Konica Minolta køber Business Center Nord- og Midtsjælland

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 1 June 2016
OPDATERET: 1 June

Business Center Nord- og Midtsjælland, der også er kendt som Canon Business Center Nord- og Midtsjælland og som fremover vil hedde Konica Minolta Business Center, får med salget adgang til Konica Minoltas produktportefølje inden for multifunktionsprintere og øvrige løsninger til bl.a. storage, netværk og backup.

Med opkøbet styrker Konica Minolta sin position på markedet. Deres markedsandel er steget markant det seneste år. Ved udgangen af første

kvartal 2016 var den samlede markedsandel for Konica Minolta og datterselskabet Develop mere end fordoblet til ca. 45% fra godt 21% i samme kvartal året før.

– Vi har omstruktureret den danske forretning og er inde i en rigtig god udvikling, hvor vi sælger næsten ligeså mange maskiner som vores otte største konkurrenter til sammen samtidig med at vi vokser stærkt på nye forretningsområder uden for det klassiske printmarked, siger Lars Wørzner, der er adm. direktør for Konica Minolta Business Solutions Denmark, og han fortsætter: – Hidtil har væksten været organisk, men når muligheden for at erhverve en stor og kompetent forhandler som Business Center Nord- og Midtsjælland byder sig, forstår vi at slå til. I dag servicerer vi ca. 30.000 maskiner i Danmark og føjer med opkøbet yderligere 2.000 maskiner til porteføljen, der vil styrke vores multivendor serviceforretning.

Business Center Nord- og Midtsjælland har med sit kontor og showroom i Hillerød en stærk position på især det nordsjællandske marked. Business Center Nord- og Midtsjælland blev etableret i 1987, og overtog i 2015 desuden Documea, der med base i København forhandlede HP og Xerox.

Læs videre

Fortsat vækst i etiket- og emballagemarkedet

Det er opmuntrende at se, at digitale etiketter, emballage og udsmykning er i fortsat vækst, skriver Konica Minoltas Sacha-Vittorio Paolucci i en kommentar til markedsudviklingen.
KM_01

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

Mercoprint og BEMRK går sammen

Pr. 1 februar samler Mercoprint og Bemrk kræfterne til én større og stærkere reklamevirksomhed med lokationer i Næstved og Glostrup.
mercoprint-bemrk

De seneste nyheder

Åbent hus hos Mark Andy og Pulse

Torsdag den 26. september 2024 kan du tage med til Mark Andy i Polen for at opdage, hvordan PureTones farvesæt og Monolox aniloxsystemet skaber nye muligheder på en moderne flexomaskine.
Heidi_Pulse

Hurtig omstilling på veje- og etiketteringslinje

Espera Nova er en serie af effektive veje- og etiketteringsmaskiner, som nu udvides med den nye  model Nova ES-E.
Espera_Linien

Gå ikke glip af Packnorth Award

Bidragene til årets Packnews Award kommer nu ind i en lind strøm. Det er fjerde gang, konkurrencen afholdes, og i år er prisoverrækkelsen tilbage på Scanpack-messen.
p-award_01

Addbrand overtager ICE Kuvert

Addbrand køber ICE Kuverts aktiver med virkning fra 1. august 2024. Dette skridt markerer også et generationsskifte, hvor Nanna Enemark ansættes hos Addbrand i København for at fortsætte med at servicere kunderne
ICE-Addbrand