Optimum Group Nordics køber alle aktierne i LABELCO A/S

Fra venstre mod højre ses COO og nu tidligere medejer Lars Kjærholm Poulsen, tidligere medejer Anne Kjærholm Poulsen Evar, CEO for Optimum Group Nordics Lars Ole Nauta, General Manager og tidligere medejer Ole Dam Mikkelsen, Internal Sales Manager og tidligere medejer Peter Dam Mikkelsen.

Optimum Group Nordics fortsætter sin ekspansion på det europæiske marked, hvor efterspørgslen på bæredygtig og kvalitetsbevidst emballage vokser og er større end nogensinde. Med købet af 100% af aktierne af etiketproducenten LABELCO A/S, får de en kompetent aktør med store internationale kunder og med særlig fokus på fødevaresikkerhed.

LABELCO er et af de eneste etikettrykkerier i Danmark med det britiske BRCGS fødevaresikkerhedsstempel.
– Vi er meget stolte af at kunne byde LABELCO velkommen i Optimum Group, og vi glæder os til at samarbejde med medarbejderteamet i Hinnerup. LABELCO har i mange år haft en unik placering i det danske etiketmarked og har i dag en ledende rolle indenfor selvklæbende etiketter. Især er deres stærke profil indenfor BRCGS-godkendte fødevareetiketter interessant. Den vil udvide Optimum Group Nordics’ styrker indenfor fødevareetikettering, siger Optimum Group Nordics’ administrerende direktør Lars Ole Nauta.

På det Hinnerup-baserede trykkeri glæder man sig ligeledes over at finde en ny ejer med en langsigtet strategi.
– Vi er meget glade for at kunne blive en del af Optimum Group Nordics. De er en stærk og konkurrencedygtig spiller på det europæiske marked. Vi er et godt fagligt match, og jeg er sikker på at det er det helt rigtige valg for LABELCO. Jeg glæder mig til at komme i gang med arbejdet sammen, udtaler Ole Dam Mikkelsen, General Manager og nu tidligere medejer af aktierne i LABELCO A/S.

Produktionschef og nu tidligere medejer Lars Kjærholm Poulsen siger:
– Jeg glæder mig til at samarbejde med de andre danske virksomheder i Optimum Group. Derigennem kan vi sikre en endnu bedre udnyttelse af vores know-how og maskinparker. Jeg tror, at vi med den nye konstellation kan tilbyde medarbejderne en endnu mere sikker og stærk arbejdsplads og kunderne et endnu mere fleksibelt, bære- og konkurrencedygtigt set-up.

LABELCO er en familievirksomhed med omkring 35 medarbejdere. Virksomheden blev stiftet i 1991.
LABELCO bliver nu en del af Optimum Group med i alt 18 etikettrykkerier fordelt på otte i Holland, et i Belgien, fire i Tyskland samt FlexoPrint, Scanket, Odense Segl, Etiflex og nu LABELCO i Danmark.
Optimum Group råder over stort set alle trykprocesser indenfor etiketproduktion og har et exceptionelt bredt produktprogram.

Publicerat av: 

Del artiklen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.


Reklame & Folie Danmark: Udstillinger giver en helt speciel kundekontakt

Reklame & Folie Danmark (RFD) har specialiseret sig i salg og rådgivning omkring et bredt udvalg af materialer til skiltebranchen i Danmark. RFD er bl.a. repræsentant af en af verdens største producenter af laminater og materialer, Orafol i Tyskland, og har den vej rundt fingeren på pulsen om hvad vej udviklingen af materialer tager: Det er i den grønne retning.

Publicerat av: 

Vikiallo køber Transferprint

Vikiallo har købt Transferprint og har ansat Kasper Valeur som produktchef. Transferprint har blandt andet agenturet på OKI og Forever som nu overgår til vikiallo. Kasper Valeur fortæller, at han efter seks gode år sammen med sin makker Nicki Schram har valgt at gå sammen med vikiallo. Begge virksomheder ligger i Kolding. For Transferprints kunder […]

Publicerat av: 

Heidelberg fokuserer på software i skyen

Heidelberg er nok mest kendt for sine store offsetmaskiner, men Heidelberg har i flere år været i gang med en strukturel udvikling hvor man dels udvider produktprogrammet med mindre, digitale trykmaskiner i samarbejde med Ricoh men også drejer virksomheden i en fremtidsorienteret retning med fokus på mere digitalisering og software.

Publicerat av: 

Fedrigoni går ind i markedet for bilindpakningsfolier

Papirproducent Fedrigoni har besluttet at gå ind på markedet for PVC-indpakningsfilm til biler og har købt det Istanbul-baserede Unifol. Aftalen understøtter Fedrigonis strategi om fortsat at udvide sit produktsortiment til de tilstødende sektorer, samt udvide sin globale tilstedeværelse og styrke sin markedsposition inden for selvklæbende folier. Unifol blev grundlagt i 1994 af dets hidtidige ejere […]

Publicerat av: 

Danni Leonhardt vil se på automatisering og robotter

Danni Leonhardt fra det succesfulde Novictus har brug for altid at være lidt på forkant med, hvad der kan optimere virksomheden, samt udstyr, der kan gøre dem i stand til at tilbyde deres brugere nye muligheder. Derfor er Danni Leonhardt og hans partner i virksomheden Kevin Agerholm også faste gæster på Sign&Print-messen. Vi har stillet […]

Publicerat av: 

Nye støbte folier i mere end 100 forskellige farver

sign service udvider sortimentet af indfarvede folier med MACal 9800-CAST, en støbt polymerisk folie med permanent klar solvent acryl klæber. Der er 107 blanke og 10 matte farver i serien. De første farver i serien er på lager, fortæller Michael Andersen som er lageransvarlig hos sign service. Flere folier er på vej, men man kan […]

Publicerat av: 

De næste to FESPA-messer er fastlagt

Datoer og lokationer for de næste to års FESPA Global Print Expo og European Sign Expo er blevet fastlagt. To populære værtsbyer venter. FESPA-organisationen har besluttet, hvor de kommende messer i Europa skal arrangeres. I 2023 vil mødestedet være Messe München, 23.-26. maj. Det bliver sjette gang, at FESPA Global Print Expo og European Sign […]

Publicerat av: 

EWJ forstærker sin grønne profil på Sign, Print & Pack

EWJ blev stiftet af Erling Winter Jacobsen tilbage i 1967 og har siden da udviklet sig til at blive en af Danmarks førende udbydere af både udrustning og materialer indenfor storformat trykning. Med mere end 55 års akkumuleret erfaring kan EWJ give en en unik kvalificeret rådgivning omkring valg af både udrustning og produktionsprocesser i forbindelse med opstart og optimering af storformat trykning.

Publicerat av: 

Optimum Group Nordics køber alle aktierne i LABELCO A/S

Optimum Group Nordics fortsætter sin ekspansion på det europæiske marked, hvor efterspørgslen på bæredygtig og kvalitetsbevidst emballage vokser og er større end nogensinde. Med købet af 100% af aktierne af etiketproducenten LABELCO A/S, får de en kompetent aktør med store internationale kunder og med særlig fokus på fødevaresikkerhed. LABELCO er et af de eneste etikettrykkerier […]

Publicerat av: