Hexis: Poul Lübbert bliver Hex’pert i Danmark

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 27 June 2016
OPDATERET: 27 June

Hexis styrker sin organisation ved at Poul Lübbert bliver HEX’pert i Danmark. Målet er at holde wrapping og Bodyfence kurser og senere også kurser inden for virksomhedens øvrige produkter.

– En Hex’pert er en certificeret Hexis underviser og med Poul Lübberts mange års erfaring fra skiltebranchen og som underviser,  passer han perfekt ind i vores danske team, udtaler Christian Heibroch fra Hexis.

– Vi vil være den bedste leverandør på service, support og uddannelse, udtaler Jette Pryds, og derfor er det vigtigt med kompetente kolleger i vores team. Vores mål er at blive en betydelig aktør på det danske marked, og til det er det vigtigt med dygtige medarbejdere og teknisk ekspertise til vores produkter.

Med et 100 kvm stort uddannelsescenter på Jyllandsringen har Hexis nu også et godt fundament for kurser og andre aktiviteter. Poul Lübberts opfordrer markedet til at holde godt øje med mail og postkasse, hvor der vil komme informationer om spændende tiltag fra Hexis.

Læs videre

Fortsat vækst i etiket- og emballagemarkedet

Det er opmuntrende at se, at digitale etiketter, emballage og udsmykning er i fortsat vækst, skriver Konica Minoltas Sacha-Vittorio Paolucci i en kommentar til markedsudviklingen.
KM_01

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

Mercoprint og BEMRK går sammen

Pr. 1 februar samler Mercoprint og Bemrk kræfterne til én større og stærkere reklamevirksomhed med lokationer i Næstved og Glostrup.
mercoprint-bemrk

De seneste nyheder

Åbent hus hos Mark Andy og Pulse

Torsdag den 26. september 2024 kan du tage med til Mark Andy i Polen for at opdage, hvordan PureTones farvesæt og Monolox aniloxsystemet skaber nye muligheder på en moderne flexomaskine.
Heidi_Pulse

Hurtig omstilling på veje- og etiketteringslinje

Espera Nova er en serie af effektive veje- og etiketteringsmaskiner, som nu udvides med den nye  model Nova ES-E.
Espera_Linien

Gå ikke glip af Packnorth Award

Bidragene til årets Packnews Award kommer nu ind i en lind strøm. Det er fjerde gang, konkurrencen afholdes, og i år er prisoverrækkelsen tilbage på Scanpack-messen.
p-award_01

Addbrand overtager ICE Kuvert

Addbrand køber ICE Kuverts aktiver med virkning fra 1. august 2024. Dette skridt markerer også et generationsskifte, hvor Nanna Enemark ansættes hos Addbrand i København for at fortsætte med at servicere kunderne
ICE-Addbrand