Flot 3. plads ved European Wrap Masters

PUBLICERET: 24 May 2023
OPDATERET: 24 May
Filip Sørensen (tv) fik en ærefuld 3. plads ved sit første European Wrap Masters. Foto: Søren Winsløw

Danske Filip Sørensen havde taget turen ned til München for at deltage i European Wrap Masters i forbindelse med FESPA -messen. Det kastede en 3. plads af sig.

Dagen startede med 12 deltagere. Så blev de 9 og 6 inden de sidste tre stod klar til finalen. Her var Filip oppe mod en ungarer og en tjekke, der begge viste sig for gode for Filip. Han var dog godt tilfreds med denne hans første internationale Wrap Master. Han blev tidligere på året nummer to i den danske. Mens vi ventede på dommernes votering, sagde Filip:

– Ham ungareren er altså hurtig, ham tror jeg ikke jeg slår. Men uanset hvad, så er jeg meget tilfreds med at have nået finalen. Jeg er helt udmattet, så skulle jeg vinde, og gå videre til verdensmesterskabet (som afholdes de følgende dage) er jeg ikke sikker på, at jeg har kræfter til det.

Det blev der så heller ikke brug for. Filip blev fulgt af en række gode venner og kollegaer fra branchen, heriblandt Simon Manley, som vandt den danske Wrap Master titel og er direkte i VM-filen. Simon har fulgt konkurrencen fra dag 1 og forbereder sig på den måde til sin deltagelse. Han siger:

– Der er faktisk meget taktik i det her, for uanset hvad du gør, så har du aldrig tid nok til at blive færdig. Så det gælder om at forstå, hvor du skal bruge krudtet og hvor du skal lade stå til. Der lærer man hele tiden noget ved at se, hvordan dommerne bedømmer opgaverne.

Simon mener også, at det er en fordel at se EM-finalen, for det skulle undre ham, om ikke VM er skåret nogenlunde over den samme læst, blandt andet hvad angår de kreative opgaver.

Der var en del danskere der fulgte intenst med i dommernes gennemgang af Filips arbejde. Foto: Søren Winsløw

Læs videre

Degn Grafisk investerer i teknologi og miljø

Degn Grafisk har, som nogle af de først i Danmark, investeret i en Canon imagePRESS V1350. Og den kommer til at arbejde hårdt.
Degn_01

Mulighederne med AI er store, men det er udfordringerne også

I vores serie af artikler om kunstig intelligens (AI) i den grafiske industri, har vi talt med Adrian Mayr som er direktør for product management hos Müller Martini
Adrian-Mayr-pfc-bearb

Fjerritslev Tryk går nye veje – og vokser

– Vi er Nordjyllands største rotationstrykkeri, hvis man lige holder Mors ude af ligningen, siger Martin Eigenbroth med et glimt i øjet.
fjerritslev_03

Signcom går til stålet på Sign Print & Pack-messen

Signcom har eksisteret i 10 år som selvstændig virksomhed i Danmark og er gået hen og blevet en af de største leverandører af Viscom-produkter.
signcom_01

De seneste nyheder

Scanpack stiller det store spørgsmål: Gik du glip af fremtiden?

Dette års seminarprogram har fire fokusområder, der afspejler nogle af de mest afgørende faktorer for industriens fremtid.
scanpack-seminar

Kreativ konkurrence for designspirer på Sign Print & Pack-messen

Fremtidens Receptioner: Grafisk konkurrence for designstuderende på Sign Print & Pack i Odense 18. - 19. september 2024
reception

Drupa tiltrak væsentligt færre gæster end forventet

Besøgstallene på årets Drupa-messe er offentliggjort, og de må være en skuffelse for Drupa og Messe Düsseldorf.
drupa-besøgende

600 samlede og limede papkasser i timen med fuldt farveprint på alle sider

På Drupa præsenterede EFI sammen med Packsize en løsning til personaliseret fuldfarveprint på bølgepapkasser.
efi_drupa_01