Skal du vælge fossil- eller træbaserede løsninger?

Billedet er lånt hos Antalis og er fra en tidligere udstilling.

Antalis stiller deres ekspertise til rådighed på Sign, Print & Pack-messen.

Skal du vælge fossilbaserede materialer eller træbaserede løsninger? I nogle tilfælde er plast det mest fornuftige valg, og det kan være det eneste mulige alternativ til visse formål.

Et eksempel er varmeafvisende vinduesfilm, som sænker indendørstemperaturen, eller interiørfolier, som kan reducere behovet for større renoveringer. Men det udelukker dog slet ikke, at der kan findes store gevinster ved at erstatte fossilbaserede materialer med genbrugte, genanvendelige og træfiberbaserede løsninger, når det er muligt.

En rejse mod en mere miljøbevidst adfærd

Du finder mange produkter af bæredygtige råmaterialer og genbrugelige alternativer til de fleste inden- og udendørsløsninger til visuel kommunikation hos Antalis, løsninger som er af samme høje kvalitet som tidligere, fortæller markedskommunikator Anna Laurent Christensen fra Antalis. Hun siger:
– For at hjælpe dig med at tænke miljø ind i dine produktioner, arbejder vi hele tiden på at finde alternativer produceret af genanvendelige og vedvarende materialer til alle anvendelser i hele produktporteføljen.
Målet er at reducere mængden af produkter fremstillet af kompositmaterialer og ikke-genanvendelige materialer. I stedet vil vi øge mængden af produkter, der er 100 % genanvendelige og returbaserede.

Materiale er nøglen til at træffe miljøvenlige beslutninger

Plast er meget udbredt i forskellige industrier og produkter. I den visuelle kommunikationsbranche bruges det f.eks. til plakater, skilte, lyskasser, bilindpakning samt udsmykning af overflader som gulve og vægge. Anna Laurent Christensen tilføjer:
– Afhængigt af anvendelsen er valget af materialer nøglen, når du ønsker at træffe miljørigtige beslutninger. Nogle gange kan valget af plast være det bedre valg, hvis du tager flere faktorer i betragtning.
Den første ting du skal spørge dig selv om er: Er dette en udendørs eller indendørs applikation? Næsten alle indendørs applikationer har gode plast eller PVC-fri alternativer. Men når produktet skal tåle sol, vind og fugt, og i længere tid, kan PVC plast være et smart valg.

Så hvilke produkter er passende til hvilke applikationer? Kom ind og snak med os på messen.

På Antalis’ messestand finder du også et mediebord, hvor du kan prøve at montere diverse selvklæbende medier på forskellige overflader som glas, plast, mursten, beton og træ. Og kan få demonstreret, hvordan man kan vælge det rigtige medie og lim til den rigtige overflade.

Du møder Antalis på stand 4049.

Se mere her om Antalis’ bæredygtige løsninger her.

Du kan gratis tilmelde dig messen her.

Publicerat av: 

Del artiklen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.