Addbrand overtager ICE Kuvert

PUBLICERET: 27 June 2024
OPDATERET: 27 June
Addbrand overtager ICE Kuvert. Fra venstre mod højre ses: Nanna Enemark og Ib Charles Enemark fra ICE Kuvert samt direktør Jesper Røgind, direktør Patrick Sjölin og salgschef Claus Buch fra Addbrand. Pressefoto.

Addbrand køber ICE Kuverts aktiver med virkning fra 1. august 2024. Dette skridt markerer også et generationsskifte, hvor Nanna Enemark ansættes hos Addbrand i København for at fortsætte med at servicere kunderne.
Ib og Annegrethe Enemark fortsætter indtil udgangen af året, hvorefter de træder tilbage. Sammen forener de to virksomheder deres styrker med fælles fokus på sortiment, kvalitet og service.

Ib Enemark, afgående ejer af ICE Kuvert, udtaler:
– Det var vigtigt for mig at gå på pension med ro i sjælen, velvidende at jeg har solgt til en virksomhed med samme forretningsidé som ICE Kuvert. Afgørende var også, at Nanna kunne se potentialet i virksomheden og sin rolle i at føre ICE Kuvert videre til næste niveau. Addbrand opfyldte alle krav og var et oplagt valg med vores mangeårige gode relationer.

ICE Kuvert er specialister i kuverter, og Ib Enemark ser det derfor som essentielt, at køberen deler samme passion. Addbrand opfylder dette ved fortsat at have kuverter som et væsentligt fokus område, samtidig med at de ønsker at udvikle sig yderligere inden for kuverter og produktion.
Addbrand har desuden alle forudsætninger for at skabe merværdi for kunderne, da de kan trykke og efterbehandle alle produkter in-house.

ICE Kuverts forretningskuvertserie ’Sirius’ erstattes med tiden af Addbrands ’Sober’ kuvertserie. Addbrand vil videreføre ICE Kuverts kreative kuvertsortiment og koncept, så kunderne fortsat kan få ”en verden af konvolutter”, nu samlet ét sted; hos Addbrand.

Jesper Røgind Jørgensen, adm. direktør hos Addbrand, siger:
– Vi er glade for at byde ICE Kuvert – Ib, Annegrethe og Nanna – velkommen til Addbrand. Med denne overtagelse styrker vi vores position som Skandinaviens førende grossist inden for kuverter og grafiske produkter. Vi ser frem til at kombinere styrkerne fra begge virksomheder for at kunne tilbyde vores kunder endnu bedre produkter og tjenester.

Læs videre

Gå ikke glip af Packnorth Award

Bidragene til årets Packnews Award kommer nu ind i en lind strøm. Det er fjerde gang, konkurrencen afholdes, og i år er prisoverrækkelsen tilbage på Scanpack-messen.
p-award_01

Prinfo Danmark sætter fokus på mental trivsel

Prinfo Danmark sætter fokus på mental trivsel på medlemmernes arbejdspladser under projektnavnet #OnePrinfo.
trivsel

Fusion resulterer i dansk produktion med lokal identitet

Fusionen mellem V1 Printcompany og Bannerkompagniet ApS er fra juni 2024 en realitet.
Lasse Kahr og Morten Frtiz

Vikiallo støtter ECO Interior Award

Interiør-dekoration bliver nævnt stadigt oftere som et nyt område med et stort forretningspotentiale. Derfor afholder Sign Print & Pack-messen en interiør design-konkurrence.
vikiallo-design_01

De seneste nyheder

Dansk virksomhed vil vinde Packnorth Award med nyt emballageprodukt

Den danske virksomhed Grathwol oplyser, at de, som den første i verden, kan fremstille en PET-dåse med et låg af samme materiale.
Grathwol_01

Åbent hus hos Mark Andy og Pulse

Torsdag den 26. september 2024 kan du tage med til Mark Andy i Polen for at opdage, hvordan PureTones farvesæt og Monolox aniloxsystemet skaber nye muligheder på en moderne flexomaskine.
Heidi_Pulse

Hurtig omstilling på veje- og etiketteringslinje

Espera Nova er en serie af effektive veje- og etiketteringsmaskiner, som nu udvides med den nye  model Nova ES-E.
Espera_Linien

Gå ikke glip af Packnorth Award

Bidragene til årets Packnews Award kommer nu ind i en lind strøm. Det er fjerde gang, konkurrencen afholdes, og i år er prisoverrækkelsen tilbage på Scanpack-messen.
p-award_01