Slap a’ – og få en fuld etiketløsning

Domino Systems har luret, at usikkerhed kan være en stopklods for udvikling. Derfor markedsfører de nu en abonnementsløsning på en etiketprinter, der indeholder printer, træning og service. Aftalen kræver ingen investering. Du betaler for dit abonnement samt forbrug af materialer. Aftalen kan opsiges med en måneds varsel. De kalder den Relax og du kan se mulighederne på den kommende Sign Print & Pack-messe.

QL-300 er en tonerbaseret etiketprinter i desktop-størrelse, som også kan printe hvid.

On-demand digital etiketproduktion er i kraftig vækst. Små oplag og et større behov for sæson-, segment-, smagsvariantorienterede etiketter har åbnet et helt nyt marked. Det er især iværksættervirksomheder, lokale fødevareproducenter, men også større virksomheder der efterspørger små serier i høj kvalitet.

Marketingchef Lykke Eiler hos Domino Systems fortæller, at de ser en stigende interesse fra varemærkeejere, der selv vil fremstille etiketter for at undgå lange bestillingstider og uønsket lagerbeholdning. Men der er åbenlyst også et potentiale for små og mellemstore trykkerier, der kan tilbyde netop den service til deres kunder.

Derfor viser Domino Systems på Sign Print & Pack-messen en række selvklæbende etiketmaskiner fra Astronova under produktnavnene QuickLabel og TrojanLabel. Det drejer sig om de tre etiketprintere QL-120X og QL-300 samt TrojanLabel-printeren T2-C (som er en bordprinter version af TC2). Derudover viser de overprinteren T3-OPX, som kan printe på poser, æsker, pizza- og æggebakker og meget andet.

Trojan T2-C er en inkjet-baseret desktop-model af den velkendte T2-model (C står for Compact).

Der skal være nemt – ikke kun at printe, men også komme i gang

Pointen er, ifølge Lykke Eiler, at det er nemt. Ikke bare at printe. Det er også nemt at komme i gang og hvis man holder sig til Dominos Relax-løsning, så er det nemt at levere en kvalitet, som vil tilfredsstille de mest kræsne kunder.

– Vi har lavet en løsning, hvor man alene betaler for service og forbrug. Der er ingen investeringsomkostninger, og du får både farver og forstansede etiketter fra os, testede og godkendt, siger Lykke Eiler.

Hun fortæller, at de har etableret to produktionslinjer af forstansede etiketter på deres adresse i Herlev. Her er det muligt at få både standardetiketter samt etiketter designet i helt eget format. Alle materialer er testede i forhold til de førnævnte printere, og er derfor garanteret god kvalitet.

Domino Systems i vækst

Domino Systems har i det hele taget gang i forretningen. Udover udvidelsen med to selvklæbende etiketproduktionslinjer, har de ansat en håndfuld nye medarbejdere og hen over sommeren er de i fuld gang med at færdiggøre et 400 m2 stort demo- og møde område, som de netop har overtaget.

Ser du etiketproduktion som et muligt forretningsområde, kan du møde hele Domino Systems hold af specialister på Sign Print & Pack. De står nærmest lige inden for døren, når man kommer ind ad hovedindgangen.

Få testet din drøm

Vil du have testet noget på Domino Systems stand kan du på forhånd fremsende materiale og dine ønsker på kontakt@dominosystems.dk.

Sign Print & Pack-messen foregår den 14.-15. september 2022 i Odense Congress Center og du kan gratis tilmelde dig messen her: https://event.agi.se/dk/register

Der kan laves alle tænkelige etiketter med de forskellige etiketprintere fra Domino Systems. Klare folier, metalfolier, høj detaljeringsgrad og stor farvemætning.

Publicerat av: 

Del artiklen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.


Reklame & Folie Danmark: Udstillinger giver en helt speciel kundekontakt

Reklame & Folie Danmark (RFD) har specialiseret sig i salg og rådgivning omkring et bredt udvalg af materialer til skiltebranchen i Danmark. RFD er bl.a. repræsentant af en af verdens største producenter af laminater og materialer, Orafol i Tyskland, og har den vej rundt fingeren på pulsen om hvad vej udviklingen af materialer tager: Det er i den grønne retning.

