Heidi Graff fremhæver rakler og postpress-udstyr fra Rima System

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 1 June 2016
OPDATERET: 1 June

På Drupa mødte vi også Heidi Graff fra RR Print, som blandt andet fortalte om postpress-maskiner fra deres tyske partner Rima System. Udstyret har især fokus på automatisering af postpress-flow, stakkere til digitale trykmaskiner og palleteringsrobotter. Den nye stakker RS700 High Speed Lift Collator til bundter modtager trykte læg fra digitaltrykmaskinen, og ved hjælp af den specielle lim- og eksemplar-separationsteknik lægger collatoren læggene sammen til færdige bogblokke.

 

RIMA-SYSTEM RS700

Et andet product, som Heidi Graff fremhævede var den nye generation af plastrakler til farve- og lakværker fra FlexoConcepts. Raklerne giver trykkeren mulighed for at vælge præcis den rakel, der passer til hans/hendes produktion. Plastrakler øger sikkerheden i trykkeriet, beskytter aniloxvalserne, eliminerer uv-spitting – og har en lang levetid.

FlexoConcepts plastrakel

Læs videre

Servicevirksomhed i stabil udvikling

– En serviceaftale er billigere end et nødudkald og så medvirker den til færre produktionsstop samt længere levetid på dit udstyr, fortæller Lars Notlev.
grafiskrep_01

Rizon 10-robotten vinder Red Dot designpris

"Adaptive robotter!" Hvad er nu det? Det er intelligente robotter, som anvender kunstig intelligens (AI) og andre nye Industri 4.0 teknologier til både at se og føle omgivelserne og på basis af opsamlede input træffe de rigtige beslutninger.
Den adaptive Rizon 10 robot skriver med et konstant tryk på en touchscreen, som løbende bevæges

Print og Medier går sammen med Sign&Print

Efter at have arbejdet tæt sammen i syv år har Print og Medier og selskabet bag Sign&Print, AGI Publishing House, besluttet at lægge sig sammen. Så fremover kommer nyhedsbrevet, hjemmesiden og magasinet Print og Medier til at hedde Sign Print & Pack.
po

Beckhoff Automation viser ny modulær cobot på Automatica 2022

På Automatica 2022 i München i sidste uge tog Beckhoff det ret utraditionelle skridt at vise sin egen cobot - Beckhoff Atro - stadig på et prototype stadium. Det interessante ved Atro er, at det er en modulært opbygget cobot, så brugeren vælger selv - naturligvis afhængig af applikationen - om man vil anvende en 4-, 5-, 6- eller 7-akset robot og om man vil have længere eller kortere arme i hvert led. Det er virkelig noget nyt.
Beckhoffs nye modulære Atro cobot, vist som prototype på Automatica 2022

De seneste nyheder

Dansk virksomhed vil vinde Packnorth Award med nyt emballageprodukt

Den danske virksomhed Grathwol oplyser, at de, som den første i verden, kan fremstille en PET-dåse med et låg af samme materiale.
Grathwol_01

Åbent hus hos Mark Andy og Pulse

Torsdag den 26. september 2024 kan du tage med til Mark Andy i Polen for at opdage, hvordan PureTones farvesæt og Monolox aniloxsystemet skaber nye muligheder på en moderne flexomaskine.
Heidi_Pulse

Hurtig omstilling på veje- og etiketteringslinje

Espera Nova er en serie af effektive veje- og etiketteringsmaskiner, som nu udvides med den nye  model Nova ES-E.
Espera_Linien

Gå ikke glip af Packnorth Award

Bidragene til årets Packnews Award kommer nu ind i en lind strøm. Det er fjerde gang, konkurrencen afholdes, og i år er prisoverrækkelsen tilbage på Scanpack-messen.
p-award_01