En stigning på 350 procent - på bare én måned

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 7 December 2016
OPDATERET: 7 December

skaermbillede-2016-12-07-kl-10-56-46For en måned siden skrev vi om den nye facebook-gruppe: Grafiske maskiner, Køb-Salg-Bytte, som er startet af Brian Johannsen. Du kan se gruppen her.

Dengang havde gruppen cirka 140 medlemmer. I dag er der 277 medlemmer i gruppen – en stigning på næsten 100 procent.

Og da vi skrev om gruppen i november måned var der 5 ting til salg i den rimelig nystartede gruppe. Nu er der 22 emner til salg eller afhentning. Det er en stigning på næsten 350 procent. Priserne ligger lige fra 500 til 48.000 kr.

skaermbillede-2016-12-07-kl-10-57-25

Der er også efterlysning af brugt udstyr i gruppen.

Det må da konstateres, at Brian Johannsen så rigtigt, da han mente, der var et behov for et forum, hvor nogen kunne komme af med udstyr, de ikke selv længere havde behov for til andre, der til gengæld godt kunne gøre brug af det.

Facebook er nok ikke løsningen på alt, og ikke alt på facebook er godt, men facebook har også sine klare fordele, og det er et medie, der ikke er til at komme udenom.

Læs videre

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

Mercoprint og BEMRK går sammen

Pr. 1 februar samler Mercoprint og Bemrk kræfterne til én større og stærkere reklamevirksomhed med lokationer i Næstved og Glostrup.
mercoprint-bemrk

NIZE equipment har mange planer for 2023

NIZE equipment kom løbende ind i 2023 efter en travl afslutning på sidste år. Det betyder, at der endnu ikke er sat kurs for alle planer i det nye år, men at der bliver travlt, det er sikkert.
nize_01

De seneste nyheder

Hexis udvider med ny salgskonsulent

Det er en erfaren konsulent, som bydes velkommen hos Hexis.
michael_dyg

Heidelberg fejrer ny printerserie med spritny DFE

Heidelberg benyttede deres ”Commercial Days” til at lancere tredje generation af Versafire tonerprinter-serien samt en helt ny digital front-end (DFE) overfor deres kunder.
Heidelberg_CD_01

Kodak styrker Prinergy i version 10

Kodak fortsætter med at forbedre ydeevnen, funktionaliteten og sikkerheden i deres workflowsoftware.
kodak prinergy

Nye produkter og ny direktør hos Horizon

Horizon Nordic havde ikke kun produktnyheder med på Sign&Print-messen, men også en ny administrerende direktør.
Horizon-01