Epson roadshow: Stor bil – store nyheder

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 5 April 2016
OPDATERET: 5 April

Epson – exceed your vision står der på invitationen til deres kommende Roadshow, så mon ikke det kan betale sig at aflægge den store bil et besøg?

Iftekhar Butt, Epsons nordiske Sales Development Manager LFP Signage, fortæller, de har samlet alle Fespa-nyhederne til en tur rundt på de danske veje. Så nu kan alle, der måske ikke lige nåede at aflægge Amsterdam et besøg i sidste måned, komme tæt på udstyret inden for kort afstand.

epson_01

De besøgende vil blandt andet kunne opleve SureColor P20000, en virkelig konkurrencemæssig storformat fotoprinter med høj produktivitet og høj kvalitet. Iftekhar Butt fremhæver også SureColor P7000 Violet, som kan ramme 99 % af Pantonefarverne. Og så skal Epsons T-shirtprinter heller ikke glemmes.

Der er meget udstyr med i bilen, og hvis man måske også lige står og mangler en ny projektor eller kontorprinter, så er der også mulighed for at studere nogle af disse Epson-produkter.

Epson forventer et pænt fremmøde, når de åbner show-bilens døre i henholdsvis:

Aalborg den 25. april Best Western Scheelsminde
Aarhus den 26. april Radisson Blu Hotel, Margrethepladsen
Fredericia den 27. april MesseC, Vestre Ringvej 101
Esbjerg den 28. april Museumspladsen, Nørregade 12
Odense den 29. april OCC, Ørbækvej 350
Alle dage fra kl. 10-16.

Iftekhar Butt ser frem til turen og til at møde mange besøgende. Iftekhar Butts eget succeskriterie er ikke kun at præsentere udstyr, men også at sælge, og han anslår forsigtigt, at der nok skal blive lavet seks til otte aftaler om køb af storformatudstyr.

Læs videre

Servicevirksomhed i stabil udvikling

– En serviceaftale er billigere end et nødudkald og så medvirker den til færre produktionsstop samt længere levetid på dit udstyr, fortæller Lars Notlev.
grafiskrep_01

Rizon 10-robotten vinder Red Dot designpris

"Adaptive robotter!" Hvad er nu det? Det er intelligente robotter, som anvender kunstig intelligens (AI) og andre nye Industri 4.0 teknologier til både at se og føle omgivelserne og på basis af opsamlede input træffe de rigtige beslutninger.
Den adaptive Rizon 10 robot skriver med et konstant tryk på en touchscreen, som løbende bevæges

Print og Medier går sammen med Sign&Print

Efter at have arbejdet tæt sammen i syv år har Print og Medier og selskabet bag Sign&Print, AGI Publishing House, besluttet at lægge sig sammen. Så fremover kommer nyhedsbrevet, hjemmesiden og magasinet Print og Medier til at hedde Sign Print & Pack.
po

Beckhoff Automation viser ny modulær cobot på Automatica 2022

På Automatica 2022 i München i sidste uge tog Beckhoff det ret utraditionelle skridt at vise sin egen cobot - Beckhoff Atro - stadig på et prototype stadium. Det interessante ved Atro er, at det er en modulært opbygget cobot, så brugeren vælger selv - naturligvis afhængig af applikationen - om man vil anvende en 4-, 5-, 6- eller 7-akset robot og om man vil have længere eller kortere arme i hvert led. Det er virkelig noget nyt.
Beckhoffs nye modulære Atro cobot, vist som prototype på Automatica 2022

De seneste nyheder

Dansk virksomhed vil vinde Packnorth Award med nyt emballageprodukt

Den danske virksomhed Grathwol oplyser, at de, som den første i verden, kan fremstille en PET-dåse med et låg af samme materiale.
Grathwol_01

Åbent hus hos Mark Andy og Pulse

Torsdag den 26. september 2024 kan du tage med til Mark Andy i Polen for at opdage, hvordan PureTones farvesæt og Monolox aniloxsystemet skaber nye muligheder på en moderne flexomaskine.
Heidi_Pulse

Hurtig omstilling på veje- og etiketteringslinje

Espera Nova er en serie af effektive veje- og etiketteringsmaskiner, som nu udvides med den nye  model Nova ES-E.
Espera_Linien

Gå ikke glip af Packnorth Award

Bidragene til årets Packnews Award kommer nu ind i en lind strøm. Det er fjerde gang, konkurrencen afholdes, og i år er prisoverrækkelsen tilbage på Scanpack-messen.
p-award_01