NIZE equipment har mange planer for 2023

PUBLICERET: 19 January 2023
OPDATERET: 19 January
NIZE equipment tager en del af det ”tunge skyts” med til Sign Print & Promotion-messen i Oslo i næste måned, fortæller marketing manager Anneka Lisby Berg. På billedet ses hun med en swissQprint Nyala 4.

NIZE equipment kom løbende ind i 2023 efter en travl afslutning på sidste år. Det betyder, at der endnu ikke er sat kurs for alle planer i det nye år, men at der bliver travlt, det er sikkert.

Anneka Lisby Berg er Marketing Manager hos NIZE equipment og hun fortæller, at forberedelserne til årets første messe er i fuld gang. Det er Sign Print & Promotion-messen i Oslo som afholdes i februar. Her kommer de med en del af det tunge skyts. Hun fortæller:

– Vi kommer til at vise swissQprints Nyala 4 som er udstyret med de nye printhoveder, der sikrer en markant højere produktivitet. Vi tager desuden en skilteprinter med, som er udviklet specielt til fremstilling af taktile print, bl.a. braille (blindskrift). Det er en UV-printer fra det amerikanske firma Direct Color Systems og den kan printe på de fleste skiltematerialer. Endelig hat vi inviteret hollandske Dataline med på vores stand. De udvikler et ret fantastisk informations- og planlægningssystem til skiltevirksomheder. Det tror vi på kommer til at blive mere efterspurgt i en travl branche med mange forskellige opgavetyper.

Der vil naturligvis være norsk repræsentation på standen, men Lars Nikolajsen og Rasmus Boss vil også være der sammen med administrationseleven Maja, som efter sin uddannelse fortsætter i en salgsfunktion hos NIZE equipment, da hun har vist både interesse og talent for dette.

Mange konkrete projekter

Sidste år lancerede swissQprint printeren Kudu. Den har været en stor succes med indtil videre tre solgte enheder i Norge, som skal leveres her i starten af 2023. Der er endnu ikke solgt nogen i Danmark, men det er noget de skal have fokus på i 2023.

Tilbage i 2020 åbnede NIZE equipment et nyt domicil med et imponerende democenter. Her skulle der være afholdt demoer, test, kurser, seminarer m.v. men på grund af corona’en har det været begrænset, hvad der er foregået. Det skal der også laves om på i 2023, hvor blandt andet Academy-kurserne vender tilbage, ligesom NIZE Days events atter vil finde sted, siger Anneka Lisby Berg.

Digitalisering af kunderelationen

Sidste år markerede også starten på et digitaliseringsprojekt, som skal gøre kunderelationen tættere og meget mere effektiv. Det indebærer blandt andet en B2B-shop tilpasset hver enkelt kunde, så de kun kan se og købe det, der er relevant for dem. Det betyder også, at fx prisaftaler er indarbejdet og på den måde individuel for hver kunde.

Systemet rummer også information om forbrug og ordre, som kunden selv har direkte adgang til. På sigt vil både maskininformation og miljøparametre indgå i systemet og på den måde give både kunden og NIZE en værdifuld information til udvikling af samarbejdet.

Som med alle udviklingsprojekter tager det lidt tid at komme i mål, men Anneka Lisby Berg forventer, at de allerede i år vil være meget tættere på målet og at kunderne allerede nu kan drage fordele af systemet.

Der er mange opgaver på paletten i 2023 for både Anneka Lisby Berg og resten gruppen hos NIZE equipment.

Læs videre

Carl Jensen A/S opruster i vest

Det er en erfaren herre, som Carl Jensen A/S får i stalden til at udbygge deres position på Fyn og i Jylland.
carl_jensen_01

Ny rutineret sælger rykker ind hos sign service

Der har været rokade hos leverandørerne af folier og andet tilbehør til skiltebranchen her omkring 1. april.
Casper_Poulsen

Alsidig storformatprinter fra Ricoh

Ny storformatprinter rummer muligheder for en række forskellige segmenter – ikke mindst det grafiske
IP CW2200

Ny Canon Colorado-serie klar til FESPA

Canon har netop lanceret en ny serie af Colorado-printere. Den populære printer kommer nu i en serie, hvor modularitet er nøgleordet.
Colorado_M-series

De seneste nyheder

Visutech får ny direktør

Efter mere end tre årtier overdrager grundlægger og administrerende direktør, Jan-Olof Jungersten, ledelsesrollen til Johan Lidström.
visutech_lidstrom

Korrekturløsning til HP Indigo giver bedre økonomi

GMG har udviklet en korrekturløsning, der er skabt specielt til HP Indigo-brugere.
GMG_HP_02

Metsä Board har nu den største kartonmaskine i Europa

Med moderniseringen af kartonmaskinen (BM1) vil Metsä Boards årlige produktionskapacitet af falsekarton stige fra 400.000 tons til 600.000 tons.
MetsäBoardHusum

ECO3 hæver barren for automatiseret avisproduktion

ECO3 ønsker at tage automatiseringen af ​​avisproduktionen til næste niveau med den nye version af deres workflow-løsning Arkitex.
Arkitex v6