Publicerat av: 

Vikiallo køber Transferprint

Vikiallo har købt Transferprint og har ansat Kasper Valeur som produktchef. Transferprint har blandt andet agenturet på OKI og Forever som nu overgår til vikiallo. Kasper Valeur fortæller, at han efter seks gode år sammen med sin makker Nicki Schram har valgt at gå sammen med vikiallo. Begge virksomheder ligger i Kolding. For Transferprints kunder […]

Publicerat av: 

Heidelberg fokuserer på software i skyen

Heidelberg er nok mest kendt for sine store offsetmaskiner, men Heidelberg har i flere år været i gang med en strukturel udvikling hvor man dels udvider produktprogrammet med mindre, digitale trykmaskiner i samarbejde med Ricoh men også drejer virksomheden i en fremtidsorienteret retning med fokus på mere digitalisering og software.

Publicerat av: 

Fedrigoni går ind i markedet for bilindpakningsfolier

Papirproducent Fedrigoni har besluttet at gå ind på markedet for PVC-indpakningsfilm til biler og har købt det Istanbul-baserede Unifol. Aftalen understøtter Fedrigonis strategi om fortsat at udvide sit produktsortiment til de tilstødende sektorer, samt udvide sin globale tilstedeværelse og styrke sin markedsposition inden for selvklæbende folier. Unifol blev grundlagt i 1994 af dets hidtidige ejere […]

Publicerat av: 

Danni Leonhardt vil se på automatisering og robotter

Danni Leonhardt fra det succesfulde Novictus har brug for altid at være lidt på forkant med, hvad der kan optimere virksomheden, samt udstyr, der kan gøre dem i stand til at tilbyde deres brugere nye muligheder. Derfor er Danni Leonhardt og hans partner i virksomheden Kevin Agerholm også faste gæster på Sign&Print-messen. Vi har stillet […]

Publicerat av: 

Nye støbte folier i mere end 100 forskellige farver

sign service udvider sortimentet af indfarvede folier med MACal 9800-CAST, en støbt polymerisk folie med permanent klar solvent acryl klæber. Der er 107 blanke og 10 matte farver i serien. De første farver i serien er på lager, fortæller Michael Andersen som er lageransvarlig hos sign service. Flere folier er på vej, men man kan […]

Publicerat av: 

De næste to FESPA-messer er fastlagt

Datoer og lokationer for de næste to års FESPA Global Print Expo og European Sign Expo er blevet fastlagt. To populære værtsbyer venter. FESPA-organisationen har besluttet, hvor de kommende messer i Europa skal arrangeres. I 2023 vil mødestedet være Messe München, 23.-26. maj. Det bliver sjette gang, at FESPA Global Print Expo og European Sign […]

Publicerat av: 

EWJ forstærker sin grønne profil på Sign, Print & Pack

EWJ blev stiftet af Erling Winter Jacobsen tilbage i 1967 og har siden da udviklet sig til at blive en af Danmarks førende udbydere af både udrustning og materialer indenfor storformat trykning. Med mere end 55 års akkumuleret erfaring kan EWJ give en en unik kvalificeret rådgivning omkring valg af både udrustning og produktionsprocesser i forbindelse med opstart og optimering af storformat trykning.

Publicerat av: 

Optimum Group Nordics køber alle aktierne i LABELCO A/S

Optimum Group Nordics fortsætter sin ekspansion på det europæiske marked, hvor efterspørgslen på bæredygtig og kvalitetsbevidst emballage vokser og er større end nogensinde. Med købet af 100% af aktierne af etiketproducenten LABELCO A/S, får de en kompetent aktør med store internationale kunder og med særlig fokus på fødevaresikkerhed. LABELCO er et af de eneste etikettrykkerier […]

Publicerat av: