Scanvaegt Labels gearer op i et konkurrencepræget marked

PUBLICERET: 4 September 2022
OPDATERET: 4 September
Billedet er lånt hos Scanvaegt Systems.

Scanvaegt Labels investerer i endnu en produktionslinje. Det alsidige etikettrykkeri med base i Odense, er en del af Scanvaegt Systems. Scanvaegt System leverer blandt andet vægte, portionerings- og inspektinsudstyr samt etiketter til fødevareindustrien.

Trykkeriet trykker etiketter i op til otte farver ad gangen, inklusive koldfolie, sølv/guld, og kan levere flerfarvede, selvklæbende etiketter, linerless etiketter, etiketter til termoprint og termo-transfer print, etiketter med bagside-print, flaskeetiketter, RFID-etiketter, billetter, tags og neutrale/hvide labels. Scanvaegt leverer etiketter til fødevareindustrien, detailsektoren, medicinalindustrien og mange andre.

Scanvaegt Labels har netop investeret i en Nilpeter FB-Line, som er planlagt til installation hos Scanvaegt i begyndelsen af 2023. Den er baseret på modulær flexo-teknologi og inkluderer screen- og hotfoil Drop-In-funktioner for at øge trykmulighederne. Men en maksimal webhastighed på 750 fod i minuttet (ca. 228 meter) skal denne medvirke til at øge kapaciteten og forkorte gennemløbstiden.

– I år har Scanvaegt Labels investeret i vores trykkeri på flere fronter og er gearet til den igangværende udvikling på et konkurrencepræget marked. Vi har siden 1965 brugt Nilpeter flexopresser og efter 10 år med den første version af FB-3300, har vi nu valgt at investere igen i en FB-Line, denne gang den nye FB-Line model FB-350, som er baseret på den nyeste flexo-teknologi, udtaler Klaus Kokholm Pedersen, Director Retail and Label Production, Scanvaegt Systems.

Læs videre

Xeikon introducerer entry-level etiketprinter

Alle higer efter at få del i vækstmarkederne emballage og etiketter.
Xeikon_Label_01

Hurtigere mere produktiv HP Indigo

Ny HP Indigo 200K vil give emballageindustrien et ekstra incitament til at skifte til digitalprint.
HP Indigo 200K

Fortsat vækst i trykt emballage

Europæisk emballagekonference spår vækst de kommende år.
FOP_01

Ecco Print sælger deres skilteafdeling til lokalt skiltefirma

Ecco Print målretter sin produktion og sælger display-afdeling fra til lokalt skiltefirma
eccoprint-ecotag

De seneste nyheder

Simon Manley vinder World Wrap Masters

På FESPA-messen blev der over to dage kæmpet hårdt og I de sidste timer inden FESPA-messen lukkede gav han sit yderste og gik helt til tops.
wwm_01

Nize Equipment sætter fokus på kundeoplevelsen

Med oprettelsen af en helt ny stilling, har Nize Equipment sat det skarpe lys på on-boarding af især nye kunder.
nize_fespa_01

Canon hæver barren inden for storformatprint

Med tre nyheder viser Canon deres fleksibilitet inden for storformatprint på FESPA-messen.
Canon_dk_01

Ricoh står på DTF-toget

Til manges overraskelse har Ricoh valgt 100% fokus på tekstiltryk på FESPA-messen, hvor de præsenterer to helt nye produkter.
Ricoh_01