Kunderne sætter dagsordenen på EWJ’s åbent hus-dag

Foto: Søren Winsløw
PUBLICERET: 21 November 2023
OPDATERET: 21 November
EWJ-teamet er klar til at tage imod på åbent hus-arrangementet.

Det er kunderne der bestemmer, når EWJ på torsdag den 23. november inviterer til åbent hus. Der er adgang fra 10-19 på Rosas Minde Vej 49 i Vejle Øst. Tilmelding er nødvendig.

– Generelt er det et meget kundetilpasset program hele dagen. Vores kunder får lov at sætte dagsordenen for det der giver mest mening for dem. Vi sætter fokus på den enkelte og de muligheder de har for at udvide deres forretning indenfor vores sortiment, fortæller daglig leder af EWJ, Lena Jakobsen.

Der vil være demoer hele dagen og mulighed for at tage opgaver med, man gerne vil afprøve.

Verdens hurtigste printer i klassen

Der er mulighed for at se HP DesignJet XL 3800MFP som Lena kalder den hurtigste printer i sin klasse. En mellemvolumen printer til teknisk og lettere grafisk produktion. Hastigheden fejler i hvert fald ikke noget med op til seks A1-ark i minuttet.

Den hvideste blæk

HP Latex 800W + Latex 630W leverer ifølge Lena og HP den hvideste blæk på markedet. Den giver en række muligheder for at printe på farvede og transparente folier. Hvis man vil, kan man sætte produktet på en prøve, siger Lena og siger at de gerne kører aktive demoer, så man fx kan sammenligne med andre produkter, hvis kunderne ønsker det.

Fluorescerende pink til special-kampagner

Canons GP-serie med fluorescerende pink er også klar i stalden. Mere specifikt er det GP-4000 modellen som vises. Med netop pink kan man opnå nogle fantastiske effekter, som vil være velegnede til in-store annoncering. Du kan i øvrigt læse om en test af GP-4000 her: https://signprintpack.dk/2023/11/16/den-bedste-digitale-provetryksprinter/

Grafisk printløsning med integreret vertikal cut

Kom og se, hvordan den nye HP DesignJet Z9+ dr, leverer plakater, roll-ups og meget andet uden behov for efterbehandling. Der er simpelthen åbent for fotografiske print, uden efterbehandling og behov for renskæring. Roll-up produktion uden efterbehandling m.v. Det er tidsbesparende og derfor omkostningseffektiv.
På dagen kan man se, hvor nemt og intuitivt systemet er og hvor meget man sparer i tid, når der er integreret vertikal cut. HP Click demonstrerer ligeledes, hvor effektivt en produktion kan håndteres.

Hele Summas stærke cutter-program

Hele Summas stærke cutter program er ’on show’. Det gælder også den nye S Class 3 som, med en række forbedringer, løser opgaverne med højere hastighed og større præcision end tidligere.

– Det er muligt at komme og opleve alle de forskellige maskiner og deres performance indenfor segmentet. Tekniske maskiner findes i prisklasser fra 10K-240.000 og kan optimeres med efterbehandler som foldemaskiner og stackere m.v., siger Lena Jakobsen og tilføjer:

– Vi har maskiner i alle prisklasser, som passer de enkelte typer kunders behov. Det gælder maskiner til grafisk-, teknisk/CAD/GIS, fotografisk-, reklame- og skilteproduktion og meget andet. Såvel enkeltmandsvirksomheden, som store landsdækkende virksomheder, kan få opfyldt deres printbehov med udstyr vi leverer og supporterer.

Derudover er der masser af lækker mad og drikke – også til de kunder der vælger at slutter deres arbejdsdag hos EWJ, med aftensmad – efter deres egne kunder er hjulpet færdig i produktionen.

Læs mere her.

Læs videre

Gå ikke glip af Packnorth Award

Bidragene til årets Packnews Award kommer nu ind i en lind strøm. Det er fjerde gang, konkurrencen afholdes, og i år er prisoverrækkelsen tilbage på Scanpack-messen.
p-award_01

Addbrand overtager ICE Kuvert

Addbrand køber ICE Kuverts aktiver med virkning fra 1. august 2024. Dette skridt markerer også et generationsskifte, hvor Nanna Enemark ansættes hos Addbrand i København for at fortsætte med at servicere kunderne
ICE-Addbrand

Prinfo Danmark sætter fokus på mental trivsel

Prinfo Danmark sætter fokus på mental trivsel på medlemmernes arbejdspladser under projektnavnet #OnePrinfo.
trivsel

Fusion resulterer i dansk produktion med lokal identitet

Fusionen mellem V1 Printcompany og Bannerkompagniet ApS er fra juni 2024 en realitet.
Lasse Kahr og Morten Frtiz

De seneste nyheder

Åbent hus hos Mark Andy og Pulse

Torsdag den 26. september 2024 kan du tage med til Mark Andy i Polen for at opdage, hvordan PureTones farvesæt og Monolox aniloxsystemet skaber nye muligheder på en moderne flexomaskine.
Heidi_Pulse

Hurtig omstilling på veje- og etiketteringslinje

Espera Nova er en serie af effektive veje- og etiketteringsmaskiner, som nu udvides med den nye  model Nova ES-E.
Espera_Linien

Gå ikke glip af Packnorth Award

Bidragene til årets Packnews Award kommer nu ind i en lind strøm. Det er fjerde gang, konkurrencen afholdes, og i år er prisoverrækkelsen tilbage på Scanpack-messen.
p-award_01

Addbrand overtager ICE Kuvert

Addbrand køber ICE Kuverts aktiver med virkning fra 1. august 2024. Dette skridt markerer også et generationsskifte, hvor Nanna Enemark ansættes hos Addbrand i København for at fortsætte med at servicere kunderne
ICE-Addbrand