Printeriet – Dystan & Rosenbergs nye online webshop

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 10 February 2016
OPDATERET: 10 February

I lidt mere end et år har Dystan og Rosenberg Bogtryk været én virksomhed under navnet Dystan & Rosenberg. Fusionen er forløbet godt, lyder det i en pressemeddelelse. Så godt, at der er blevet investeret i en ny og hurtig trykmaskine.

Men selv om de nu er blevet ekstra godt udrustet til at levere hurtigt, vil de også gerne imødekomme de kunder, der har opgaver, der ikke haster så voldsomt. Til gengæld kan de så opnå ”kongerigets billigste tryksager”, ifølge pressemeddelelsen.

At kunne levere ekstra billigt, kræver masser af automation. Derfor skal kunderne også selv gøre en del af arbejdet via en online shop. Det behøver ikke være en ulempe for kunderne. Tværtimod kan varerne bestilles, når det passer dem bedst, og man kan i fred og ro sidde og arbejde med en af de mange skabeloner, der er lagt op til fri afbenyttelse i online shoppen. Noget som mange virksomheder sikkert vil sætte stor pris på. Det er en løsning – OnPrintShop – fra danske Little Green Orange, der er valgt til webshopløsningen.

– Den OnPrintShop løsning vi har valgt, er en abonnementsbaseret løsning, som ikke
bare kan utrolig meget, men også til en pris, som har været særdeles attraktiv for os, og når OnPrintShop så samtidig kan vokse sammen med de behov, som vi må få i fremtiden, så er det for os den helt rigtige løsning, udtaler direktør Palle Studsgaard Odgaard

Den nye online webshop fra Dystan & Rosenberg har fået navnet Printeriet.

Læs videre

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

Mercoprint og BEMRK går sammen

Pr. 1 februar samler Mercoprint og Bemrk kræfterne til én større og stærkere reklamevirksomhed med lokationer i Næstved og Glostrup.
mercoprint-bemrk

NIZE equipment har mange planer for 2023

NIZE equipment kom løbende ind i 2023 efter en travl afslutning på sidste år. Det betyder, at der endnu ikke er sat kurs for alle planer i det nye år, men at der bliver travlt, det er sikkert.
nize_01

De seneste nyheder

Hexis udvider med ny salgskonsulent

Det er en erfaren konsulent, som bydes velkommen hos Hexis.
michael_dyg

Heidelberg fejrer ny printerserie med spritny DFE

Heidelberg benyttede deres ”Commercial Days” til at lancere tredje generation af Versafire tonerprinter-serien samt en helt ny digital front-end (DFE) overfor deres kunder.
Heidelberg_CD_01

Kodak styrker Prinergy i version 10

Kodak fortsætter med at forbedre ydeevnen, funktionaliteten og sikkerheden i deres workflowsoftware.
kodak prinergy

Nye produkter og ny direktør hos Horizon

Horizon Nordic havde ikke kun produktnyheder med på Sign&Print-messen, men også en ny administrerende direktør.
Horizon-01