Scanvaegt Labels gearer op i et konkurrencepræget marked

Billedet er lånt hos Scanvaegt Systems.

Scanvaegt Labels investerer i endnu en produktionslinje. Det alsidige etikettrykkeri med base i Odense, er en del af Scanvaegt Systems. Scanvaegt System leverer blandt andet vægte, portionerings- og inspektinsudstyr samt etiketter til fødevareindustrien.

Trykkeriet trykker etiketter i op til otte farver ad gangen, inklusive koldfolie, sølv/guld, og kan levere flerfarvede, selvklæbende etiketter, linerless etiketter, etiketter til termoprint og termo-transfer print, etiketter med bagside-print, flaskeetiketter, RFID-etiketter, billetter, tags og neutrale/hvide labels. Scanvaegt leverer etiketter til fødevareindustrien, detailsektoren, medicinalindustrien og mange andre.

Scanvaegt Labels har netop investeret i en Nilpeter FB-Line, som er planlagt til installation hos Scanvaegt i begyndelsen af 2023. Den er baseret på modulær flexo-teknologi og inkluderer screen- og hotfoil Drop-In-funktioner for at øge trykmulighederne. Men en maksimal webhastighed på 750 fod i minuttet (ca. 228 meter) skal denne medvirke til at øge kapaciteten og forkorte gennemløbstiden.

– I år har Scanvaegt Labels investeret i vores trykkeri på flere fronter og er gearet til den igangværende udvikling på et konkurrencepræget marked. Vi har siden 1965 brugt Nilpeter flexopresser og efter 10 år med den første version af FB-3300, har vi nu valgt at investere igen i en FB-Line, denne gang den nye FB-Line model FB-350, som er baseret på den nyeste flexo-teknologi, udtaler Klaus Kokholm Pedersen, Director Retail and Label Production, Scanvaegt Systems.

Publicerat av: 

Del artiklen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.