Se på fremtiden, ikke på fortiden, siger Frank Romano

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 4 January 2017
OPDATERET: 4 January

Inkish TV har interviewet Frank Romano, der er professor emeritus ved Rochester Institute of Technology i USA. Romano er lidt af en institution i den grafiske branche, hvor han har arbejdet siden 1959. Romano deltager i mange, rigtig mange, messer rundt om i verden og er en af de mest benyttede foredragsholdere. De fleste af hans seminarer handler om print i fremtiden, og den teknologi, der kommer til at præge morgendagen. Og vil man overleve i branchen, er det nødvendigt at se muligheder, mener Romano.

De grafiske virksomheder, der i sin tid ikke tog internettet alvorligt, fik problemer, og de, der senere ikke så muligheder i storformat, glippede også nogle udviklingsmuligheder, fortæller Frank Romano i interviewet.

Nu gælder det derfor om at tage de nye muligheder alvorligt, som fx 3D print og printet elektronik. Lad være med at tænke, at det ikke har noget med grafisk print, at gøre, siger Romano.

Se Inkish TV-interviewet med Frank Romano her

 

 

Læs videre

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

Mercoprint og BEMRK går sammen

Pr. 1 februar samler Mercoprint og Bemrk kræfterne til én større og stærkere reklamevirksomhed med lokationer i Næstved og Glostrup.
mercoprint-bemrk

NIZE equipment har mange planer for 2023

NIZE equipment kom løbende ind i 2023 efter en travl afslutning på sidste år. Det betyder, at der endnu ikke er sat kurs for alle planer i det nye år, men at der bliver travlt, det er sikkert.
nize_01

De seneste nyheder

Hexis udvider med ny salgskonsulent

Det er en erfaren konsulent, som bydes velkommen hos Hexis.
michael_dyg

Heidelberg fejrer ny printerserie med spritny DFE

Heidelberg benyttede deres ”Commercial Days” til at lancere tredje generation af Versafire tonerprinter-serien samt en helt ny digital front-end (DFE) overfor deres kunder.
Heidelberg_CD_01

Kodak styrker Prinergy i version 10

Kodak fortsætter med at forbedre ydeevnen, funktionaliteten og sikkerheden i deres workflowsoftware.
kodak prinergy

Nye produkter og ny direktør hos Horizon

Horizon Nordic havde ikke kun produktnyheder med på Sign&Print-messen, men også en ny administrerende direktør.
Horizon-01