Hvorfor tøver varemærkerne med skiftet til ”grøn” emballage?

PUBLICERET: 14 December 2016
OPDATERET: 14 December

Det er et af de spørgsmål, som rejses på seminaret ”Packaging as the future environmentalist” den 30. marts på Marienlyst strand- og badehotel ved Helsingør. Et andet spørgsmål er, om flexobranchen kan være en katalysator for processen?

Det er Dansk Flexo Forum, der sammen med søsterorganisationen SweFlex afholder seminaret. De har samlet et imponerende opbud af talere fra organisationer, produktionsvirksomheder og varemærkeejere, som hver især vil give deres bud på udfordringerne og mulighederne.

CSR-chef hos COOP Signe D. Frese.
CSR-chef hos COOP Signe D. Frese.

Blandt talerne er Signe D. Frese fra COOP, som vil tale over emnet ”Emballage – Det nye CSR – og en kampplads i supermarkederne”. Hun vil blandt andet fortælle om COOPs erfaringer med forbrugernes holdninger, og løfte noget af sløret for, for COOPs strategier de kommende år.

Du kan læse mere om seminaret her.

Læs videre

Grøn cloud-løsning skal øge både bæredygtighed og sikkerhed

Den berettigede fokus på de store knaster i de grafiske virksomheders bæredygtighed: råvarer, transport, spild og maskinparkens energiforbrug gør at man måske overser nogle mindre, men dog betydende, lavt hængende frugter.
TeamPhoto

Vink byder på "en tur i det grønne"

Vink leverer et bredt udbud af plastmaterialer. Til grafisk industri fokuserer man især på plader og fleksible materialer samt forskellige former for skilte med indbygget LED lys.
Houlberg Zepernick og salgschef Jacob Busk Jensen foran Vink Plasts logo.

Print og Medier går sammen med Sign&Print

Efter at have arbejdet tæt sammen i syv år har Print og Medier og selskabet bag Sign&Print, AGI Publishing House, besluttet at lægge sig sammen. Så fremover kommer nyhedsbrevet, hjemmesiden og magasinet Print og Medier til at hedde Sign Print & Pack.
po

Ricoh femdobler indsatsen på Sign Print & Pack-messen

Med overtagelsen af Quadient har Ricoh valgt at femdoble den standplads på Sign Print og Pack-messen i Odense, som ellers var reserveret til Quadient. Jan Brændholt fra Ricoh fortæller, at de med det nye set-up har så meget at vise, at de lige nu er i gang med begrænsningens kunst.
RDK_quadient

De seneste nyheder

Dansk virksomhed vil vinde Packnorth Award med nyt emballageprodukt

Den danske virksomhed Grathwol oplyser, at de, som den første i verden, kan fremstille en PET-dåse med et låg af samme materiale.
Grathwol_01

Åbent hus hos Mark Andy og Pulse

Torsdag den 26. september 2024 kan du tage med til Mark Andy i Polen for at opdage, hvordan PureTones farvesæt og Monolox aniloxsystemet skaber nye muligheder på en moderne flexomaskine.
Heidi_Pulse

Hurtig omstilling på veje- og etiketteringslinje

Espera Nova er en serie af effektive veje- og etiketteringsmaskiner, som nu udvides med den nye  model Nova ES-E.
Espera_Linien

Gå ikke glip af Packnorth Award

Bidragene til årets Packnews Award kommer nu ind i en lind strøm. Det er fjerde gang, konkurrencen afholdes, og i år er prisoverrækkelsen tilbage på Scanpack-messen.
p-award_01