Stor kreativitet i folie-konkurrence

PUBLICERET: 6 December 2022
OPDATERET: 21 December

Den årlige HEXIS-fotokonkurrence havde mere end 450 bidrag! Vinderne kan ses her.

Hexis Worldwide Photo Contest er en fantastisk mulighed for professionelle til at fremvise deres bedste arbejde med Hexis-produkter til hele verden. Ethvert projekt, hvor der blev anvendt Hexis selvklæbende vinylfilm, kunne deltage.

Konkurrencen har syv kategorier inden for hver der findes en vinder. Desuden findes en samlet vinder af hele konkurrencen. Den samlede vinder blev i år Decosail, hvis bidrag kan ses øverst i artiklen.

De øvrige kategorivindere blev:

🏆 Automotive: Vinyl labs

🏆 Decoration: Coever Producción Creativa

🏆 Free Project: Radin d.o.o

🏆 Pure Zone: COM-UNICK

🏆 Sign: MEGAMARK

🏆 Solar film: Tri state window tinting

🏆 Textile: Maik Zimmer Car Design

Formålet med konkurrencen er at uddele priser for billeder af de mest gennemførte projekter, hvor der brugt Hexis selvklæbende vinylfilm. Projekterne vurderes ud fra et visuelt kommunikationssynspunkt.

Vinderne vil blive udvalgt ud fra kriterier om overholdelse af temaet og kategorien, designets unikke karakter, generelle visuelle udseende, tekniske udfordringer i projektet, printkvalitet og installationens kvalitet.

 

Læs videre

Nordsign: Macrodot passer godt ind i vores set-up

– Partnerskabet med Macrodot var en pludselig opstået mulighed, som vi valgte at slå til på, siger CEO Michael Overgaard hos Nordsign A/S.
michael_overgaard

Skilteteknikerne er igen i år med i DM i Skills

DM i Skills afholdes i år i Messehallerne i Fredericia i denne uge og du kan opleve de største talenter inden for 45 fag – heriblandt skilteteknikerne.
skills

Standardiserede robotløsninger skal løfte storformatbranchen

I de senere år har automatisering stået højt på ønskelisten hos mange skærebordskunder. Det har Zünd Skandinavien imødekommet ved at udvikle robotløsninger, som kan tilfredsstille de specifikke behov hos de enkelte kunder.
robot_zund_01a

Grafisk tekniker Andreas glæder sig til Skills

Grafisk tekniker Andreas Balleby Hansen fra Stibo Complete skal konkurrere om at blive Danmarks bedste grafiske tekniker 2023 til DM i Skills.
Andreas_01

De seneste nyheder

Nordsign: Macrodot passer godt ind i vores set-up

– Partnerskabet med Macrodot var en pludselig opstået mulighed, som vi valgte at slå til på, siger CEO Michael Overgaard hos Nordsign A/S.
michael_overgaard

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

Mercoprint og BEMRK går sammen

Pr. 1 februar samler Mercoprint og Bemrk kræfterne til én større og stærkere reklamevirksomhed med lokationer i Næstved og Glostrup.
mercoprint-bemrk

Læseevnen falder – bøger er løsningen

Børns evne til at optage viden er faldende. Professor Anne Mangen fra Stavanger har undersøgt hvorfor.
riksdagen