Visutech indgår aftale med HP om storformat

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 26 April 2016
OPDATERET: 26 April

Visutech, der er kendt på grafiske marked i Norden for deres digitale udstyr, blandt andet HP Indigo-maskiner, udvider nu samarbejdet med HP. De bliver fremover også forhandlere af HP’s storformat Latex-udstyr og HP Scitex-printeren. Det betyder, at Visutech bliver totalleverandør af HP-produkter til den grafiske industri i Norden.

– Vi ser en hurtig udvikling inden for den digitale teknik, og kan nu assistere vores kunder endnu mere inden for såvel digital offset som digital storformat, fortæller Jan-Olof Jungersten, Visutechs direktør.

Visutech har også indgået et strategisk samarbejde med Color Systems Scandinavia inden for sign & display-segmentet.

– Vi har også fra 1. maj ansat Christian Magnusson fra Signcom, som produktansvarlig for Visutech HP Latex-området, siger Jan-Olof Jungersten.

På billedet ses Gido van Praag fra HP sammen med Jan-Olof Jungersten i forbindelse med aftalens officielle indgåelse.

Læs videre

Servicevirksomhed i stabil udvikling

– En serviceaftale er billigere end et nødudkald og så medvirker den til færre produktionsstop samt længere levetid på dit udstyr, fortæller Lars Notlev.
grafiskrep_01

Rizon 10-robotten vinder Red Dot designpris

"Adaptive robotter!" Hvad er nu det? Det er intelligente robotter, som anvender kunstig intelligens (AI) og andre nye Industri 4.0 teknologier til både at se og føle omgivelserne og på basis af opsamlede input træffe de rigtige beslutninger.
Den adaptive Rizon 10 robot skriver med et konstant tryk på en touchscreen, som løbende bevæges

Print og Medier går sammen med Sign&Print

Efter at have arbejdet tæt sammen i syv år har Print og Medier og selskabet bag Sign&Print, AGI Publishing House, besluttet at lægge sig sammen. Så fremover kommer nyhedsbrevet, hjemmesiden og magasinet Print og Medier til at hedde Sign Print & Pack.
po

Beckhoff Automation viser ny modulær cobot på Automatica 2022

På Automatica 2022 i München i sidste uge tog Beckhoff det ret utraditionelle skridt at vise sin egen cobot - Beckhoff Atro - stadig på et prototype stadium. Det interessante ved Atro er, at det er en modulært opbygget cobot, så brugeren vælger selv - naturligvis afhængig af applikationen - om man vil anvende en 4-, 5-, 6- eller 7-akset robot og om man vil have længere eller kortere arme i hvert led. Det er virkelig noget nyt.
Beckhoffs nye modulære Atro cobot, vist som prototype på Automatica 2022

De seneste nyheder

Huuray for en printer

Den danske virksomhed, Huuray, investerede i sommeren 2023 i en ny printer for at udvide sit udbud af personaliserede gavekort.
Huuray-PR-Billeder

Fujifilm viser deres styrkede B2-repertoire på Drupa

Sammen med en stor del af Fujifilms omfattende repertoire, vil et par nye B2-printere være udstillet på Fujifilms stand på Drupa.
drupa24_fujifilm

Ny high-end foto- og plakatprinter fra Epson

Epson lancerer ny storformatprinter til de professionelle foto-, kunst- og plakatmarkeder.
Epson_P20500Series

All Creative er stolte

All Creative A/S vil vinde emballagekonkurrencen Packnorth Awards 2024.
AllCreative_01