Canon har en verdenspremiere med på Drupa

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 10 May 2016
OPDATERET: 10 May

Canon udstiller på Drupa under temaet: #Unleashprint på deres stand i hal 8A. Standen vil være zoneopdelt med fokus på kundeapplikationer.

UNLEASHPRINT_logo_HR_Final_)Pack

Oplev fx følgende zoner: Commercial – Kataloger, direct mails, brochurer. Advertising & creative – Marketing materiale, point-of-sales materiale, personaliserede direct mail. Business communications – Transaktions-dokumenter, direct mail, multi-channel kommunikation, security print. Publishing – Bøger, magasiner og aviser. Functional/industrial – 3D-printede prototype design, point-of-sale displays, personaliseret 1-til-1 storformat in-store materiale. Packaging – Foldet karton, selv-klæbende pakkelabels, point of sales materiale, indkøbsposer. Photographic – Højkvalitets bryllupsalbum, foto-bøger, plakater, kalendere.

Men der vil naturligvis også være udstyr med på standen. Blandt flere Europapremierer vil der også være en verdenspremiere. Nemlig Océ ColorStream 6000, der indeholder det nye Chromera tonersæt, som giver en meget fin farvenøjagtighed og -kvalitet, en omfattende gamut og en højere optisk tæthed, der samlet kan byde på nye muligheder inden for kommerciel print. Den nye maskine bygger på de anerkendte ColorStream 3000 og ColorStream 3000 Z print-systemer, hvor der intet papirspild er ved printstart og pauser. Derudover er der et efterbearbejdnings-interface, som betyder større effektivitet ved mindre oplag af bøger med varierende sideantal – uden at skulle reboote systemet.

Der vil være danske Canon-medarbejdere – Hans Dahlmeijer, Rasmus Jakobsen, Ole Veggerby og Martin Routhe – på standen alle dage.

Læs videre

Servicevirksomhed i stabil udvikling

– En serviceaftale er billigere end et nødudkald og så medvirker den til færre produktionsstop samt længere levetid på dit udstyr, fortæller Lars Notlev.
grafiskrep_01

Rizon 10-robotten vinder Red Dot designpris

"Adaptive robotter!" Hvad er nu det? Det er intelligente robotter, som anvender kunstig intelligens (AI) og andre nye Industri 4.0 teknologier til både at se og føle omgivelserne og på basis af opsamlede input træffe de rigtige beslutninger.
Den adaptive Rizon 10 robot skriver med et konstant tryk på en touchscreen, som løbende bevæges

Print og Medier går sammen med Sign&Print

Efter at have arbejdet tæt sammen i syv år har Print og Medier og selskabet bag Sign&Print, AGI Publishing House, besluttet at lægge sig sammen. Så fremover kommer nyhedsbrevet, hjemmesiden og magasinet Print og Medier til at hedde Sign Print & Pack.
po

Beckhoff Automation viser ny modulær cobot på Automatica 2022

På Automatica 2022 i München i sidste uge tog Beckhoff det ret utraditionelle skridt at vise sin egen cobot - Beckhoff Atro - stadig på et prototype stadium. Det interessante ved Atro er, at det er en modulært opbygget cobot, så brugeren vælger selv - naturligvis afhængig af applikationen - om man vil anvende en 4-, 5-, 6- eller 7-akset robot og om man vil have længere eller kortere arme i hvert led. Det er virkelig noget nyt.
Beckhoffs nye modulære Atro cobot, vist som prototype på Automatica 2022

De seneste nyheder

Scanpack stiller det store spørgsmål: Gik du glip af fremtiden?

Dette års seminarprogram har fire fokusområder, der afspejler nogle af de mest afgørende faktorer for industriens fremtid.
scanpack-seminar

Kreativ konkurrence for designspirer på Sign Print & Pack-messen

Fremtidens Receptioner: Grafisk konkurrence for designstuderende på Sign Print & Pack i Odense 18. - 19. september 2024
reception

Drupa tiltrak væsentligt færre gæster end forventet

Besøgstallene på årets Drupa-messe er offentliggjort, og de må være en skuffelse for Drupa og Messe Düsseldorf.
drupa-besøgende

600 samlede og limede papkasser i timen med fuldt farveprint på alle sider

På Drupa præsenterede EFI sammen med Packsize en løsning til personaliseret fuldfarveprint på bølgepapkasser.
efi_drupa_01