Gå-hjem-møde: Tjen penge på dine opdateringer

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 7 April 2016
OPDATERET: 7 April

Christel Meinhardt fra Neopost var for et stykke tid siden til et seminar, hvor Sense Marketing holdt et indlæg om, hvordan man blive bedre til at bruge de sociale medier til kommunikation med kunder. Det var så godt, at Christel Meinhardt gerne ville dele oplevelsen med andre. Og hvad gør så et engageret menneske? Ja, hun går naturligvis i gang med at undersøge mulighederne for selv at invitere til et gå-hjem-møde om mulighederne.

Det lykkedes, og forleden nåede invitationen ud til et møde den 28, april kl. 14.30 til 17.00. Mødes bliver holdt hos Roland DG, på Engholm Parkvej 5 i Allerød. Programmet er blevet til i samarbejde med Martin Bengaard fra Sense Marketing og Lars Gorm Povelsen fra next uddannelse (tidligere KTS).

Christel Meinhardt, Neopost
Christel Meinhardt, Neopost
Martin Bengaard
Martin Bengaard
Lars Gorm Povelsen
Lars Gorm Povelsen

Christel Meinhardt byder velkommen og overlader derefter mikrofonen til Martin Bengaard, der har givet sit indlæg titlen: Sociale medier for B2B. Herefter får Lars Gorm Povelsen ordet og han vil tale om, hvordan man kan få en grafisk teknikerelev.

Og så slutter dagen med snacks, lidt at drikke og god mulighed for at ”mingle”.

Selv om der ikke ligger er nogen Neopost-produkter på programmet, så ser Christel Meinhardt også frem til møde kunder i et uforpligtende regi.

– Vi skal skabe noget værdi, ikke nødvendigvis salg, lyder kommentaren fra Christel Meinhardt.

Find mere om arrangementet på Eventkalenderen på printogmedier.dk

Læs videre

Fortsat vækst i etiket- og emballagemarkedet

Det er opmuntrende at se, at digitale etiketter, emballage og udsmykning er i fortsat vækst, skriver Konica Minoltas Sacha-Vittorio Paolucci i en kommentar til markedsudviklingen.
KM_01

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

Mercoprint og BEMRK går sammen

Pr. 1 februar samler Mercoprint og Bemrk kræfterne til én større og stærkere reklamevirksomhed med lokationer i Næstved og Glostrup.
mercoprint-bemrk

De seneste nyheder

Sign Service og College360 gør eleverne klar til Skills

For tredje år i træk er skilteteknikerne med til DM i Skills som konkurrencefag.
skills_05

– Vi må stå sammen om skiltetekniker-uddannelsen

Fredag den 12. april var der generalforsamling i Skilt- og Print Branchen, hvor der var stor fokus på at fastholde og udvikle skiltetekniker-uddannelsen.
claus-tvangso

HP vil fortsætte med at drive udviklingen

Nøgleordene for HP på Drupa-messen er automation, integration og bæredygtighed som vil de adressere med tre teknologier.
drupa24_hp

Huuray for en printer

Den danske virksomhed, Huuray, investerede i sommeren 2023 i en ny printer for at udvide sit udbud af personaliserede gavekort.
Huuray-PR-Billeder