Til ”nørdaften” i Roskilde

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 30 October 2016
OPDATERET: 30 October

Print Provider International Aps er dansk forhandler af OnPrintShop, der som navnet siger, er en online shopløsning. Med mellemrum inviterer Morten Reitoft fra PrintProvider til ”nørdaften”, hvor programmet gennemgås og mulighederne præsenteres.

Onsdag den 26. oktober var der nørdaften i Roskilde. Seks personer var mødt op kl.19.00 for at blive klogere på OnPrintShop-modellen. Og så snart alle var bænket rundt om et stort bord med en stor skærm for enden, gik Morten Reitoft i gang med sin engagerede gennemgang af shop-løsningen.

morten2016-10-26-21-46-43

Der blev nørdet, og når Morten først begyndte at tale om et enkelt lille punkt, var han næsten ikke til at stoppe. Der blev lyttet, stillet spørgsmål – mange, spist lidt pizza, drukket lidt vand og kaffe samt spist lidt slik. Alt imens Morten viste og fortalte. Og lidt nørdet var det.

28 OnPrintShop-løsninger i Danmark

skaermbillede-2016-10-30-kl-11-14-13I Danmark er der solgt 28 OnPrintShop-løsninger. I den sidste helt store opdatering i version 5.0 er omkring 35 nye eller forbedrede funktioner. Den sidst lancerede opdatering er version 5.3, hvor der blandt andet også er mulighed for sideudskydning.

Et omfattende og komplekst system
Det er et omfattende og komplekst system. Næsten uoverskueligt, hvis man ikke begrænser sig til i første omgang at koncentrere sig om de funktioner, man ønsker at starte op med.

Efter mere end fire timers gennemgang kunne Morten konstatere, at der kun var blevet kradset i overfladen af systemet, så mange er mulighederne.

OnPrintShop et redskab til mersalg
Morten forklarede også, at OnPrintShop i sig selv ikke skaber mersalg. Men det giver dig redskaberne og muligheden for at øge omsætningen, optimere produktionen og stå stærkere på det digitale marken.

Hvad sagde deltagerne?

2016-10-26-21-45-49

– En spændende aften.

– Det kan væsentligt mere end en almindelig webshop-løsning

– Det er mangfoldigt

Og så bad alle om at få en referenceliste. Det lovede Morten Reitoft at sende til dem.

Hvorfor deltage?
Enkelte af deltagerne havde allerede onlineløsninger, men de ønskede at holde sig orienterede om markedet og mulighederne.

Andre var ude for at studere mulighederne for at komme i gang med shopløsninger.

Alle var trætte efter en lang arbejdsdag og mere end fire intense timer med mange input. Men alle virkede også glade og positive over for aftenens mange indtryk.

2016-10-26-21-46-20

Læs videre

Lars Ole Nauta: Labelexpo er vigtig i år

– Der skal klinkes nogle skår ovenpå papirkrisen, og så skal vi kigge dybere i mulighederne for automatisering, sige Lars Ole Nauta før årets Labelexpo.
LarsOleNauta

Johnsen Graphic Solution indgår partnerskab med Boostly

Johnsen Graphic Solutions og reklamebureaet Boostly har indgået et partnerskab med gensidige kompetenceløft for begge virksomheder.
johnsen_boostly_01

Mercoprint flytter sydpå

Mercoprint valgte i 2022 at flytte deres hovedkontor fra Københavns omegn til Næstved. Det var en beslutning som blandt andet var baseret på en markant ændret kundeadfærd.
Mercoprint_01

Når den gode stemning bliver en salgsparameter

Der er en ualmindelig god stemning, når man kommer ind hos BW & Madsen Skilte Reklame i Haderslev. Havde der været dug på bordene, havde det næsten været som at være hjemme i privaten.
BW_01

De seneste nyheder

Hexis udvider med ny salgskonsulent

Det er en erfaren konsulent, som bydes velkommen hos Hexis.
michael_dyg

Heidelberg fejrer ny printerserie med spritny DFE

Heidelberg benyttede deres ”Commercial Days” til at lancere tredje generation af Versafire tonerprinter-serien samt en helt ny digital front-end (DFE) overfor deres kunder.
Heidelberg_CD_01

Kodak styrker Prinergy i version 10

Kodak fortsætter med at forbedre ydeevnen, funktionaliteten og sikkerheden i deres workflowsoftware.
kodak prinergy

Nye produkter og ny direktør hos Horizon

Horizon Nordic havde ikke kun produktnyheder med på Sign&Print-messen, men også en ny administrerende direktør.
Horizon-01