Ny effektiv sublimationsprinter til soft signage

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 13 September 2016
OPDATERET: 13 September

Tx500 P-3200DS er navnet på den nye sublimationsprinter fra Mimaki. Det er en ”one-stop”-løsning, som kombinerer print og varme på én gang.

– Der er en stigende efterspørgsel efter soft signage, da der både er økonomiske og miljømæssige fordele, siger Mike Horsten fra Mimaki EMEA. – Samtidig bevæger tekstilindustrien sig fra analog til digital print for at imødekomme efterspørgslen på markedet for det voksende antal små oplag og kortere leveringstider.

Det er blandt disse krav den nye Tx500P-3200DS skal opfylde, ligesom maskinen gør det lettere at arbejde med det stigende antal ordrer, der afgives af kunder via internettet.

Der er tale om en 3.2 meter bred printer, som ifølge pressemeddelelsen reducerer produktionstiden betydeligt ved både at printe og fiksere samtidig. Printhastigheden er op til 130 kvm per time, så løsningen kan bruges til store produktioner med kort leveringstid.

Printeren matcher perfekt til en bred vifte af tekstilprint inklusiv soft signage og fx møbelstoffer.

Printhastigheden er som nævnt 130 kvm per time ved fire farver og op til 105 kvm per time ved seks farver.

Der printer med 12 printhoveder og med en printkvalitet op til 720 x 1080 dpi.

 

Læs videre

Servicevirksomhed i stabil udvikling

– En serviceaftale er billigere end et nødudkald og så medvirker den til færre produktionsstop samt længere levetid på dit udstyr, fortæller Lars Notlev.
grafiskrep_01

Rizon 10-robotten vinder Red Dot designpris

"Adaptive robotter!" Hvad er nu det? Det er intelligente robotter, som anvender kunstig intelligens (AI) og andre nye Industri 4.0 teknologier til både at se og føle omgivelserne og på basis af opsamlede input træffe de rigtige beslutninger.
Den adaptive Rizon 10 robot skriver med et konstant tryk på en touchscreen, som løbende bevæges

Print og Medier går sammen med Sign&Print

Efter at have arbejdet tæt sammen i syv år har Print og Medier og selskabet bag Sign&Print, AGI Publishing House, besluttet at lægge sig sammen. Så fremover kommer nyhedsbrevet, hjemmesiden og magasinet Print og Medier til at hedde Sign Print & Pack.
po

Beckhoff Automation viser ny modulær cobot på Automatica 2022

På Automatica 2022 i München i sidste uge tog Beckhoff det ret utraditionelle skridt at vise sin egen cobot - Beckhoff Atro - stadig på et prototype stadium. Det interessante ved Atro er, at det er en modulært opbygget cobot, så brugeren vælger selv - naturligvis afhængig af applikationen - om man vil anvende en 4-, 5-, 6- eller 7-akset robot og om man vil have længere eller kortere arme i hvert led. Det er virkelig noget nyt.
Beckhoffs nye modulære Atro cobot, vist som prototype på Automatica 2022

De seneste nyheder

Dansk virksomhed vil vinde Packnorth Award med nyt emballageprodukt

Den danske virksomhed Grathwol oplyser, at de, som den første i verden, kan fremstille en PET-dåse med et låg af samme materiale.
Grathwol_01

Åbent hus hos Mark Andy og Pulse

Torsdag den 26. september 2024 kan du tage med til Mark Andy i Polen for at opdage, hvordan PureTones farvesæt og Monolox aniloxsystemet skaber nye muligheder på en moderne flexomaskine.
Heidi_Pulse

Hurtig omstilling på veje- og etiketteringslinje

Espera Nova er en serie af effektive veje- og etiketteringsmaskiner, som nu udvides med den nye  model Nova ES-E.
Espera_Linien

Gå ikke glip af Packnorth Award

Bidragene til årets Packnews Award kommer nu ind i en lind strøm. Det er fjerde gang, konkurrencen afholdes, og i år er prisoverrækkelsen tilbage på Scanpack-messen.
p-award_01