Flot 3. plads ved European Wrap Masters

PUBLICERET: 24 May 2023
OPDATERET: 24 May
Filip Sørensen (tv) fik en ærefuld 3. plads ved sit første European Wrap Masters. Foto: Søren Winsløw

Danske Filip Sørensen havde taget turen ned til München for at deltage i European Wrap Masters i forbindelse med FESPA -messen. Det kastede en 3. plads af sig.

Dagen startede med 12 deltagere. Så blev de 9 og 6 inden de sidste tre stod klar til finalen. Her var Filip oppe mod en ungarer og en tjekke, der begge viste sig for gode for Filip. Han var dog godt tilfreds med denne hans første internationale Wrap Master. Han blev tidligere på året nummer to i den danske. Mens vi ventede på dommernes votering, sagde Filip:

– Ham ungareren er altså hurtig, ham tror jeg ikke jeg slår. Men uanset hvad, så er jeg meget tilfreds med at have nået finalen. Jeg er helt udmattet, så skulle jeg vinde, og gå videre til verdensmesterskabet (som afholdes de følgende dage) er jeg ikke sikker på, at jeg har kræfter til det.

Det blev der så heller ikke brug for. Filip blev fulgt af en række gode venner og kollegaer fra branchen, heriblandt Simon Manley, som vandt den danske Wrap Master titel og er direkte i VM-filen. Simon har fulgt konkurrencen fra dag 1 og forbereder sig på den måde til sin deltagelse. Han siger:

– Der er faktisk meget taktik i det her, for uanset hvad du gør, så har du aldrig tid nok til at blive færdig. Så det gælder om at forstå, hvor du skal bruge krudtet og hvor du skal lade stå til. Der lærer man hele tiden noget ved at se, hvordan dommerne bedømmer opgaverne.

Simon mener også, at det er en fordel at se EM-finalen, for det skulle undre ham, om ikke VM er skåret nogenlunde over den samme læst, blandt andet hvad angår de kreative opgaver.

Der var en del danskere der fulgte intenst med i dommernes gennemgang af Filips arbejde. Foto: Søren Winsløw

Læs videre

”Enhver investering fører nye opgaver – og kunder – med sig”

Inden for relativt få måneder, har Dystan-Rosenberg investeret i en ny UV-LED storformatprinter, et digitalt skærebord og en polystyren-skæreplotter.
dyro_01

Fleksibilitet og gode alliancer er nøglen for Grafisk Forum

Grafisk Forum i Horsens startede som et fælles offsettrykkeri, men er dag er de et full-service grafisk handelshus med egen digitalproduktion og efterbehandling.
GrafiskForum_01

Nordsign: Vi faciliterer bare god produktion

Nordsign er et dansk produktionsselskab, der tilbyder især soft signage, flag og bannere i et B2B-koncept.
systue damer

Fra blanketrotation til storformat

Det er omkring to år siden, at Dantryk købte 2R Grafisk i Randers. Det blev starten på en større rokade.
dantryk_randers_01

De seneste nyheder

Simon Manley vinder World Wrap Masters

På FESPA-messen blev der over to dage kæmpet hårdt og I de sidste timer inden FESPA-messen lukkede gav han sit yderste og gik helt til tops.
wwm_01

Nize Equipment sætter fokus på kundeoplevelsen

Med oprettelsen af en helt ny stilling, har Nize Equipment sat det skarpe lys på on-boarding af især nye kunder.
nize_fespa_01

Canon hæver barren inden for storformatprint

Med tre nyheder viser Canon deres fleksibilitet inden for storformatprint på FESPA-messen.
Canon_dk_01

Ricoh står på DTF-toget

Til manges overraskelse har Ricoh valgt 100% fokus på tekstiltryk på FESPA-messen, hvor de præsenterer to helt nye produkter.
Ricoh_01