Sæt to SureColor-printere sammen, og du har en superhurtig dobbeltsidig printer i bredformat.

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 20 June 2016
OPDATERET: 20 June

På Drupa demonstrerede Epson for første gang de 44-tommer brede DJet-løsning, som er et dobbeltsidet printsystem, der omfatter to Epson SureColor SC-T7200. DJet systemet er blevet udviklet af det schweiziske firma Digital Information og kan også konfigureres med de nye 10-farve SureColor SC-P10000 printere – afhængig af brugernes behov. Systemet er designet til ultrahurtig produktion af dobbeltsidede, meget flotte print – i 4-op (B2) og 8-op (B1) formater. Løsninger er driftøkonomisk og velegnet til korte forløb af opgaver som fx display, foldere og brochurer.

Der findes specialudviklet kontrolsoftware til løsningen, der tilføjer identifikation og positionskoder til hvert job. Disse læses af videokameraer og bearbejdes af kontrolsoftwaren for at bekræfte justeringen af “bag”siden af den printede rulle. Systemet registrerer kontinuerligt positionen af det printede papir, hvilket sikrer høj præcision af registrering af front og bagside. Printede jobs kan derefter skæres og foldes som ønsket for at vise en afsluttet bog eller brochure med korrekt paginering, eller det kan bruges som afsluttet print til dobbeltsidet materiale og lignende applikationer. DJet kontrolsoftware understøtter også almindelige og navnebeskyttede småprint så vel som Epson filformater fra en vifte af ledende prepress workflow og rips.

På Drupa blev det også annonceret, at SureColor SC-P10000’s storebror SC-P20000 vandt “Best Photographic Printer” på European Digital Press Association (EDP) Awards,

 

Læs videre

Servicevirksomhed i stabil udvikling

– En serviceaftale er billigere end et nødudkald og så medvirker den til færre produktionsstop samt længere levetid på dit udstyr, fortæller Lars Notlev.
grafiskrep_01

Rizon 10-robotten vinder Red Dot designpris

"Adaptive robotter!" Hvad er nu det? Det er intelligente robotter, som anvender kunstig intelligens (AI) og andre nye Industri 4.0 teknologier til både at se og føle omgivelserne og på basis af opsamlede input træffe de rigtige beslutninger.
Den adaptive Rizon 10 robot skriver med et konstant tryk på en touchscreen, som løbende bevæges

Print og Medier går sammen med Sign&Print

Efter at have arbejdet tæt sammen i syv år har Print og Medier og selskabet bag Sign&Print, AGI Publishing House, besluttet at lægge sig sammen. Så fremover kommer nyhedsbrevet, hjemmesiden og magasinet Print og Medier til at hedde Sign Print & Pack.
po

Beckhoff Automation viser ny modulær cobot på Automatica 2022

På Automatica 2022 i München i sidste uge tog Beckhoff det ret utraditionelle skridt at vise sin egen cobot - Beckhoff Atro - stadig på et prototype stadium. Det interessante ved Atro er, at det er en modulært opbygget cobot, så brugeren vælger selv - naturligvis afhængig af applikationen - om man vil anvende en 4-, 5-, 6- eller 7-akset robot og om man vil have længere eller kortere arme i hvert led. Det er virkelig noget nyt.
Beckhoffs nye modulære Atro cobot, vist som prototype på Automatica 2022

De seneste nyheder

Hexis udvider med ny salgskonsulent

Det er en erfaren konsulent, som bydes velkommen hos Hexis.
michael_dyg

Heidelberg fejrer ny printerserie med spritny DFE

Heidelberg benyttede deres ”Commercial Days” til at lancere tredje generation af Versafire tonerprinter-serien samt en helt ny digital front-end (DFE) overfor deres kunder.
Heidelberg_CD_01

Kodak styrker Prinergy i version 10

Kodak fortsætter med at forbedre ydeevnen, funktionaliteten og sikkerheden i deres workflowsoftware.
kodak prinergy

Nye produkter og ny direktør hos Horizon

Horizon Nordic havde ikke kun produktnyheder med på Sign&Print-messen, men også en ny administrerende direktør.
Horizon-01