidensplatform med markedsinformation fra blandt andet Infotrends samt selvstændige konsulenter.

 

Webportalen er nem at bruge, og det er gratis at registrere sig med et blåt medlemskab, der giver adgang til basale informationer og indhold. Læs mere på prokom.org.

Konica Minoltas danske Product Manager, Christel Juhl Meinhardt siger: – Det er vigtigt, at vi gennem vores engagement i fællesskabet er med til at drive forretningstransformationen, så vores kunder kan følge med i de store ændringer, der sker i printbranchen. PROKOM er et strategisk initiativ fra Konica Minolta, som giver kunderne en proaktiv platform, hvor de kan få hjælp til deres ideer, og vi støtter hundrede procent op bag fællesskabet. Vi har lyttet til vores kunder og hjælper dem nu med at transformere og tilpasse deres forretning til nutidens krav.

Læs videre

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

Mercoprint og BEMRK går sammen

Pr. 1 februar samler Mercoprint og Bemrk kræfterne til én større og stærkere reklamevirksomhed med lokationer i Næstved og Glostrup.
mercoprint-bemrk

NIZE equipment har mange planer for 2023

NIZE equipment kom løbende ind i 2023 efter en travl afslutning på sidste år. Det betyder, at der endnu ikke er sat kurs for alle planer i det nye år, men at der bliver travlt, det er sikkert.
nize_01

De seneste nyheder

Hexis udvider med ny salgskonsulent

Det er en erfaren konsulent, som bydes velkommen hos Hexis.
michael_dyg

Heidelberg fejrer ny printerserie med spritny DFE

Heidelberg benyttede deres ”Commercial Days” til at lancere tredje generation af Versafire tonerprinter-serien samt en helt ny digital front-end (DFE) overfor deres kunder.
Heidelberg_CD_01

Kodak styrker Prinergy i version 10

Kodak fortsætter med at forbedre ydeevnen, funktionaliteten og sikkerheden i deres workflowsoftware.
kodak prinergy

Nye produkter og ny direktør hos Horizon

Horizon Nordic havde ikke kun produktnyheder med på Sign&Print-messen, men også en ny administrerende direktør.
Horizon-01