Mere økonomi i “short-runs” med Xeikon LDU

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 20 September 2016
OPDATERET: 20 September

Laserstans er ikke noget nyt inden for selvklæbende etiketter, og det bliver mere og mere populært. Ikke mindst fordi det er mere effektivt ved små oplag, mere økonomisk og giver flere muligheder.

Xeikon LDU, Laser Die-cut Unit, er en laserstand, der er udviklet til Xeikons tonerbaserede printer i 3030-serien med 330 mm bredde og en hastighed på 31,5 fod per minut.

Den nye LDU-enhed kan arbejde som fritstående rulle-rulle-udstyr eller den kan kobles direkte til digitalprinteren. Den kan både laserstanse og lakere med variable data. Og den kan perforere og lave de såkaldte ”kiss-cut”-stansninger på mange forskellige etiketmaterialer – også fra konventionelle etikettrykmaskiner.

Jeroen van Bauwel, Xeikons produktionsdirektør, udtaler: – Dette udstyr er sammen med Xeikon 3030 og Xeikon vectorizor, den mest perfekte og fleksible all-in-one løsning til digital etiketprint og efterbehandling.

Det nye LDU-udstyr er udviklet for at indfri behovene til små oplag, korte leveringstider og variation i design. Udstyret præsenteres på Labelexpo i USA her i september.

Er du interesseret i emballagenyheder,
så læs mere og bestil gratis nyhedsbrev på packnews.dk 

 

Læs videre

Servicevirksomhed i stabil udvikling

– En serviceaftale er billigere end et nødudkald og så medvirker den til færre produktionsstop samt længere levetid på dit udstyr, fortæller Lars Notlev.
grafiskrep_01

Rizon 10-robotten vinder Red Dot designpris

"Adaptive robotter!" Hvad er nu det? Det er intelligente robotter, som anvender kunstig intelligens (AI) og andre nye Industri 4.0 teknologier til både at se og føle omgivelserne og på basis af opsamlede input træffe de rigtige beslutninger.
Den adaptive Rizon 10 robot skriver med et konstant tryk på en touchscreen, som løbende bevæges

Print og Medier går sammen med Sign&Print

Efter at have arbejdet tæt sammen i syv år har Print og Medier og selskabet bag Sign&Print, AGI Publishing House, besluttet at lægge sig sammen. Så fremover kommer nyhedsbrevet, hjemmesiden og magasinet Print og Medier til at hedde Sign Print & Pack.
po

Beckhoff Automation viser ny modulær cobot på Automatica 2022

På Automatica 2022 i München i sidste uge tog Beckhoff det ret utraditionelle skridt at vise sin egen cobot - Beckhoff Atro - stadig på et prototype stadium. Det interessante ved Atro er, at det er en modulært opbygget cobot, så brugeren vælger selv - naturligvis afhængig af applikationen - om man vil anvende en 4-, 5-, 6- eller 7-akset robot og om man vil have længere eller kortere arme i hvert led. Det er virkelig noget nyt.
Beckhoffs nye modulære Atro cobot, vist som prototype på Automatica 2022

De seneste nyheder

Åbent hus hos Mark Andy og Pulse

Torsdag den 26. september 2024 kan du tage med til Mark Andy i Polen for at opdage, hvordan PureTones farvesæt og Monolox aniloxsystemet skaber nye muligheder på en moderne flexomaskine.
Heidi_Pulse

Hurtig omstilling på veje- og etiketteringslinje

Espera Nova er en serie af effektive veje- og etiketteringsmaskiner, som nu udvides med den nye  model Nova ES-E.
Espera_Linien

Gå ikke glip af Packnorth Award

Bidragene til årets Packnews Award kommer nu ind i en lind strøm. Det er fjerde gang, konkurrencen afholdes, og i år er prisoverrækkelsen tilbage på Scanpack-messen.
p-award_01

Addbrand overtager ICE Kuvert

Addbrand køber ICE Kuverts aktiver med virkning fra 1. august 2024. Dette skridt markerer også et generationsskifte, hvor Nanna Enemark ansættes hos Addbrand i København for at fortsætte med at servicere kunderne
ICE-Addbrand