Stibo og Eversfrank fusionen er godkendt

Foto: PR/Stibo Complete
PUBLICERET: 29 October 2023
OPDATERET: 29 October
Søren Henriksen bliver topchef i den nye fusion.

De tyske konkurrencemyndigheder har givet grønt lys for fusionen mellem danske Stibo Complete og den tyske trykkerigruppe Eversfrank.

Fusionen skulle afvente de tyske konkurrencemyndigheders godkendelse, som man forventede ville tage en månedstid. Den tog dog kun et par uger.

– Vi kan nu trække i arbejdstøjet til glæde for vores nuværende kunder og alle de kunder, som vi kan vinde sammen. Vores ambition er klar: vi vil være det førende grafiske supermarked i Nordeuropa inden for få år, siger Søren Henriksen, CEO i Stibo Complete Group, i en pressemeddelelse.

Strategien er konsolidering og udvikling

Allerede i dag er Stibo Complete Group Skandinaviens største grafiske supermarked, skriver de i pressemeddelelsen og tilføjer:

– Vores strategi handler om konsolidering og udvikling, så vi hele tiden er skarp på kundernes behov, som ændrer sig markant i disse år. Med fusionen hører vi til i Europas sværvægtsklasse inden for moderne trykkerikoncerner, og det vil kunderne mærke positivt. De møder 1.000 dygtige medarbejdere og får glæde af de mest moderne produktionsplatforme med nærhed til de primære markeder og stordriftsfordele i form af konkurrencedygtige priser, udtaler Søren Henriksen, der bliver adm. direktør i den fusionerede virksomhed.

Samlet set har de to virksomheder, hvor Stibo Fonden er hovedaktionær, godt 1.000 medarbejdere, produktionssteder i Skandinavien og Tyskland samt en omsætning på godt 2,5 mia. kr.

Læs videre

Fusion resulterer i dansk produktion med lokal identitet

Fusionen mellem V1 Printcompany og Bannerkompagniet ApS er fra juni 2024 en realitet.
Lasse Kahr og Morten Frtiz

Vikiallo støtter ECO Interior Award

Interiør-dekoration bliver nævnt stadigt oftere som et nyt område med et stort forretningspotentiale. Derfor afholder Sign Print & Pack-messen en interiør design-konkurrence.
vikiallo-design_01

Nyt tilbud til professionelle grafiske indkøbere

Print.com er et nyt online tilbud til professionelle grafiske indkøbere i Danmark.
printcom

Egotag investerer i yderligere to Colorado'er

Egotag Skilte & Reklame i Hjørring har benyttet Drupa-messen til at købe to nye Colorado’er i M-serien.
egoitag_drupa

De seneste nyheder

PR Offset køber From Grafisk

Der er gang i butikken hos PR Offset, som på Drupa skrev under på en aftale om en ny Heidelberg offsettrykmaskine, og nu annoncerer købet af From Grafisk i Kolding.
PR_01

HP lover nyt på storformatfronten i efteråret

På HPs stand på Drupa var det nyheder i Indigo- og PageWide-serierne, der var mest i søgelyset. Men snart loves der nyt i storformatsegmentet.
HP-Paula

Konica lancerede deres B2-UV inkjet

Konica Minolta havde premiere på deres nye B2+ UV inkjet, AccurioJet 60000 på Drupa samt deres nye high chroma tonerprinter med et udvidet farverum.
Konica_Druopa_01

Horizon demonstrerede den smarte fabrik på Drupa

Målet for Horizon er at vise, hvordan printleverandører kan skabe en "smart fabrik"
horizon_drupa_01