Gobivin skal selv printe butiksskilte og foldere

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 19 September 2016
OPDATERET: 19 September

Gobivin blev det første firma i Danmark, der har fået installeret Canon-flagskibet i imageRUNNER ADVANCE serien – C5500..

skaermbillede-2016-09-19-kl-17-10-19– Det er spændende, at det er den første printer i serien i Danmark. Vi glæder os meget til at tage den i brug, udtaler økonomichef Peter Højkjær, og han fortsætter: – Printeren skal udfylde vores daglige behov for alverdens slags printopgaver. Herunder print af skilte til butikker, foldere og skemaer til vinaftener og mange andre opgaver. Vi kan ikke undvære den.

Med den nye printer vil Gobivins medarbejdere til daglig arbejde med en meget brugervenlig touchskærm. Og det er muligt at skræddersy funktionerne specifikt til virksomheden.

skaermbillede-2016-09-19-kl-17-06-02Canon er meget tilfredse med at kunne levere den første af – regner de med – mange maskiner i imageRUNNER ADVANCE C5500-serien.

– Takket være minimale krav til vedligeholdelse, maksimal driftssikkerhed og forbedret produktivitet giver imageRUNNER ADVANCE C5500-serien optimal værdi for investeringen, udtaler B2B Marketing Manager hos Canon Danmark Thomas Kronbo.

Læs videre

Fortsat vækst i etiket- og emballagemarkedet

Det er opmuntrende at se, at digitale etiketter, emballage og udsmykning er i fortsat vækst, skriver Konica Minoltas Sacha-Vittorio Paolucci i en kommentar til markedsudviklingen.
KM_01

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

Mercoprint og BEMRK går sammen

Pr. 1 februar samler Mercoprint og Bemrk kræfterne til én større og stærkere reklamevirksomhed med lokationer i Næstved og Glostrup.
mercoprint-bemrk

De seneste nyheder

Dansk virksomhed vil vinde Packnorth Award med nyt emballageprodukt

Den danske virksomhed Grathwol oplyser, at de, som den første i verden, kan fremstille en PET-dåse med et låg af samme materiale.
Grathwol_01

Åbent hus hos Mark Andy og Pulse

Torsdag den 26. september 2024 kan du tage med til Mark Andy i Polen for at opdage, hvordan PureTones farvesæt og Monolox aniloxsystemet skaber nye muligheder på en moderne flexomaskine.
Heidi_Pulse

Hurtig omstilling på veje- og etiketteringslinje

Espera Nova er en serie af effektive veje- og etiketteringsmaskiner, som nu udvides med den nye  model Nova ES-E.
Espera_Linien

Gå ikke glip af Packnorth Award

Bidragene til årets Packnews Award kommer nu ind i en lind strøm. Det er fjerde gang, konkurrencen afholdes, og i år er prisoverrækkelsen tilbage på Scanpack-messen.
p-award_01