Scandinavian Print Group voksede i 2016

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 19 December 2016
OPDATERET: 19 December

De fleste kender nok bedre Scandinavian Print Group som LaserTryk.

– Koncernen har tidligere bestået af GP/Zeuner, TopTryk, Fotosjov, Scandinavian Book, LaserTryk med flere, fortæller Esben Mols Kabell.

De opkøbte selskaber er fortsat som selvstændige virksomheder i koncernen. Men der er sket effektiviseringer – ikke mindst på produktionen og den administrative side.

I løbet af 2016 har Scandinavian Print Group så sat yderligere skub i opkøbsstrategien. Det er blevet til hele seks selskaber, de har eller er ved at indarbejde i koncernen.

Årets opkøb er: Jannerup, Casanta, Eurographic, Aka Print, Knudtzon Graphic og BB Offset.

Produktionsselskab på Sjælland
Hovedproduktionen er fortsat i Aarhus. Men der bliver med de nye opkøb også et produktionsselskab hos Knudtzon i Vallensbæk, hvor blandt andet emballageproduktionen fra Eurographic flyttes ud.

Vi har tidligere bragt en udtalelse fra Esben Mols Kabell, hvor han forudsiger, at der kun vil være 20 trykkerier om 10 år. Det er måske ikke helt ved siden af, hvis man ikke medregner alle de grafiske salgs- og rådgivningsvirksomheder, der bliver tilbage til at føde de store trykmaskiner, der kommer til at stå udvalgte steder i Danmark. Hvis Scandinavian Print Group fortsætter i samme spor de næste år, hjælper de i hvert fald selv profetien med at gå i opfyldelse.

Læs videre

Fortsat vækst i etiket- og emballagemarkedet

Det er opmuntrende at se, at digitale etiketter, emballage og udsmykning er i fortsat vækst, skriver Konica Minoltas Sacha-Vittorio Paolucci i en kommentar til markedsudviklingen.
KM_01

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

Mercoprint og BEMRK går sammen

Pr. 1 februar samler Mercoprint og Bemrk kræfterne til én større og stærkere reklamevirksomhed med lokationer i Næstved og Glostrup.
mercoprint-bemrk

De seneste nyheder

Sign Service og College360 gør eleverne klar til Skills

For tredje år i træk er skilteteknikerne med til DM i Skills som konkurrencefag.
skills_05

– Vi må stå sammen om skiltetekniker-uddannelsen

Fredag den 12. april var der generalforsamling i Skilt- og Print Branchen, hvor der var stor fokus på at fastholde og udvikle skiltetekniker-uddannelsen.
claus-tvangso

HP vil fortsætte med at drive udviklingen

Nøgleordene for HP på Drupa-messen er automation, integration og bæredygtighed som vil de adressere med tre teknologier.
drupa24_hp

Huuray for en printer

Den danske virksomhed, Huuray, investerede i sommeren 2023 i en ny printer for at udvide sit udbud af personaliserede gavekort.
Huuray-PR-Billeder