Hecht bliver til Bording Instore

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 19 September 2016
OPDATERET: 19 September

skaermbillede-2016-09-19-kl-14-27-35Bording koncernen, der har sin fortid inden for formulartryk, men gennem mange år har været gennem en transformation til at blive en virksomhed, der hjælper kunderne med at skabe forretningen gennem kommunikation og interaktion. Det er blandt andet sket gennem opkøb af kompetencer.

Senest har det mundet ud i opkøbet af Hecht A/S og Hecht Vest Aps. Som er leverandør af instoreløsninger til detailkæder med flere.

I forbindelse med opkøbet skifter Hecht navn til Bording Instore. Bording har en målsætning om at blive en af de førende spillere på instore-markedet i Skandinavien.

skaermbillede-2016-09-19-kl-14-24-43Alle 12 medarbejdere i Hecht og den administrerende direktør og medejer Kristian Behrens fortsætter i Bording Instore. Kristian Behrens skal stå i spidsen for satsningen på det skandiniviske instore-marked.

Hecht, der blev starter i 2005, har de seneste år oplevet en god fremgang og kommer med kunder som fx Bestseller, Sunset, Home og Sportigan.

Læs videre

Fortsat vækst i etiket- og emballagemarkedet

Det er opmuntrende at se, at digitale etiketter, emballage og udsmykning er i fortsat vækst, skriver Konica Minoltas Sacha-Vittorio Paolucci i en kommentar til markedsudviklingen.
KM_01

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

Mercoprint og BEMRK går sammen

Pr. 1 februar samler Mercoprint og Bemrk kræfterne til én større og stærkere reklamevirksomhed med lokationer i Næstved og Glostrup.
mercoprint-bemrk

De seneste nyheder

Dansk virksomhed vil vinde Packnorth Award med nyt emballageprodukt

Den danske virksomhed Grathwol oplyser, at de, som den første i verden, kan fremstille en PET-dåse med et låg af samme materiale.
Grathwol_01

Åbent hus hos Mark Andy og Pulse

Torsdag den 26. september 2024 kan du tage med til Mark Andy i Polen for at opdage, hvordan PureTones farvesæt og Monolox aniloxsystemet skaber nye muligheder på en moderne flexomaskine.
Heidi_Pulse

Hurtig omstilling på veje- og etiketteringslinje

Espera Nova er en serie af effektive veje- og etiketteringsmaskiner, som nu udvides med den nye  model Nova ES-E.
Espera_Linien

Gå ikke glip af Packnorth Award

Bidragene til årets Packnews Award kommer nu ind i en lind strøm. Det er fjerde gang, konkurrencen afholdes, og i år er prisoverrækkelsen tilbage på Scanpack-messen.
p-award_01