Printeriet – Dystan & Rosenbergs nye online webshop

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 10 February 2016
OPDATERET: 10 February

I lidt mere end et år har Dystan og Rosenberg Bogtryk været én virksomhed under navnet Dystan & Rosenberg. Fusionen er forløbet godt, lyder det i en pressemeddelelse. Så godt, at der er blevet investeret i en ny og hurtig trykmaskine.

Men selv om de nu er blevet ekstra godt udrustet til at levere hurtigt, vil de også gerne imødekomme de kunder, der har opgaver, der ikke haster så voldsomt. Til gengæld kan de så opnå ”kongerigets billigste tryksager”, ifølge pressemeddelelsen.

At kunne levere ekstra billigt, kræver masser af automation. Derfor skal kunderne også selv gøre en del af arbejdet via en online shop. Det behøver ikke være en ulempe for kunderne. Tværtimod kan varerne bestilles, når det passer dem bedst, og man kan i fred og ro sidde og arbejde med en af de mange skabeloner, der er lagt op til fri afbenyttelse i online shoppen. Noget som mange virksomheder sikkert vil sætte stor pris på. Det er en løsning – OnPrintShop – fra danske Little Green Orange, der er valgt til webshopløsningen.

– Den OnPrintShop løsning vi har valgt, er en abonnementsbaseret løsning, som ikke
bare kan utrolig meget, men også til en pris, som har været særdeles attraktiv for os, og når OnPrintShop så samtidig kan vokse sammen med de behov, som vi må få i fremtiden, så er det for os den helt rigtige løsning, udtaler direktør Palle Studsgaard Odgaard

Den nye online webshop fra Dystan & Rosenberg har fået navnet Printeriet.

Læs videre

Fortsat vækst i etiket- og emballagemarkedet

Det er opmuntrende at se, at digitale etiketter, emballage og udsmykning er i fortsat vækst, skriver Konica Minoltas Sacha-Vittorio Paolucci i en kommentar til markedsudviklingen.
KM_01

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

Mercoprint og BEMRK går sammen

Pr. 1 februar samler Mercoprint og Bemrk kræfterne til én større og stærkere reklamevirksomhed med lokationer i Næstved og Glostrup.
mercoprint-bemrk

De seneste nyheder

Dansk virksomhed vil vinde Packnorth Award med nyt emballageprodukt

Den danske virksomhed Grathwol oplyser, at de, som den første i verden, kan fremstille en PET-dåse med et låg af samme materiale.
Grathwol_01

Åbent hus hos Mark Andy og Pulse

Torsdag den 26. september 2024 kan du tage med til Mark Andy i Polen for at opdage, hvordan PureTones farvesæt og Monolox aniloxsystemet skaber nye muligheder på en moderne flexomaskine.
Heidi_Pulse

Hurtig omstilling på veje- og etiketteringslinje

Espera Nova er en serie af effektive veje- og etiketteringsmaskiner, som nu udvides med den nye  model Nova ES-E.
Espera_Linien

Gå ikke glip af Packnorth Award

Bidragene til årets Packnews Award kommer nu ind i en lind strøm. Det er fjerde gang, konkurrencen afholdes, og i år er prisoverrækkelsen tilbage på Scanpack-messen.
p-award_01