Optimum Group Nordics køber alle aktierne i LABELCO A/S

PUBLICERET: 4 July 2022
OPDATERET: 2 September
Fra venstre mod højre ses COO og nu tidligere medejer Lars Kjærholm Poulsen, tidligere medejer Anne Kjærholm Poulsen Evar, CEO for Optimum Group Nordics Lars Ole Nauta, General Manager og tidligere medejer Ole Dam Mikkelsen, Internal Sales Manager og tidligere medejer Peter Dam Mikkelsen.

Optimum Group Nordics fortsætter sin ekspansion på det europæiske marked, hvor efterspørgslen på bæredygtig og kvalitetsbevidst emballage vokser og er større end nogensinde. Med købet af 100% af aktierne af etiketproducenten LABELCO A/S, får de en kompetent aktør med store internationale kunder og med særlig fokus på fødevaresikkerhed.

LABELCO er et af de eneste etikettrykkerier i Danmark med det britiske BRCGS fødevaresikkerhedsstempel.
– Vi er meget stolte af at kunne byde LABELCO velkommen i Optimum Group, og vi glæder os til at samarbejde med medarbejderteamet i Hinnerup. LABELCO har i mange år haft en unik placering i det danske etiketmarked og har i dag en ledende rolle indenfor selvklæbende etiketter. Især er deres stærke profil indenfor BRCGS-godkendte fødevareetiketter interessant. Den vil udvide Optimum Group Nordics’ styrker indenfor fødevareetikettering, siger Optimum Group Nordics’ administrerende direktør Lars Ole Nauta.

På det Hinnerup-baserede trykkeri glæder man sig ligeledes over at finde en ny ejer med en langsigtet strategi.
– Vi er meget glade for at kunne blive en del af Optimum Group Nordics. De er en stærk og konkurrencedygtig spiller på det europæiske marked. Vi er et godt fagligt match, og jeg er sikker på at det er det helt rigtige valg for LABELCO. Jeg glæder mig til at komme i gang med arbejdet sammen, udtaler Ole Dam Mikkelsen, General Manager og nu tidligere medejer af aktierne i LABELCO A/S.

Produktionschef og nu tidligere medejer Lars Kjærholm Poulsen siger:
– Jeg glæder mig til at samarbejde med de andre danske virksomheder i Optimum Group. Derigennem kan vi sikre en endnu bedre udnyttelse af vores know-how og maskinparker. Jeg tror, at vi med den nye konstellation kan tilbyde medarbejderne en endnu mere sikker og stærk arbejdsplads og kunderne et endnu mere fleksibelt, bære- og konkurrencedygtigt set-up.

LABELCO er en familievirksomhed med omkring 35 medarbejdere. Virksomheden blev stiftet i 1991.
LABELCO bliver nu en del af Optimum Group med i alt 18 etikettrykkerier fordelt på otte i Holland, et i Belgien, fire i Tyskland samt FlexoPrint, Scanket, Odense Segl, Etiflex og nu LABELCO i Danmark.
Optimum Group råder over stort set alle trykprocesser indenfor etiketproduktion og har et exceptionelt bredt produktprogram.

Læs videre

Nanette Thomas skal løfte niveauet hos etiketbranchen

Med sin indtræden i FINATS bestyrelse, kommer danske Nanette Thomas til at sætte sit præg på organisationens udvikling og ikke mindst evnen til at dele deres akkumulerede viden.
nanette_01

Xeikon introducerer entry-level etiketprinter

Alle higer efter at få del i vækstmarkederne emballage og etiketter.
Xeikon_Label_01

Hurtigere mere produktiv HP Indigo

Ny HP Indigo 200K vil give emballageindustrien et ekstra incitament til at skifte til digitalprint.
HP Indigo 200K

Fortsat vækst i trykt emballage

Europæisk emballagekonference spår vækst de kommende år.
FOP_01

De seneste nyheder

Dansk virksomhed vil vinde Packnorth Award med nyt emballageprodukt

Den danske virksomhed Grathwol oplyser, at de, som den første i verden, kan fremstille en PET-dåse med et låg af samme materiale.
Grathwol_01

Åbent hus hos Mark Andy og Pulse

Torsdag den 26. september 2024 kan du tage med til Mark Andy i Polen for at opdage, hvordan PureTones farvesæt og Monolox aniloxsystemet skaber nye muligheder på en moderne flexomaskine.
Heidi_Pulse

Hurtig omstilling på veje- og etiketteringslinje

Espera Nova er en serie af effektive veje- og etiketteringsmaskiner, som nu udvides med den nye  model Nova ES-E.
Espera_Linien

Gå ikke glip af Packnorth Award

Bidragene til årets Packnews Award kommer nu ind i en lind strøm. Det er fjerde gang, konkurrencen afholdes, og i år er prisoverrækkelsen tilbage på Scanpack-messen.
p-award_01