Canon lancerer 100% CO2-kompenseret bredformatpapir

PUBLICERET: 5 September 2023
OPDATERET: 5 September

Canon Red Label Zero FSC og Recycled White Zero FSC er CO2-neutrale bredformat papirtyper specielt målrettet tekniske tegninger. Begge papirtyper er kompatible med Canon ColorWave-, PlotWave- og imagePROGRAF-serierne.

Red Label Zero FSC og Recycled White Zero FSC er er 100% CO2-neutrale og certificeret med EU-miljømærket. Det betyder, at disse produkter har garanteret lav miljøpåvirkning gennem hele deres livscyklus, verificeret af uafhængige instanser.

Red Label Zero FSC har en vægt på 75 g/m2, er tilgængelig i 30 varianter, herunder ISO- (DIN) og ANSI-formater, og fås i bredder fra 210 mm til 1.067 mm og rullelængder på 175 m eller 200 m. Når en palle bestilles, får kunderne mulighed for at få det leveret uden kasse for at skære ned på emballagen og reducere spild.

Recycled White Zero FSC er en smule tungere med 80 g/m2 og fås i forskellige bredder fra 297 mm til 914 mm i 150 m ruller, og det er fremstillet af 100% genbrugspapir, hvilket gør det til det ideelle valg for alle virksomheder, som går op i bæredygtighed. Begge papirtyper er kompatible med Canon ColorWave-, PlotWave- og imagePROGRAF-serierne samt med andre printermærker på markedet, hvilket giver stor alsidighed.

For at sikre at papiret er så bæredygtige som muligt, samarbejder Canon kun med leverandører, der opfylder de højeste standarder for ansvarlighed, som det fx fremgår af FSC-certificeringen. Canon bestræber sig konstant på at forbedre produktionsprocesserne for at minimere CO2-produktionen. De har også arbejdet på at reducere mængden af transport for yderligere at reducere CO2-produktionen i den samlede forsyningskæde fra papirfabrikker til slutkunder/forhandlere. Alle CO2-emissioner, der skabes i processen, opvejes mod anerkendte kompensationsprogrammer gennem ClimatePartner, som arbejder over hele verden på projekter til reduktion af CO2-udledning, f.eks. med vandkraft- og vindenergiprojekter.

Kristian Jensen, Category Head of Imaging Supplies Industrial & Production Solutions, siger:
– Vi tager bæredygtighed alvorligt på tværs af alle vores produktporteføljer hos Canon for at reducere vores CO2-aftryk og for at hjælpe vores kunder med at mindske deres miljøpåvirkning. Derfor er vi glade for at kunne lancere de første cradle-to-customer og CO2-neutrale tekniske bredformatpapirtyper. Samarbejdet med ClimatePartner har gjort det muligt for os at udvide vores udvalg af CO2-neutralt papir og samtidig støtte bæredygtige klimaprojekter for at kompensere for emissioner og give vores bredformatkunder en grønnere løsning, der passer til deres bæredygtighedsmål.

Canon Europe har siden 2012 samarbejdet med ClimatePartner om at tilbyde CO2-neutrale papirtyper fra start til slut: Black Label Zero, Top Color Zero og Recycled White Zero. I de sidste par år har Canon Black Label Zero været Canons bedst sælgende kontorpapir i hele Europa, hvilket viser den øgede efterspørgsel efter bæredygtige kontorartikler. Red Label Zero FSC og Recycled White Zero FSC er en del af resten af Imaging Supplies-porteføljen af bæredygtige, CO2-neutrale papirtyper, der allerede er tilgængelige for kunderne. Denne papirserie understøtter bæredygtigt skovbrug, minimerer CO2-aftryk, reducerer energispild og energiforbrug og fremmer genbrug af materialer.

Red Label Zero FSC® og Recycled White Zero FSC® er begge tilgængelige fra Canons nationale salgsorganisationer, forhandlere eller Canons online-webshop.

Læs videre

600 samlede og limede papkasser i timen med fuldt farveprint på alle sider

På Drupa præsenterede EFI sammen med Packsize en løsning til personaliseret fuldfarveprint på bølgepapkasser.
efi_drupa_01

Stor variation i udbuddet af digitale etiketprintere

Etiketbranchen er overordnet en robust og stabil industri med en mangeårig global vækst.
Xeikon

Skærebordene bliver større og mere automatiske

Skæreborde finder ind hos stadigt flere grafiske virksomheder. Effektiviseringen og automatiseringen er i hastig vækst.
cut_01

Blandt jaguarer, ørne og drager

Ricoh har været opfindsomme med deres stand, som er opbygget med et japansk tempel i midten og med ordet ”Henkaku” som omdrejningspunkt.
ricoh_01

De seneste nyheder

Scanpack stiller det store spørgsmål: Gik du glip af fremtiden?

Dette års seminarprogram har fire fokusområder, der afspejler nogle af de mest afgørende faktorer for industriens fremtid.
scanpack-seminar

Kreativ konkurrence for designspirer på Sign Print & Pack-messen

Fremtidens Receptioner: Grafisk konkurrence for designstuderende på Sign Print & Pack i Odense 18. - 19. september 2024
reception

Drupa tiltrak væsentligt færre gæster end forventet

Besøgstallene på årets Drupa-messe er offentliggjort, og de må være en skuffelse for Drupa og Messe Düsseldorf.
drupa-besøgende

600 samlede og limede papkasser i timen med fuldt farveprint på alle sider

På Drupa præsenterede EFI sammen med Packsize en løsning til personaliseret fuldfarveprint på bølgepapkasser.
efi_drupa_01