Ny digital-maskine øgede produktionen med 300 procent

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 4 October 2016
OPDATERET: 4 October

Jan Brændholt er vendt tilbage til Ricoh.

Ricoh lå i første halvår 2016 som nummer ét inden for Digital Color Press ifølge en undersøgelse foretaget af infoSource. I Danmark ligger Ricohs andel på hele 52 % af nysalget, fortæller Product & Business Manager Jan Brændholt, der er tilbage hos Ricoh efter en kort afstikker.

Ricoh Pro C9110 nummer 300 installeret
På trods af Ricoh førerposition på nysalg af digitale farveprintere blev det ikke Danmark, der løb med installation nummer 300 af Ricoh Pro C9110 i Europa installeret. Det blev norske HG Media. Den blev bestilt kort tid efter, at den første C9110 hos HG Media resulterede i en produktionsforøgelse på 300 %.

Regnede med en produktionsstigning på 50 % – opnåede 300
skaermbillede-2016-10-04-kl-09-43-50– Umiddelbart efter, at den første Pro C9110 var sat i drift, producerede vi tre gange så meget som før. Vi regnede med at komme til at se en stigning på op til 50 %, men 300 % havde vi ikke forestillet os, fortæller adm. direktør hos HG Medie Lars Christoffersen.

Crossover-punkt mellem offset og digital flytter sig
Med de nye Ricoh-maskiner har HG Media flyttet deres crossover-punkt mellem offset og digital. Det ligger højere end tidligere, og trykkeriet oplever, at de er blevet mere fleksible.

– I dens første måned producerede vi 800.000 A4 ark på Ricoh Pro C9110. Og vi mener, at gennemsnittet nu, hvor vi har to, vil stige til mellem 1,5 mio. og 2 mio. A4-ark om måneden, slutter Lars Christoffersen.

Læs videre

Fortsat vækst i etiket- og emballagemarkedet

Det er opmuntrende at se, at digitale etiketter, emballage og udsmykning er i fortsat vækst, skriver Konica Minoltas Sacha-Vittorio Paolucci i en kommentar til markedsudviklingen.
KM_01

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

Mercoprint og BEMRK går sammen

Pr. 1 februar samler Mercoprint og Bemrk kræfterne til én større og stærkere reklamevirksomhed med lokationer i Næstved og Glostrup.
mercoprint-bemrk

De seneste nyheder

Dansk virksomhed vil vinde Packnorth Award med nyt emballageprodukt

Den danske virksomhed Grathwol oplyser, at de, som den første i verden, kan fremstille en PET-dåse med et låg af samme materiale.
Grathwol_01

Åbent hus hos Mark Andy og Pulse

Torsdag den 26. september 2024 kan du tage med til Mark Andy i Polen for at opdage, hvordan PureTones farvesæt og Monolox aniloxsystemet skaber nye muligheder på en moderne flexomaskine.
Heidi_Pulse

Hurtig omstilling på veje- og etiketteringslinje

Espera Nova er en serie af effektive veje- og etiketteringsmaskiner, som nu udvides med den nye  model Nova ES-E.
Espera_Linien

Gå ikke glip af Packnorth Award

Bidragene til årets Packnews Award kommer nu ind i en lind strøm. Det er fjerde gang, konkurrencen afholdes, og i år er prisoverrækkelsen tilbage på Scanpack-messen.
p-award_01