Vangsgaard køber Colorgruppen

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 6 December 2016
OPDATERET: 6 December

Colorgruppen, der er kendt for deres high-end printløsninger, har gennem noget tid været på udkig efter en samarbejdspartner, som de kunne fusioneres med.

Morten Larsen, der er indehaver og direktør i Colorgruppen, fortæller, at det ikke er nød, men sund fornuft, der fik ham til at undersøge markedet for eventuelle partnere. Der var også hele tiden et klart ønske om, at det blev Vangsgaard, der kunne se muligheder i at indlemme Colorgruppen i sin organisation.

skaermbillede-2016-12-06-kl-10-16-13
Morten Larsen

– Vi kendte Vangsgaard gennem mange års samarbejde, og vi har samme tilgang til både kundebetjening og medarbejdere, så det var ikke en svær beslutning at tage, og jeg er overbevist om, at det bliver godt for både kunder og ansatte, siger Morten Larsen.

Købet styrker ønsket om at blive kundernes foretrukne partner
Vangsgaard og Colorgruppen minder meget om hinanden, og de har mange fælles kunder, men ofte med ydelser i hver sin ende af spektret. Vangsgaard er eksperter inden for visuel kommunikation med en kerneforretning, som består af kædekunder, virksomheder med store bilparker og større nordiske selskaber, mens Colorgruppen, for nogle af de samme typer kunder, leverer enestående fotografisk print – et af Colorgruppens specialer, som nu føjes til Vangsgaards produktpalette.

René Rafn Hansen
René Rafn Hansen

Colorgruppen er kendt for sine high-end printløsninger, og kommer derfor til at styrke Vangsgaards organisation med disse stærke kompetencer. Modsat får Colorgruppens kunder nu mulighed for at købe en meget større palette af produkter og services, som indgår i Vangsgaards sortiment.

– Opkøbet af Colorgruppen er et vigtigt skridt i vores vækststrategi og et godt match til vores ambition om yderligere at styrke positionen som kundernes foretrukne partner, når det gælder eksekveringen af visuel og grafisk kommunikation og branding, siger René Rafn Hansen, Vangsgaards adm. direktør.

Colorgruppens Lambda printer bliver et plus for Vangsgaard

Jesper Christensen
Jesper Christensen

Jesper Christensen, salgs- og marketingdirektør hos Vangsgaard, fortsætter: – Vi så også et godt potentiale i Colorgruppens high-end-løsninger og deres Lambda-printer, der printer knivskarpe billeder med markedets højeste opløsning – og med 100 års garanti på farverne.

– Og så kender vi Colorgruppen som et seriøst firma, som vi har samarbejdet i mange år, tilføjer Jesper Christensen.

Medarbejderne flytter med til Måløv
img_09161Der er 14 medarbejdere i Colorgruppen. De flytter alle med til Vangsgaard. I første omgang er det salg, grafisk design og administration, der med årsskiftet flytter adressen i Hvidovre ud med Vangsgaards i Måløv nordvest for København. Produktionen fortsætter på Colorgruppens adresse i Hvidovre, indtil der er klarhed over, hvor meget udstyr, der skal med til Måløv.

Morten Larsen fortsætter som projektchef, og han skal udvikle på det eksisterende Colorgruppen-koncept og få det integreret i Vangsgaard. Lige som Vangsgaards koncept skal tilbydes til Colorgruppens kunder.

– Formålet er, at alle kunder, både Colorgruppens og Vangsgaards, får et positivt udbytte af organisationsændringen hos Vangsgaard, fortæller Morten Larsen.

Vangsgaard – en del af den nordiske markedsleder Ineko Group
Vangsgaard har cirka 110 medarbejdere, og indgår i Ineko Group med omkring 680 medarbejdere fordelt i de nordiske lande. Den store svenske trykkeri- og kommunikationsvirksomhed Ineko Group er ejet af kapitalfonden Accent.

Læs videre

Lars Ole Nauta: Labelexpo er vigtig i år

– Der skal klinkes nogle skår ovenpå papirkrisen, og så skal vi kigge dybere i mulighederne for automatisering, sige Lars Ole Nauta før årets Labelexpo.
LarsOleNauta

Johnsen Graphic Solution indgår partnerskab med Boostly

Johnsen Graphic Solutions og reklamebureaet Boostly har indgået et partnerskab med gensidige kompetenceløft for begge virksomheder.
johnsen_boostly_01

Mercoprint flytter sydpå

Mercoprint valgte i 2022 at flytte deres hovedkontor fra Københavns omegn til Næstved. Det var en beslutning som blandt andet var baseret på en markant ændret kundeadfærd.
Mercoprint_01

Når den gode stemning bliver en salgsparameter

Der er en ualmindelig god stemning, når man kommer ind hos BW & Madsen Skilte Reklame i Haderslev. Havde der været dug på bordene, havde det næsten været som at være hjemme i privaten.
BW_01

De seneste nyheder

Scanpack stiller det store spørgsmål: Gik du glip af fremtiden?

Dette års seminarprogram har fire fokusområder, der afspejler nogle af de mest afgørende faktorer for industriens fremtid.
scanpack-seminar

Kreativ konkurrence for designspirer på Sign Print & Pack-messen

Fremtidens Receptioner: Grafisk konkurrence for designstuderende på Sign Print & Pack i Odense 18. - 19. september 2024
reception

Drupa tiltrak væsentligt færre gæster end forventet

Besøgstallene på årets Drupa-messe er offentliggjort, og de må være en skuffelse for Drupa og Messe Düsseldorf.
drupa-besøgende

600 samlede og limede papkasser i timen med fuldt farveprint på alle sider

På Drupa præsenterede EFI sammen med Packsize en løsning til personaliseret fuldfarveprint på bølgepapkasser.
efi_drupa_01