En stigning på 350 procent - på bare én måned

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 7 December 2016
OPDATERET: 7 December

skaermbillede-2016-12-07-kl-10-56-46For en måned siden skrev vi om den nye facebook-gruppe: Grafiske maskiner, Køb-Salg-Bytte, som er startet af Brian Johannsen. Du kan se gruppen her.

Dengang havde gruppen cirka 140 medlemmer. I dag er der 277 medlemmer i gruppen – en stigning på næsten 100 procent.

Og da vi skrev om gruppen i november måned var der 5 ting til salg i den rimelig nystartede gruppe. Nu er der 22 emner til salg eller afhentning. Det er en stigning på næsten 350 procent. Priserne ligger lige fra 500 til 48.000 kr.

skaermbillede-2016-12-07-kl-10-57-25

Der er også efterlysning af brugt udstyr i gruppen.

Det må da konstateres, at Brian Johannsen så rigtigt, da han mente, der var et behov for et forum, hvor nogen kunne komme af med udstyr, de ikke selv længere havde behov for til andre, der til gengæld godt kunne gøre brug af det.

Facebook er nok ikke løsningen på alt, og ikke alt på facebook er godt, men facebook har også sine klare fordele, og det er et medie, der ikke er til at komme udenom.

Læs videre

Fortsat vækst i etiket- og emballagemarkedet

Det er opmuntrende at se, at digitale etiketter, emballage og udsmykning er i fortsat vækst, skriver Konica Minoltas Sacha-Vittorio Paolucci i en kommentar til markedsudviklingen.
KM_01

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

Mercoprint og BEMRK går sammen

Pr. 1 februar samler Mercoprint og Bemrk kræfterne til én større og stærkere reklamevirksomhed med lokationer i Næstved og Glostrup.
mercoprint-bemrk

De seneste nyheder

Åbent hus hos Mark Andy og Pulse

Torsdag den 26. september 2024 kan du tage med til Mark Andy i Polen for at opdage, hvordan PureTones farvesæt og Monolox aniloxsystemet skaber nye muligheder på en moderne flexomaskine.
Heidi_Pulse

Hurtig omstilling på veje- og etiketteringslinje

Espera Nova er en serie af effektive veje- og etiketteringsmaskiner, som nu udvides med den nye  model Nova ES-E.
Espera_Linien

Gå ikke glip af Packnorth Award

Bidragene til årets Packnews Award kommer nu ind i en lind strøm. Det er fjerde gang, konkurrencen afholdes, og i år er prisoverrækkelsen tilbage på Scanpack-messen.
p-award_01

Addbrand overtager ICE Kuvert

Addbrand køber ICE Kuverts aktiver med virkning fra 1. august 2024. Dette skridt markerer også et generationsskifte, hvor Nanna Enemark ansættes hos Addbrand i København for at fortsætte med at servicere kunderne
ICE-Addbrand