Konica Minolta er kommet på A-listen

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 21 November 2016
OPDATERET: 21 November

CDP er en international non-profit-organisation, der arbejder for bæredygtig økonomi.

De har på globalt plan undersøgt mere end 5.000 virksomheder. 193 er kommet på A-listen for deres indsats for at reducere CO2-udslip og mindske klimaforandringer. Konica Minolta er en af de 193 virksomheder.

Miljøledelse i Konica Minolta
Konica Minolta har igennem længere tid fremmet miljøledelse med en filosofi om at fokusere på at skabe ny værdi – både socialt og økonomisk – og har kontinuerligt reduceret virksomhedens miljøpåvirkninger på en måde, der hænger sammen med vækst inden for samtlige forretningsaktiviteter.

Vil reducere CO2-udslip med 80 %
I Eco Vision 2050, der er en langsigtet plan for at kontrollere miljøpåvirkninger, har Konica Minolta sat et mål om at reducere CO2-udledninger i hele produktcyklussen med 80 procent i 2050 i forhold til de økonomiske resultater i 2005, skriver de i en pressemeddelelse.

Med sloganet ”Giving Shape to Ideas” arbejder Konica Minolta som en global virksomhed sammen med sine interessenter om reducere miljøpåvirkninger og bidrager med løsninger på verdens klimaforandring og andre globale miljøproblemer – og skaber større værdi.

 

Læs videre

Grøn cloud-løsning skal øge både bæredygtighed og sikkerhed

Den berettigede fokus på de store knaster i de grafiske virksomheders bæredygtighed: råvarer, transport, spild og maskinparkens energiforbrug gør at man måske overser nogle mindre, men dog betydende, lavt hængende frugter.
TeamPhoto

Vink byder på "en tur i det grønne"

Vink leverer et bredt udbud af plastmaterialer. Til grafisk industri fokuserer man især på plader og fleksible materialer samt forskellige former for skilte med indbygget LED lys.
Houlberg Zepernick og salgschef Jacob Busk Jensen foran Vink Plasts logo.

Print og Medier går sammen med Sign&Print

Efter at have arbejdet tæt sammen i syv år har Print og Medier og selskabet bag Sign&Print, AGI Publishing House, besluttet at lægge sig sammen. Så fremover kommer nyhedsbrevet, hjemmesiden og magasinet Print og Medier til at hedde Sign Print & Pack.
po

Ricoh femdobler indsatsen på Sign Print & Pack-messen

Med overtagelsen af Quadient har Ricoh valgt at femdoble den standplads på Sign Print og Pack-messen i Odense, som ellers var reserveret til Quadient. Jan Brændholt fra Ricoh fortæller, at de med det nye set-up har så meget at vise, at de lige nu er i gang med begrænsningens kunst.
RDK_quadient

De seneste nyheder

Hexis udvider med ny salgskonsulent

Det er en erfaren konsulent, som bydes velkommen hos Hexis.
michael_dyg

Heidelberg fejrer ny printerserie med spritny DFE

Heidelberg benyttede deres ”Commercial Days” til at lancere tredje generation af Versafire tonerprinter-serien samt en helt ny digital front-end (DFE) overfor deres kunder.
Heidelberg_CD_01

Kodak styrker Prinergy i version 10

Kodak fortsætter med at forbedre ydeevnen, funktionaliteten og sikkerheden i deres workflowsoftware.
kodak prinergy

Nye produkter og ny direktør hos Horizon

Horizon Nordic havde ikke kun produktnyheder med på Sign&Print-messen, men også en ny administrerende direktør.
Horizon-01