Jan Brændholt: digital produktion og efterbehandling af A4 tværformat-brochurer – to løsninger er solgt!

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 15 November 2016
OPDATERET: 15 November

Ricoh har udvidet sit produktsortiment inden for efterbehandling med to professionelle, fuldautomatiske hæfte- og falsemaskiner, Duplo DBM 350 og DBM 600. Begge løsninger kan både hjørnehæfte og producere dobbelt ryghæftning samt false. Og de kan tilsluttes online til Ricohs digitale arkprintere Pro TM C9100 og C7100 samt 8200-serien.

Begge Duplo-løsninger er fuldautomatiske og nemme at betjene. Det betyder en mere effektiv produktion og hurtigere ekspeditionstid.

En unik tværformatsløsning i digitalprint

– DBM 600 vil samtidig kunne producere det meget efterspurgte slutformat A4R(A4 landscape). Hæfteproduktion på bannerformat, som understøttes på Ricoh Pro C9100 og Pro C7100 vil være unikt i det digitale printmiljø, fortæller Jan Brændholt, Product & Business Manager hos Ricoh Danmark.

 De første to løsninger er solgt

– Der har været stor efterspørgsel på en digital printløsning med ovenstående format lige siden, det blev vist på Graph Expo i Chicago 2014 på Ricoh US stand. Ricoh Danmark og Neopost har presset meget på, for at denne løsning også skulle være tilgængelig i Europa, og det hårde arbejde har nu båret frugt, da der på ”London Calling” i oktober i London, netop blev vist en Ricoh Pro C9110 og et duplo skaermbillede-2016-11-15-kl-10-50-14600L System online for første gang i Europa. Jeg har i tæt samarbejde med Jesper Koch fra Neopost fulgt udviklingen, og vi er igennem den mellemliggende periode blevet taget med på råd, når det drejede sig om funktionalitet, og i hvilket segment vi så denne løsning blive installeret, fortæller Jan Brændholt.

– Hvis vi kigger på diverse børnebøger, samt køkken og bilbranchen, så er netop en brochure i A4R formatet det fortrukne – (traditionelt tryk i offset), derfor er vi sikre på, at kundegrundlaget er tilstede, og dette understreges blot af, at der allerede er optaget to ordrer på systemet, og disse vil inden for kort tid være installeret og gjort køreklar ude i kundernes almindelige produktionsmiljøer, udtaler Jan Brændholt.

Læs videre

Servicevirksomhed i stabil udvikling

– En serviceaftale er billigere end et nødudkald og så medvirker den til færre produktionsstop samt længere levetid på dit udstyr, fortæller Lars Notlev.
grafiskrep_01

Rizon 10-robotten vinder Red Dot designpris

"Adaptive robotter!" Hvad er nu det? Det er intelligente robotter, som anvender kunstig intelligens (AI) og andre nye Industri 4.0 teknologier til både at se og føle omgivelserne og på basis af opsamlede input træffe de rigtige beslutninger.
Den adaptive Rizon 10 robot skriver med et konstant tryk på en touchscreen, som løbende bevæges

Print og Medier går sammen med Sign&Print

Efter at have arbejdet tæt sammen i syv år har Print og Medier og selskabet bag Sign&Print, AGI Publishing House, besluttet at lægge sig sammen. Så fremover kommer nyhedsbrevet, hjemmesiden og magasinet Print og Medier til at hedde Sign Print & Pack.
po

Beckhoff Automation viser ny modulær cobot på Automatica 2022

På Automatica 2022 i München i sidste uge tog Beckhoff det ret utraditionelle skridt at vise sin egen cobot - Beckhoff Atro - stadig på et prototype stadium. Det interessante ved Atro er, at det er en modulært opbygget cobot, så brugeren vælger selv - naturligvis afhængig af applikationen - om man vil anvende en 4-, 5-, 6- eller 7-akset robot og om man vil have længere eller kortere arme i hvert led. Det er virkelig noget nyt.
Beckhoffs nye modulære Atro cobot, vist som prototype på Automatica 2022

De seneste nyheder

Åbent hus hos Mark Andy og Pulse

Torsdag den 26. september 2024 kan du tage med til Mark Andy i Polen for at opdage, hvordan PureTones farvesæt og Monolox aniloxsystemet skaber nye muligheder på en moderne flexomaskine.
Heidi_Pulse

Hurtig omstilling på veje- og etiketteringslinje

Espera Nova er en serie af effektive veje- og etiketteringsmaskiner, som nu udvides med den nye  model Nova ES-E.
Espera_Linien

Gå ikke glip af Packnorth Award

Bidragene til årets Packnews Award kommer nu ind i en lind strøm. Det er fjerde gang, konkurrencen afholdes, og i år er prisoverrækkelsen tilbage på Scanpack-messen.
p-award_01

Addbrand overtager ICE Kuvert

Addbrand køber ICE Kuverts aktiver med virkning fra 1. august 2024. Dette skridt markerer også et generationsskifte, hvor Nanna Enemark ansættes hos Addbrand i København for at fortsætte med at servicere kunderne
ICE-Addbrand