SkilteBranchen inviterer

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 30 October 2016
OPDATERET: 30 October

Selv i en tid, hvor der er travlt rundt omkring i skiltevirksomhederne, er der behov for udvikling og til at blive inspireret til nye forretningsmuligheder. Skiltebranchen har derfor taget initiativ til en spændende inspirationsdag for alle, der ønsker at følge med i morgendagens trends og de muligheder, der skal gribes nu.

 

skaermbillede-2016-10-30-kl-11-45-49Det sker den 17. november på Quality Hotel Høje Taastrup. Skiltebranchen i Danmark er vært, og formand Jan Stevnsborg byder velkommen.

Hvad kan du opleve?
En række interessante talere: Lis Lykke og Søren Winsløw, Kim Harris, Troels Pleimert, Lars Pind og Christian Magnusson, Esben Maack Brandt, Henrik Aakær Christensen og Peter Madsen. 

 

Emner du vil vide mere om, når du går hjem
skaermbillede-2016-10-30-kl-12-21-04skaermbillede-2016-10-30-kl-12-19-53skaermbillede-2016-10-30-kl-12-22-05skaermbillede-2016-10-30-kl-12-30-05
3D
er spændende, men hvad har det med skiltevirksomheder at gøre? Det kan du høre mere om på branchedagen.

Hør også om en ny niche med Reboard-materialet. Og om nye muligheder med LED.

Eller hvad med at få inspiration til at bruge facebook og andre sociale medier i din markedsføring.

Effektivitet kommer vi heller ikke uden om. Hør om ordrestyring og tidsregistrering tilpasset branchen. Og hvorfor ikke spare tid med digital opmåling.

Og for at slutte med det første. Redaktørteamet Lykke & Winsløw fortæller lidt om deres syn på markedet, mulighederne og teknologierne.

Mød dine kolleger
Der er input at hente for alle i branchen, og dagen er også en fantastisk mulighed for at netværke og udveksle ideer med andre branchefolk.

Husk tilmelding
Se mere på eventkalenderen her på siden, eller på skiltebranchen.com. Der er tilmelding inden 3. november.

Læs videre

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

Mercoprint og BEMRK går sammen

Pr. 1 februar samler Mercoprint og Bemrk kræfterne til én større og stærkere reklamevirksomhed med lokationer i Næstved og Glostrup.
mercoprint-bemrk

NIZE equipment har mange planer for 2023

NIZE equipment kom løbende ind i 2023 efter en travl afslutning på sidste år. Det betyder, at der endnu ikke er sat kurs for alle planer i det nye år, men at der bliver travlt, det er sikkert.
nize_01

De seneste nyheder

Hexis udvider med ny salgskonsulent

Det er en erfaren konsulent, som bydes velkommen hos Hexis.
michael_dyg

Heidelberg fejrer ny printerserie med spritny DFE

Heidelberg benyttede deres ”Commercial Days” til at lancere tredje generation af Versafire tonerprinter-serien samt en helt ny digital front-end (DFE) overfor deres kunder.
Heidelberg_CD_01

Kodak styrker Prinergy i version 10

Kodak fortsætter med at forbedre ydeevnen, funktionaliteten og sikkerheden i deres workflowsoftware.
kodak prinergy

Nye produkter og ny direktør hos Horizon

Horizon Nordic havde ikke kun produktnyheder med på Sign&Print-messen, men også en ny administrerende direktør.
Horizon-01