Slap a’ – og få en fuld etiketløsning

PUBLICERET: 16 June 2022
OPDATERET: 2 September

Domino Systems har luret, at usikkerhed kan være en stopklods for udvikling. Derfor markedsfører de nu en abonnementsløsning på en etiketprinter, der indeholder printer, træning og service. Aftalen kræver ingen investering. Du betaler for dit abonnement samt forbrug af materialer. Aftalen kan opsiges med en måneds varsel. De kalder den Relax og du kan se mulighederne på den kommende Sign Print & Pack-messe.

QL-300 er en tonerbaseret etiketprinter i desktop-størrelse, som også kan printe hvid.

On-demand digital etiketproduktion er i kraftig vækst. Små oplag og et større behov for sæson-, segment-, smagsvariantorienterede etiketter har åbnet et helt nyt marked. Det er især iværksættervirksomheder, lokale fødevareproducenter, men også større virksomheder der efterspørger små serier i høj kvalitet.

Marketingchef Lykke Eiler hos Domino Systems fortæller, at de ser en stigende interesse fra varemærkeejere, der selv vil fremstille etiketter for at undgå lange bestillingstider og uønsket lagerbeholdning. Men der er åbenlyst også et potentiale for små og mellemstore trykkerier, der kan tilbyde netop den service til deres kunder.

Derfor viser Domino Systems på Sign Print & Pack-messen en række selvklæbende etiketmaskiner fra Astronova under produktnavnene QuickLabel og TrojanLabel. Det drejer sig om de tre etiketprintere QL-120X og QL-300 samt TrojanLabel-printeren T2-C (som er en bordprinter version af TC2). Derudover viser de overprinteren T3-OPX, som kan printe på poser, æsker, pizza- og æggebakker og meget andet.

Trojan T2-C er en inkjet-baseret desktop-model af den velkendte T2-model (C står for Compact).

Der skal være nemt – ikke kun at printe, men også komme i gang

Pointen er, ifølge Lykke Eiler, at det er nemt. Ikke bare at printe. Det er også nemt at komme i gang og hvis man holder sig til Dominos Relax-løsning, så er det nemt at levere en kvalitet, som vil tilfredsstille de mest kræsne kunder.

– Vi har lavet en løsning, hvor man alene betaler for service og forbrug. Der er ingen investeringsomkostninger, og du får både farver og forstansede etiketter fra os, testede og godkendt, siger Lykke Eiler.

Hun fortæller, at de har etableret to produktionslinjer af forstansede etiketter på deres adresse i Herlev. Her er det muligt at få både standardetiketter samt etiketter designet i helt eget format. Alle materialer er testede i forhold til de førnævnte printere, og er derfor garanteret god kvalitet.

Domino Systems i vækst

Domino Systems har i det hele taget gang i forretningen. Udover udvidelsen med to selvklæbende etiketproduktionslinjer, har de ansat en håndfuld nye medarbejdere og hen over sommeren er de i fuld gang med at færdiggøre et 400 m2 stort demo- og møde område, som de netop har overtaget.

Ser du etiketproduktion som et muligt forretningsområde, kan du møde hele Domino Systems hold af specialister på Sign Print & Pack. De står nærmest lige inden for døren, når man kommer ind ad hovedindgangen.

Få testet din drøm

Vil du have testet noget på Domino Systems stand kan du på forhånd fremsende materiale og dine ønsker på kontakt@dominosystems.dk.

Sign Print & Pack-messen foregår den 14.-15. september 2022 i Odense Congress Center og du kan gratis tilmelde dig messen her: https://event.agi.se/dk/register

Der kan laves alle tænkelige etiketter med de forskellige etiketprintere fra Domino Systems. Klare folier, metalfolier, høj detaljeringsgrad og stor farvemætning.

Læs videre

Fortsat vækst i etiket- og emballagemarkedet

Det er opmuntrende at se, at digitale etiketter, emballage og udsmykning er i fortsat vækst, skriver Konica Minoltas Sacha-Vittorio Paolucci i en kommentar til markedsudviklingen.
KM_01

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Antalis satser stort på relanceringen af kendte varemærker

Forestil dig en verden uden Conqueror? Nej vel, det kunne Antalis heller ikke!
creative-papers_847x401

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

De seneste nyheder

PR Offset køber From Grafisk

Der er gang i butikken hos PR Offset, som på Drupa skrev under på en aftale om en ny Heidelberg offsettrykmaskine, og nu annoncerer købet af From Grafisk i Kolding.
PR_01

HP lover nyt på storformatfronten i efteråret

På HPs stand på Drupa var det nyheder i Indigo- og PageWide-serierne, der var mest i søgelyset. Men snart loves der nyt i storformatsegmentet.
HP-Paula

Konica lancerede deres B2-UV inkjet

Konica Minolta havde premiere på deres nye B2+ UV inkjet, AccurioJet 60000 på Drupa samt deres nye high chroma tonerprinter med et udvidet farverum.
Konica_Druopa_01

Horizon demonstrerede den smarte fabrik på Drupa

Målet for Horizon er at vise, hvordan printleverandører kan skabe en "smart fabrik"
horizon_drupa_01