Peter Ravnhøj, Epson: Maksimer produktionskapaciteten og indtjeningen.

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 19 February 2016
OPDATERET: 19 February

Når Espon byder besøgende velkommen på deres stand på Fespa i Amsterdam i næste måned, byder de også velkommen til en europapremiere for deres fire nye 64-tommer SureColor-printere. Dem har vi tidligere skrevet om, og du kan finde artiklen her.

SureColor SC-S-serien
SureColor SC-S-serien

Inden for tekstilområdet vil besøgende kunne se demonstrationer af de seneste SureColor SC-F7200 og SC-F6200 dye sublimationsprintere. Begge er i stand til at producere højkvalitets, printede tekstiler, så som blød signage, beklædning, sportstøj og hjemmetekstiler, og de tilbyder også den nødvendige fleksibilitet for sublimering på en vifte af hårde medier og 3D medier.

Oplev fx:
– T-shirt, kasketter, tasker og forklæder printet med SureColor SC-F2000 direct-to-fabric printeren, som har den nye Garment Creator software

– Dekoration på faste overflader med den nye SureColor SC-F6200 dye-sub printer i samarbejde med Chromaluxe.

Også store SureColor printere vil blive demonstreret. Her kan besøgende fx opleve:
–Højhastigheds 4-pass udskrivning af højkvalitetsbilleder på bannere, monomerisk vinyl og blueback plakatmaterialer på den nye SureColor SC-S60600

– Enestående wide-gamut signage grafik, bagbelyst/klar film og tapet med metalfarve, hvid og klar rød – alt produceret på den nye SureColor SC-S80600

peter ravnhøj Epson– På FESPA Digital fremviser vi den betragtelige fleksibilitet, ydeevne, kvalitet og effektivitet fra vores store line up af nye storformatprintere, siger Peter Ravnhøj, Country Manager, Epson Danmark. – Vores fokus viser virksomheder ikke bare, hvordan de kan udvide viften af printede produkter, de kan producere ved hjælp af vores nyeste printhoved, blæk- og printerdesignteknologi, men også hvordan de seriøst kan maksimere deres produktionskapacitet og deres indtjening.

Læs videre

Servicevirksomhed i stabil udvikling

– En serviceaftale er billigere end et nødudkald og så medvirker den til færre produktionsstop samt længere levetid på dit udstyr, fortæller Lars Notlev.
grafiskrep_01

Rizon 10-robotten vinder Red Dot designpris

"Adaptive robotter!" Hvad er nu det? Det er intelligente robotter, som anvender kunstig intelligens (AI) og andre nye Industri 4.0 teknologier til både at se og føle omgivelserne og på basis af opsamlede input træffe de rigtige beslutninger.
Den adaptive Rizon 10 robot skriver med et konstant tryk på en touchscreen, som løbende bevæges

Print og Medier går sammen med Sign&Print

Efter at have arbejdet tæt sammen i syv år har Print og Medier og selskabet bag Sign&Print, AGI Publishing House, besluttet at lægge sig sammen. Så fremover kommer nyhedsbrevet, hjemmesiden og magasinet Print og Medier til at hedde Sign Print & Pack.
po

Beckhoff Automation viser ny modulær cobot på Automatica 2022

På Automatica 2022 i München i sidste uge tog Beckhoff det ret utraditionelle skridt at vise sin egen cobot - Beckhoff Atro - stadig på et prototype stadium. Det interessante ved Atro er, at det er en modulært opbygget cobot, så brugeren vælger selv - naturligvis afhængig af applikationen - om man vil anvende en 4-, 5-, 6- eller 7-akset robot og om man vil have længere eller kortere arme i hvert led. Det er virkelig noget nyt.
Beckhoffs nye modulære Atro cobot, vist som prototype på Automatica 2022

De seneste nyheder

Dansk virksomhed vil vinde Packnorth Award med nyt emballageprodukt

Den danske virksomhed Grathwol oplyser, at de, som den første i verden, kan fremstille en PET-dåse med et låg af samme materiale.
Grathwol_01

Åbent hus hos Mark Andy og Pulse

Torsdag den 26. september 2024 kan du tage med til Mark Andy i Polen for at opdage, hvordan PureTones farvesæt og Monolox aniloxsystemet skaber nye muligheder på en moderne flexomaskine.
Heidi_Pulse

Hurtig omstilling på veje- og etiketteringslinje

Espera Nova er en serie af effektive veje- og etiketteringsmaskiner, som nu udvides med den nye  model Nova ES-E.
Espera_Linien

Gå ikke glip af Packnorth Award

Bidragene til årets Packnews Award kommer nu ind i en lind strøm. Det er fjerde gang, konkurrencen afholdes, og i år er prisoverrækkelsen tilbage på Scanpack-messen.
p-award_01