Print bæredygtigt med Epsons blæk og printere

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 29 November 2016
OPDATERET: 29 November

skaermbillede-2016-11-29-kl-14-42-30Miljø og bæredygtighed spiller en større og større rolle i dansk erhvervsliv og ikke mindst begynder flere forbrugerne at stille krav om bæredygtighed.

Epson kan nu hjælpe med at imødekomme disse ønsker fra markedet. Deres blæk og printere har opnået den internationale Oeko-Tex® Associations Eco Passport-certificering for sikre og bæredygtige tekstilkemikalier.

Oeko-Tex® Eco Passport giver markedet sikkerhed for, at Epsons inkjetprintere og blæk har opnået høje standarder for miljømæssig bæredygtighed og er fri for skadelige stoffer. Epsons certificerede Eco Passport-blækprodukter omfatter UltraChrome DS-blæk til SureColor SC-F6000-, SC-F6200-, SC-F7000-, SC-F7100-, SC-F7200- og SC-F9200 seriens farvesublimeringsprintere samt UltraChrome DG-blæk og tilsætningsstoffer til klargøring af stofmaterialer til SureColor SC-F2000-beklædningsprinteren.

skaermbillede-2016-11-29-kl-14-43-32

– Epson er glade for at være blevet tildelt et Eco Passport fra Oeko-Tex®. Epson forsøger hele tiden at bidrage til et bæredygtigt samfund ved at reducere den miljømæssige påvirkning af deres produkter og tjenester. Med Eco Passport-certificeringen giver vi vores kunder tillid og sikkerhed for, at vores tekstilblæk og printere opfylder de højest mulige internationale sikkerhedsstandarder, fortæller Henning Ohlsson, direktør i Epson Corporate Social Responsibility (CSR) for Europa, Mellemøsten og Rusland (EMEAR).

 

 

Læs videre

Antalis satser stort på relanceringen af kendte varemærker

Forestil dig en verden uden Conqueror? Nej vel, det kunne Antalis heller ikke!
creative-papers_847x401

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

Servicevirksomhed i stabil udvikling

– En serviceaftale er billigere end et nødudkald og så medvirker den til færre produktionsstop samt længere levetid på dit udstyr, fortæller Lars Notlev.
grafiskrep_01

Nyt mediehus samler kræfterne

AGI Publishing House, som udgiver nærværende nyhedsbrev i Danmark, slår sig sammen med emballagemagasinet nord emballage og onlinemediet Packnews.
sammenlægning

De seneste nyheder

Hexis udvider med ny salgskonsulent

Det er en erfaren konsulent, som bydes velkommen hos Hexis.
michael_dyg

Heidelberg fejrer ny printerserie med spritny DFE

Heidelberg benyttede deres ”Commercial Days” til at lancere tredje generation af Versafire tonerprinter-serien samt en helt ny digital front-end (DFE) overfor deres kunder.
Heidelberg_CD_01

Kodak styrker Prinergy i version 10

Kodak fortsætter med at forbedre ydeevnen, funktionaliteten og sikkerheden i deres workflowsoftware.
kodak prinergy

Nye produkter og ny direktør hos Horizon

Horizon Nordic havde ikke kun produktnyheder med på Sign&Print-messen, men også en ny administrerende direktør.
Horizon-01