Storformatprinter godkendt til 3M’s garantiprogram

Canon Colorado 1650 storformatprinteren og dens UVgel-farve opfylder nu de højeste kvalitetsstandarder for print på 3M’s dekorative produkter.

Godkendelsen kom efter, at storformatprinteren Canon Colorado 1650 og farvepakken, UVgel 460, har gennemgået test i henhold til de høje krav, som 3M’s garantiprogram 3M MCS stiller.

Disse test, vedrørende print på 3M’s forskellige medietyper, omfatter også test af, hvordan de trykte dekorative produkter tåler slid og vejrets påvirkninger over tid. Det gælder for eksempel 3M’s folier og vinyler til køretøjer og interiør, skilte og plakater. Garantien dækker blandt andet falmning, revner, bobler og misfarvninger i dekorationsprodukternes forventede levetid.

3M’s MCS-garanti betragtes som industristandarden og repræsenterer den mest omfattende og komplette garanti for færdige dekorative produkter, ifølge Canon.

Canon skriver i en pressemeddelelse, at den godkendelse, de nu har fået, ”giver producenter af dekorative produkter og deres kunder en garanti og tillid til, at de producerede dekorative produkter vil fungere som forventet i hele deres levetid.”

Publicerat av: 

Del artiklen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.