Ny hurtig 44 tommer storformatprinter fra Epson

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 26 April 2016
OPDATERET: 26 April

Vi har tidligere omtalt Epson-SureColor P-serien, som også vil være at finde på Epsons Drupastand.

Navnet på printeren er SureColor SC-P10000. Det er som nævnt i overskriften en 44-tommer (111,8 cm), og den følger standarden for den nyligt lancerede 64-tommer (162,6 cm) SC-P20000. Begge modeller er brugervenlige og fremstiller præcise fotos i storformat, POS-emner og skilte i god kvalitet også ved superhøje hastigheder.

SC-P10000 er specielt velegnet til fotolaboratorier, foto- og kopiforretninger, trykkerier og virksomheder, der ønsker en in-houseproduktion.

peter ravnhøj Epson– Vi er meget begejstrede for at kunne præsentere vores nye 44-tommer model. Den er ideel til kopieringsbutikker, som har behov for at udskrive store mængder ved superhøj hastighed – uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vores kunders behov udvikler sig hele tiden, så det er vigtigt for os at udvide vores portefølje og teknologier, så vi kan opfylde deres behov, fortæller Peter Ravnhøj, Country Manager, Epson Danmark

 

Læs videre

Servicevirksomhed i stabil udvikling

– En serviceaftale er billigere end et nødudkald og så medvirker den til færre produktionsstop samt længere levetid på dit udstyr, fortæller Lars Notlev.
grafiskrep_01

Rizon 10-robotten vinder Red Dot designpris

"Adaptive robotter!" Hvad er nu det? Det er intelligente robotter, som anvender kunstig intelligens (AI) og andre nye Industri 4.0 teknologier til både at se og føle omgivelserne og på basis af opsamlede input træffe de rigtige beslutninger.
Den adaptive Rizon 10 robot skriver med et konstant tryk på en touchscreen, som løbende bevæges

Print og Medier går sammen med Sign&Print

Efter at have arbejdet tæt sammen i syv år har Print og Medier og selskabet bag Sign&Print, AGI Publishing House, besluttet at lægge sig sammen. Så fremover kommer nyhedsbrevet, hjemmesiden og magasinet Print og Medier til at hedde Sign Print & Pack.
po

Beckhoff Automation viser ny modulær cobot på Automatica 2022

På Automatica 2022 i München i sidste uge tog Beckhoff det ret utraditionelle skridt at vise sin egen cobot - Beckhoff Atro - stadig på et prototype stadium. Det interessante ved Atro er, at det er en modulært opbygget cobot, så brugeren vælger selv - naturligvis afhængig af applikationen - om man vil anvende en 4-, 5-, 6- eller 7-akset robot og om man vil have længere eller kortere arme i hvert led. Det er virkelig noget nyt.
Beckhoffs nye modulære Atro cobot, vist som prototype på Automatica 2022

De seneste nyheder

Hexis udvider med ny salgskonsulent

Det er en erfaren konsulent, som bydes velkommen hos Hexis.
michael_dyg

Heidelberg fejrer ny printerserie med spritny DFE

Heidelberg benyttede deres ”Commercial Days” til at lancere tredje generation af Versafire tonerprinter-serien samt en helt ny digital front-end (DFE) overfor deres kunder.
Heidelberg_CD_01

Kodak styrker Prinergy i version 10

Kodak fortsætter med at forbedre ydeevnen, funktionaliteten og sikkerheden i deres workflowsoftware.
kodak prinergy

Nye produkter og ny direktør hos Horizon

Horizon Nordic havde ikke kun produktnyheder med på Sign&Print-messen, men også en ny administrerende direktør.
Horizon-01