Officiel åbning for Antalis

PUBLICERET: 2 November 2022
OPDATERET: 21 December
Den nye HP printer Latex R1000 var på plads under Antalis’ åbne hus. Poul Korsholm fra HP (tv) var på plads og demonstrerede sammen med Peter Beer fra Antalis.

Starten af november blev også den officielle start af Antalis nye inspirationscenter i Vejle. 16 personer står klar til at hjælpe med teknisk service, kundeservice og demonstrationer.

– I åbningsdagene har vi også lånt rigtig mange maskiner. De fleste af dem bliver stående, sammen med mange materialer og færdige produkter. Her skal branchen komme for at få nye og gode idéer, siger Allan Lykkebak, der er ansvarlig for visuel kommunikation.

Mange leverandører var på plads i åbningsdagene den 2. og 3. november. Og der var nok at lave, for på trods af uro for vinteren så har branchen fortsat meget at lave og vil gerne inspireres af nye muligheder.

Grønne produkter kommer mere i fokus. For at gøre det nemt for kunderne er de samlet på et sted i Antalis’ nye democenter.
– Det gælder at have en god dialog med sine kunder. For det er vigtigt at kunderne vælger det rigtige produkt til opgaven. Skal det hænge udendørs i 1 år kan det mest miljørigtige være at bruge ét produkt, mens andre vilkår gælder for det der skal hænge indendørs i et år, siger Allan Lykkebak.
Daniel Konradsen hos Step Print Power i Svendborg. Han var blandt andet kommet for at kigge på Vanguard storformatprinter, der blev vist af Henrik Malberg.
Yiannis Apostolidis holder styr på Vanguard i hele Europa. Under Antalis’ åbne hus var han med for at snakke med potentielle kunder.
CWTs svenskproducerede monteringsborde har godt fat i markedet, takket være Antalis’ Per Kyndbøl og CWTs svenske direktør Per-Erik Mogren, der var kommet på besøg.
Lone Møller Daugaard er account manager for emballageprodukterne. Hun har god hjælp af at have en emballagedesigner siddende i det nye democenter. Her viser hun nogle af produkterne.
Mogens Enemark er key account på trykkerierne. Han har også fået sit eget område at vise de mange inspirerende trykmaterialer på.

Læs videre

Carl Jensen A/S opruster i vest

Det er en erfaren herre, som Carl Jensen A/S får i stalden til at udbygge deres position på Fyn og i Jylland.
carl_jensen_01

Ny rutineret sælger rykker ind hos sign service

Der har været rokade hos leverandørerne af folier og andet tilbehør til skiltebranchen her omkring 1. april.
Casper_Poulsen

Alsidig storformatprinter fra Ricoh

Ny storformatprinter rummer muligheder for en række forskellige segmenter – ikke mindst det grafiske
IP CW2200

Ny Canon Colorado-serie klar til FESPA

Canon har netop lanceret en ny serie af Colorado-printere. Den populære printer kommer nu i en serie, hvor modularitet er nøgleordet.
Colorado_M-series

De seneste nyheder

Visutech får ny direktør

Efter mere end tre årtier overdrager grundlægger og administrerende direktør, Jan-Olof Jungersten, ledelsesrollen til Johan Lidström.
visutech_lidstrom

Korrekturløsning til HP Indigo giver bedre økonomi

GMG har udviklet en korrekturløsning, der er skabt specielt til HP Indigo-brugere.
GMG_HP_02

Metsä Board har nu den største kartonmaskine i Europa

Med moderniseringen af kartonmaskinen (BM1) vil Metsä Boards årlige produktionskapacitet af falsekarton stige fra 400.000 tons til 600.000 tons.
MetsäBoardHusum

ECO3 hæver barren for automatiseret avisproduktion

ECO3 ønsker at tage automatiseringen af ​​avisproduktionen til næste niveau med den nye version af deres workflow-løsning Arkitex.
Arkitex v6