Nye produkter til mindre oplag og variabelt tryk

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 7 November 2016
OPDATERET: 7 November

Konica Minolta sætter fokus på tre produkter, der kan skabe merværdi for kunderne.

skaermbillede-2016-11-07-kl-17-08-37– For det første; muligheden for små oplag, der giver stadigt mindre virksomheder adgang til at købe de tryksager, der tidligere var forbeholdt dem, der kunne aftage store oplag. For det andet; muligheden for variabelt tryk, der gør det muligt at skabe nye og mere personaliserede markedsføringsmuligheder og fx produktlabels med et mere eksklusivt præg gennem fx nummerering. Endelig kan vi tilbyde trykkerierne helt nye muligheder for at skabe helt nye effekter på deres tryksager, siger Steen B. Sørensen, der er salgschef for Production Print hos Konica Minolta.

Forædlingsmulighederne stammer fra Konica Minoltas mangeårige samarbejde med MGI, der nu er blevet yderligere styrket med en samarbejdsaftale, hvor Konica Minolta har købt en ejerandel af MGI. Et af de første resultater af det nye samarbejde er MGI Jet Varnish 3DS.

MGI Jet Varnish 3DS
Løsningen giver mulighed for partiel UV-lak og foliering i ét gennemløb, så man kan skabe nogle helt fantastiske tryksager med fx guld- eller sølvfolie samt 2D og 3D effekter – alt sammen i én arbejdsgang. MGI Jet Varnish 3DS er nem at betjene, og med kun et gennemløb kan man nemt og hurtigt levere både store og små oplag med variabelt tryk.

Bizhub C71CF
Det er et nyt digitalt labeltryksystem, der giver mulighed for at trykke labels i mindre oplag og med variabelt tryk. Den kan printe op til 13,5 meter i minuttet. Bizhub C71CF er brugervenlig og kan betjenes af en operatør efter kort oplæring.

KM1
Printeren leverer inkjet print på ark med en tykkelse på op til 0,6 mm og er fremragende til tryk af fx omslag i meget høj kvalitet til bøger og kataloger m.m. Den kan printe op til 3.000 A3 ark i timen, og KM1 kan naturligvis også trykke med variabelt print, hvis man gerne vil give sine bøger eller brochurer et eksklusivt eller personligt præg.

 

Læs videre

Servicevirksomhed i stabil udvikling

– En serviceaftale er billigere end et nødudkald og så medvirker den til færre produktionsstop samt længere levetid på dit udstyr, fortæller Lars Notlev.
grafiskrep_01

Rizon 10-robotten vinder Red Dot designpris

"Adaptive robotter!" Hvad er nu det? Det er intelligente robotter, som anvender kunstig intelligens (AI) og andre nye Industri 4.0 teknologier til både at se og føle omgivelserne og på basis af opsamlede input træffe de rigtige beslutninger.
Den adaptive Rizon 10 robot skriver med et konstant tryk på en touchscreen, som løbende bevæges

Print og Medier går sammen med Sign&Print

Efter at have arbejdet tæt sammen i syv år har Print og Medier og selskabet bag Sign&Print, AGI Publishing House, besluttet at lægge sig sammen. Så fremover kommer nyhedsbrevet, hjemmesiden og magasinet Print og Medier til at hedde Sign Print & Pack.
po

Beckhoff Automation viser ny modulær cobot på Automatica 2022

På Automatica 2022 i München i sidste uge tog Beckhoff det ret utraditionelle skridt at vise sin egen cobot - Beckhoff Atro - stadig på et prototype stadium. Det interessante ved Atro er, at det er en modulært opbygget cobot, så brugeren vælger selv - naturligvis afhængig af applikationen - om man vil anvende en 4-, 5-, 6- eller 7-akset robot og om man vil have længere eller kortere arme i hvert led. Det er virkelig noget nyt.
Beckhoffs nye modulære Atro cobot, vist som prototype på Automatica 2022

De seneste nyheder

Hexis udvider med ny salgskonsulent

Det er en erfaren konsulent, som bydes velkommen hos Hexis.
michael_dyg

Heidelberg fejrer ny printerserie med spritny DFE

Heidelberg benyttede deres ”Commercial Days” til at lancere tredje generation af Versafire tonerprinter-serien samt en helt ny digital front-end (DFE) overfor deres kunder.
Heidelberg_CD_01

Kodak styrker Prinergy i version 10

Kodak fortsætter med at forbedre ydeevnen, funktionaliteten og sikkerheden i deres workflowsoftware.
kodak prinergy

Nye produkter og ny direktør hos Horizon

Horizon Nordic havde ikke kun produktnyheder med på Sign&Print-messen, men også en ny administrerende direktør.
Horizon-01