Vikiallo på Fespa med Vinyl Remover VR15

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 15 March 2016
OPDATERET: 15 March

Nedenfor en lille beretning fra en førstegangsudstiller på Fespa:

– Selvom jeg har været i branchen i 26 år, og har besøgt mange udstillinger jorden rundt, så er det første gang vi selv udstiller på en af de international udstillinger. På Fespa Digital 2016, som lige har været i Amsterdam, havde vi en lille stand på 4x4m, bagerst i den bagerste hal. Men Fespa er stedet hvor man viser nyhederne og hvor forhandlere og kunder kommer fra hele verden, fortæller Kim Harris fra Vikiallo.

Vikiallo image007

– Vinyl Remover VR15 er en dansk produceret maskine, som kan hjælpe med oppilning af udskårne tekst/logo og print’n cut. Vikiallo sælger den, ikke kun i Danmark, men står også for eksporten. Denne lille maskine kan virkelig spare tid og hjælpe skilte- og printvirksomheder og da vi gerne vil have endnu flere udenlandske forhandlere, var Fespa stedet hvor slaget skulle stå.

Godt salg af nyt produkt
Vikiallo VR15-1– Under de 4 dage solgte vi 52 maskiner, fik mere end 250 emner fra 29 forskellige lande og nye forhandlere i 9 lande. Der var ofte så travlt på den lille stand, at interesserede måtte stå og vente i lang tid før de kunne få en demonstration. Vi er meget glade og positivt overraskede over den massive interesse.

– Da VR15 primært hjælper dig med at spare tid, har vi tænkt, at den ville være lettest at sælge i de mere velstående lande som Danmark, men der tog vi fejl. De fleste maskiner er solgt til Sydeuropa og Østeuropa.

Vi er spændt på resultaterne, når vi er alle emne igennem, men vi skal helt sikkert være med igen, lyder slutkommentaren fra Kim Harris.

Læs videre

Servicevirksomhed i stabil udvikling

– En serviceaftale er billigere end et nødudkald og så medvirker den til færre produktionsstop samt længere levetid på dit udstyr, fortæller Lars Notlev.
grafiskrep_01

Rizon 10-robotten vinder Red Dot designpris

"Adaptive robotter!" Hvad er nu det? Det er intelligente robotter, som anvender kunstig intelligens (AI) og andre nye Industri 4.0 teknologier til både at se og føle omgivelserne og på basis af opsamlede input træffe de rigtige beslutninger.
Den adaptive Rizon 10 robot skriver med et konstant tryk på en touchscreen, som løbende bevæges

Print og Medier går sammen med Sign&Print

Efter at have arbejdet tæt sammen i syv år har Print og Medier og selskabet bag Sign&Print, AGI Publishing House, besluttet at lægge sig sammen. Så fremover kommer nyhedsbrevet, hjemmesiden og magasinet Print og Medier til at hedde Sign Print & Pack.
po

Beckhoff Automation viser ny modulær cobot på Automatica 2022

På Automatica 2022 i München i sidste uge tog Beckhoff det ret utraditionelle skridt at vise sin egen cobot - Beckhoff Atro - stadig på et prototype stadium. Det interessante ved Atro er, at det er en modulært opbygget cobot, så brugeren vælger selv - naturligvis afhængig af applikationen - om man vil anvende en 4-, 5-, 6- eller 7-akset robot og om man vil have længere eller kortere arme i hvert led. Det er virkelig noget nyt.
Beckhoffs nye modulære Atro cobot, vist som prototype på Automatica 2022

De seneste nyheder

Sign Service og College360 gør eleverne klar til Skills

For tredje år i træk er skilteteknikerne med til DM i Skills som konkurrencefag.
skills_05

– Vi må stå sammen om skiltetekniker-uddannelsen

Fredag den 12. april var der generalforsamling i Skilt- og Print Branchen, hvor der var stor fokus på at fastholde og udvikle skiltetekniker-uddannelsen.
claus-tvangso

HP vil fortsætte med at drive udviklingen

Nøgleordene for HP på Drupa-messen er automation, integration og bæredygtighed som vil de adressere med tre teknologier.
drupa24_hp

Huuray for en printer

Den danske virksomhed, Huuray, investerede i sommeren 2023 i en ny printer for at udvide sit udbud af personaliserede gavekort.
Huuray-PR-Billeder