Vikiallo tager bussen

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 21 October 2016
OPDATERET: 21 October

Hos Vikiallo har de haft for vane med mellemrum at invitere til Åbent Hus. Med succes, fortæller Kim Harris.

Men der er også en del af deres kunder, som ikke har tid til en længere køretur. Muligvis på grund af travlhed i virksomheden.

Og et gammelt ord siger jo, at når Muhammed ikke vil komme til bjerget, må bjerget komme til Muhammed. Vikiallo har derfor valgt at komme til kunderne – med bus.

roadshow2I uge 45 og 46 kører de rundt til 14 forskellige byer med en opsigtsvækkende bus, dekoreret, så alle kan se, nogle af de nye folier, og ikke mindst hvordan de kan bruges.

Med i bussen har printere fra Roland og Oki, samt nye specielle printmedier.

­– Vi viser produkter, der giver nye forretningsmuligheder, nyt værktøj der letter hverdagen med skilte- og printproduktion, nye wrappingfolier til bilindpakning og lakbeskyttelsesfilm med mere. Og vi har naturligvis også gode tilbud med i bussen, fortæller Kim Harris.

Læs videre

Fortsat vækst i etiket- og emballagemarkedet

Det er opmuntrende at se, at digitale etiketter, emballage og udsmykning er i fortsat vækst, skriver Konica Minoltas Sacha-Vittorio Paolucci i en kommentar til markedsudviklingen.
KM_01

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

Mercoprint og BEMRK går sammen

Pr. 1 februar samler Mercoprint og Bemrk kræfterne til én større og stærkere reklamevirksomhed med lokationer i Næstved og Glostrup.
mercoprint-bemrk

De seneste nyheder

Åbent hus hos Mark Andy og Pulse

Torsdag den 26. september 2024 kan du tage med til Mark Andy i Polen for at opdage, hvordan PureTones farvesæt og Monolox aniloxsystemet skaber nye muligheder på en moderne flexomaskine.
Heidi_Pulse

Hurtig omstilling på veje- og etiketteringslinje

Espera Nova er en serie af effektive veje- og etiketteringsmaskiner, som nu udvides med den nye  model Nova ES-E.
Espera_Linien

Gå ikke glip af Packnorth Award

Bidragene til årets Packnews Award kommer nu ind i en lind strøm. Det er fjerde gang, konkurrencen afholdes, og i år er prisoverrækkelsen tilbage på Scanpack-messen.
p-award_01

Addbrand overtager ICE Kuvert

Addbrand køber ICE Kuverts aktiver med virkning fra 1. august 2024. Dette skridt markerer også et generationsskifte, hvor Nanna Enemark ansættes hos Addbrand i København for at fortsætte med at servicere kunderne
ICE-Addbrand